Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar bende yeni katıldım aranıza ve burun estetiği olmak istiyorum..doktor araştırma aşamasındayım şu an..ben niye sizlerin fotoğraflarınızı göremiyorum fikir sahibi olmak istiyorum fotolardan yola çıkarak..

Slm ank evet burnuma çok işlem yapıldı ameliyat 3,saat sürdü tamponlar 24 gün kaldı fotoraflarda burnum eğri çıkıyor ve ucu çok büyük mantar gibi ucunu kucultmedimi acaba bir kanat daha büyük doktorun yaptığı tasarımlarında koyacagim musait oldugumda senin burnun cok guzel ve frapan nickli arkadaş vardı onun burnuda güzel

Merhaba arkadaş olarak eklemek gerekiyor

hoşgeldin aramıza inş aradığın gibi bir doktor bulursun canım fotolarımızı msj sayın dolmadığından yeni üye olduğundan göremiyosundur..msj sayını doldur görebilirsin

a.slm canım 24 gün tampon kalmış bide cok işlem yapılmış toparlanması biraz daha zaman alır normal burun ameliyatlarına göre daha gec iyileşirsin burun ucu zaten top gibi hem de cok serttir şuan ödem yavaş yavaş burun ucuna iniyor cünki egri cıkması daha burun yeni ve bi taraf öbür tarafa uymaz ödemden dolayı işte cok kişinin fotoları vardı ama herkes artık girmiyor olan kaçıyor yada kaldırıyor cok güzel burunlar vardı.zaman lazım daaha sanada cok yenisin benim ilk halim fenaydı.şimdi güzel zamanla oturcak

zühtü demire burun ameliyatı olan yok mu hiç ank32 ve gypsymia dışında?

24 guj tampon ne demek ya agizdan mi nefes aldiniz 24 gun

canım bu topikte gerilere gidersen ameliyat olan cok kişi var ama bi zaman sonra girmiyolar ...24 gün tampon şundan dolayı kalmış burnunda kemik yokmuş kemik konulduğu için ve ameliyatta cok işlem yapıldığı için o kadar süre tampon kalmış yoksa normal burunlarda en fazla bir hafta duruyor..mesela bende silikon tampon 2 günü alınmıştı bu yapılan ameliyata göre değişir

24 guj tampon ne demek ya agizdan mi nefes aldiniz 24 gun

Evet çok zor oldu ama doktorum bana burnumun riskli oldugunu söyledi 2 hafta olunca alirim çok istiyorsan fakat burnun çok sorunlu kalmasi ıyi olacak dedi iyikide kalmış yoksa burnum tutmayabilirmis benim burnumun ortadan aşağısı yoktu diyebilirim sadece et parcasi idi artık ağzıma kadar inmişti ortadan itibaren kıkırdak eklendi tamponlarla durmak çok zor sürekli ağızdan nefes aliyorsun dudaklarin yara oluyor uyuysmiyorsun ben fazla dayanikliyim heralde herkesin burnu aynı degil

canm burnunun şeklinin nesinden memnun değilsin

selam ben ekledim

canım fotolarına yeni baktım 3 aylık burun için süper cok doğal olmuş daha cok zaman var oturmasına ama gayet iyi duruyor. senin sorunlu bir burnun vardı ona ragmen cok güzel olmuş.güle güle kullan canım

selamlar damla abla,ben gelebildim sonunda haklısın cogu hasta artık siteye uğramıyor,kimisi işi bittiği ve çok memnun olduğu için kimisi ise pek tatmin olmadığı ve mutsuz olduğu için(benim gibi) ameliyat olalı 14 ayı geçti ama hala senin gördüğün gibi sıkıntılı.artık düzelmesiyle ilgili pek bir umudum kalmadı ve revizyon düşünmeye başladım.ancak sorun benim burun yapımdan kaynaklanabilir diye henüz kesin karar vermiş değilim..artık şuna inanıyorum ki bu iş tamamiyle şans işi,o nedenle olacaklar için şimdiden bol şanslar diliyorum

Zühtü beye burun ve kulak estetiği olayı düşünüyorum. illaki olumlu olumsuz sonuçlar oluyor. serdar öztürk ile de görüştüm kendinden çok emin ve daha önceki ameliyat fotoğraflarını gösterdi mucize sonuçlar yapmış resmen. ama fiyat olarak zühtü bey daha iyi geldi. çok kararsız kaldım.

a.slm canım hoşgeldin bende bu kızlar nerelerde diyodum..evt coğu olup kayboluyor.ben seni en son gördüğümde iyidi canım senin burun derin cok kalındı ve gec iyileşmişti.ama ben seklini sana yakıştırmıştı vede begenmiştim tabi son halini görmedim bi fotograf eklesende sadece burun kısmını bi baksam ben cünki ne face nede msn giriyorum artık sadece buraya eski arkadşlarla konuşmak için giriyorum.bak sen böyle diyince üzüldüm merakta ettim.revizyon düşünecek kadar neyi var bi foto eklede bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…