Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben bu sitenin yeni üyelerindenim.uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum.Araştırmalarım sonucu amelyat olmayı düşüdüğüm doktorlar arasında(okuduğum iyi yorumlar sonucu) zühtü demir de var.Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum.Herkese iyi günler dilerim...

Yaaa ameliyat olalı 4 gün oldu dikişler ve atel çıkmadı daha. doktor burun deliklerimi de küçülttüğünü söyledi ama bir burnumun deliği küçük birinin ki büyük. Annem bile farketti.
NE OLACAK ?

Atel falan baskı yapıyor öyle gözüküyor olabilir mi ?
Çok moralim bozuldu

Bence ilk 4 cok erkem bir fark gormek icin. Ve burun ameliyat oldun tabiki ufak tefek complication olacak :) doctora git ve goster rahatlamak icin....

kime amlyt oldun cnm.yorumlarda zühtü demir hakkında zaman zaman olumsuzluklara rastladım.ank 32 dışında başka kimsenin de resmini göremedim. resim gösterecek arkadaşlar varmı aranızda.

arkadaslar merhaba ben 1 buçuk ay önce burun estetik ameliyatı oldum.ama sonuç hüsran.pek bi degişiklik olmaı burnumda çok üzgünüm v bütün gün burda forumları okuyorum.zaten takıntılıyım bu durum beni bitirdi.burnumun sırtında kavis olmadı.beni istedigim kavisti oysaki.revizyon için şimdiden gün saymaya başladım=/bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim...muhammed dilber ufuk bilkay can kopal gibi doktorlar vardı aklımda ama şimdi zühtü beyi de düşünmeye başladım.ama işte pek kavis vermiyor denilmiş burda.o yüzden çekindim.tecrübeli arkadaşlar sizler bilirsiniz,zühtü bey kavisli burunlar mı yapıyor?istenildigi gibi oluo mu burun tarif edilince ya da tasarım yapılınca?ne olur yardımcı olun=((((

ameliyat olanlar neredeler.neden kimse yok bu topicte. ank32 senin dışında amlyt olanların aşamalarını merak ediyorummmmmm.

ameliyat olanlar neredeler.neden kimse yok bu topicte. ank32 senin dışında amlyt olanların aşamalarını merak ediyorummmmmm.

Burdayız 36.günüm bugün kontrole gittim ilk alçı açılınca kendimden korkmuştm şimide kendime alışmaya çalışıorm ne merak ediorsnki sen ?

Burdayız 36.günüm bugün kontrole gittim ilk alçı açılınca kendimden korkmuştm şimide kendime alışmaya çalışıorm ne merak ediorsnki sen ?

cnm ben senin zühtü beye amlyt olduğunu bilmiyordum. aklımda bursada bir dr gibi kalmış.sanırım başkasıyla karıştırdım. çok geçmiş olsun.dilerim sonucun güzel olur.burun ucu 1 senede iyileşiyor biliyorum. senin burun deliklerinde daraltılma oldu mu?tamponlumu tamponsuz mu, kapalı mı açık mı ameliyat yaptı.kaç günde bir kontrole çağırıyor.zühtü beye ameliyat olanları tanımıyorum.açıklamaların için şimdiden tşklr.

bende yeni yeni öğreniyorumm..bende görmek istiyorum fotoları :)

Kizlar foto ekledim ben merak eden arkadaslar eklesin beni. 7. Ayima girmek uzereyim. Yorum bekliyorumm

ekleyip kaldırmıştım şimdi tekrar ekledim doktorun çektiği fotoları ekledim ama istediğim gibi değil tasarımla aynı omadı yorumunu bekliyorum

canım fotolarına baktım ve o kadar işlem yapılmış kıkırdak felan konmuş 2 ay olmuş kemik şekli cok iyi ama 2 ay olduğu için cok yeni ödem cok burun deriside kalın belli onun için senin normal ameliyat olanlardan daha gec iyileşir zaman lazım o kadar işleme göre iyi gelişme sağlamış sabır edeceksin artık bide kavise takma zaten kavis ilerde başına sorun acabilirdi bu şekli cok doğal olmuş kavisli burunlarda ilerde cökme olma riksi cok fazladır ve herkesin yüz şekline uymaz kavis ben hiç istemedim doğal olsun diye

merhaba hoşgeldin aramıza sormak istediğin bişey olursa elimden geldikce yardımcı olmaya calışırım

canım ameliyat olalı 1 ay olmuş şuan sanırım yazdığın tarihe baktım cok yeni burun zaten şuanda nasıl oldun o deliklerin eşitlenmesi ödemlerin gecmesi 1yılı buluyor korkma cok erken daha hemen öyle herşey güzel olsa keşke

Zühtü Demir'e yağ enjeksiyonu ya da dolgu yaptıran var mı? olsun lütfeeeeennnn:)

canım ben bi kaç önce yağ cektirdim ve yüze doku yapıldı yanaklara cok az ama verdirdim abartı olmasın diye ama üst üste yapılması lazım hücrelerin tutması için ben 1 kere yaptırdım.yüzüm cok zayıfladı diye sonuçu herkes begendi cok az yanak güzel oldu.

kime amlyt oldun cnm.yorumlarda zühtü demir hakkında zaman zaman olumsuzluklara rastladım.ank 32 dışında başka kimsenin de resmini göremedim. resim gösterecek arkadaşlar varmı aranızda.

canım bak yeni foto eklemiş zühtüye olan bi arkadaşımız ama gögüs bölümünde gögüs +burun olmuştu nickini yazayım gypsymia nickli arkadaş fotolarına bak cok kişi var esasında ama cogu olup kayıp oluyor yada foto eklemiyolar

Kizlar foto ekledim ben merak eden arkadaslar eklesin beni. 7. Ayima girmek uzereyim. Yorum bekliyorumm

canım fotolarına baktım yorumda yaptım cok begendim cok yakışmış güle güle kullan fıstık cok ufak ödemlerin var onlarda gidince süperrr olacak cok öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…