Slm ank evet burnuma çok işlem yapıldı ameliyat 3,saat sürdü tamponlar 24 gün kaldı fotoraflarda burnum eğri çıkıyor ve ucu çok büyük mantar gibi ucunu kucultmedimi acaba bir kanat daha büyük doktorun yaptığı tasarımlarında koyacagim musait oldugumda senin burnun cok guzel ve frapan nickli arkadaş vardı onun burnuda güzelcanım fotolarına baktım ve o kadar işlem yapılmış kıkırdak felan konmuş 2 ay olmuş kemik şekli cok iyi ama 2 ay olduğu için cok yeni ödem cok burun deriside kalın belli onun için senin normal ameliyat olanlardan daha gec iyileşir zaman lazım o kadar işleme göre iyi gelişme sağlamış sabır edeceksin artık bide kavise takma zaten kavis ilerde başına sorun acabilirdi bu şekli cok doğal olmuş kavisli burunlarda ilerde cökme olma riksi cok fazladır ve herkesin yüz şekline uymaz kavis ben hiç istemedim doğal olsun diye
merhabalar bende yeni katıldım aranıza ve burun estetiği olmak istiyorum..doktor araştırma aşamasındayım şu an..ben niye sizlerin fotoğraflarınızı göremiyorum fikir sahibi olmak istiyorum fotolardan yola çıkarak..
merhabalar bende yeni katıldım aranıza ve burun estetiği olmak istiyorum..doktor araştırma aşamasındayım şu an..ben niye sizlerin fotoğraflarınızı göremiyorum fikir sahibi olmak istiyorum fotolardan yola çıkarak..
Slm ank evet burnuma çok işlem yapıldı ameliyat 3,saat sürdü tamponlar 24 gün kaldı fotoraflarda burnum eğri çıkıyor ve ucu çok büyük mantar gibi ucunu kucultmedimi acaba bir kanat daha büyük doktorun yaptığı tasarımlarında koyacagim musait oldugumda senin burnun cok guzel ve frapan nickli arkadaş vardı onun burnuda güzel
zühtü demire burun ameliyatı olan yok mu hiç ank32 ve gypsymia dışında?
24 guj tampon ne demek ya agizdan mi nefes aldiniz 24 gun
24 guj tampon ne demek ya agizdan mi nefes aldiniz 24 gun
ank32 sana birşey sormak istiyorum ben 19 nisanda ameliyat oldum çok şükür sıkıntısız atlattım şuanda bir sorunum var burnum istediğim gibi değil şişde değil sanli şekli böyle kalacak gibi... gerçekten zamanla oturuyor mu??? önceden desivri bir burnum vardı şimdi de öyle...
zühtü beye ameliyat olanlar fotoğraf istiyoruz lütfen
zühtü beye ameliyat olanlar fotoğraf istiyoruz lütfen
Zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyoruz ama hasta fotoğrafları olmadığı için cesaret edemiyoruz.
selam ben ekledim
a.slm canım hoşgeldin bende bu kızlar nerelerde diyodum..evt coğu olup kayboluyor.ben seni en son gördüğümde iyidi canım senin burun derin cok kalındı ve gec iyileşmişti.ama ben seklini sana yakıştırmıştı vede begenmiştim tabi son halini görmedim bi fotograf eklesende sadece burun kısmını bi baksam ben cünki ne face nede msn giriyorum artık sadece buraya eski arkadşlarla konuşmak için giriyorum.bak sen böyle diyince üzüldüm merakta ettim.revizyon düşünecek kadar neyi var bi foto eklede bakayım..selamlar damla abla,ben gelebildim sonundahaklısın cogu hasta artık siteye uğramıyor,kimisi işi bittiği ve çok memnun olduğu için kimisi ise pek tatmin olmadığı ve mutsuz olduğu için(benim gibi) ameliyat olalı 14 ayı geçti ama hala senin gördüğün gibi sıkıntılı.artık düzelmesiyle ilgili pek bir umudum kalmadı ve revizyon düşünmeye başladım.ancak sorun benim burun yapımdan kaynaklanabilir diye henüz kesin karar vermiş değilim..artık şuna inanıyorum ki bu iş tamamiyle şans işi,o nedenle olacaklar için şimdiden bol şanslar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?