Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?
Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu
kime amlyt oldun cnm. bildiğim kadarıyla zühtü bey kavissiz burun yapıyor.
ameliyat olanlar neredeler.neden kimse yok bu topicte. ank32 senin dışında amlyt olanların aşamalarını merak ediyorummmmmm.
Burdayız 36.günüm bugün kontrole gittim ilk alçı açılınca kendimden korkmuştm şimide kendime alışmaya çalışıorm ne merak ediorsnki sen ?
sana özelden yazayım canım tlf felan ..siteyi yeni ögreniyosan zaten belli bi msjdan sonra sende ekli olan arkadaşların fotoları dışarı acık olan arkdaşların fotolarını görebiliyosun..face ekleyim seni orda var bakabilirsin.
ekleyip kaldırmıştım şimdi tekrar ekledim doktorun çektiği fotoları ekledim ama istediğim gibi değil tasarımla aynı omadı yorumunu bekliyorum
siz ankaradaydınız değilmi?
merhaba hoşgeldin aramıza sormak istediğin bişey olursa elimden geldikce yardımcı olmaya calışırımArkadaşlar hepinize merhaba.Ben bu sitenin yeni üyelerindenim.uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum.Araştırmalarım sonucu amelyat olmayı düşüdüğüm doktorlar arasında(okuduğum iyi yorumlar sonucu) zühtü demir de var.Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum.Herkese iyi günler dilerim...
Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?
Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu
Zühtü Demir'e yağ enjeksiyonu ya da dolgu yaptıran var mı? olsun lütfeeeeennnn:)
kime amlyt oldun cnm.yorumlarda zühtü demir hakkında zaman zaman olumsuzluklara rastladım.ank 32 dışında başka kimsenin de resmini göremedim. resim gösterecek arkadaşlar varmı aranızda.
Burdayız 36.günüm bugün kontrole gittim ilk alçı açılınca kendimden korkmuştm şimide kendime alışmaya çalışıorm ne merak ediorsnki sen ?
bende yeni yeni öğreniyorumm..bende görmek istiyorum fotoları :)
Kizlar foto ekledim ben merak eden arkadaslar eklesin beni. 7. Ayima girmek uzereyim. Yorum bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?