Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım kulak esteği olan kişiler vardı burda zühtü beye onlara ulaşmaya calış fikir alırsın..karar vermek zor tabi kolay gelsin sana canım

kızlar bayagdır foto eklemiyodum 2 tane foto ekledim. 3 seneyi devirdim burda:) eskidim(

Zühtü Bey'in ismini çok duydum iyi bi doktor sanırım

herkese göre değişir ama benim doktorum ve ben kendisinden cok memnun kaldım ..iyi bir doktor olmanın yanı sıra cokta iyi ve ilgili bir doktordur benim için öyle

ank32 burnunu merak ediyorum bende zühtü beye düşünüyorum arkadaşlık isteğimi kabul eder misin :)

şans işi birazcıkda estetik off

canım aynen dediğin gibi cünki isim yapmış cok doktorun cok güzel burun yaptığı gibi cokta kötü burun yaptığına cok rastladık bu birazda gercekten şans işi ve bide bünye meselesi burunda deri yapısı ve iyileşme süreci cok önemli herkes cok iyi sonuç almayabiliyor onun için cok iyi araştırsanızda cok iyi doktorda olsa bu şans işi ama allah herkese bu konuda yardımcı olsunda herkes istediği gibi buruna kavuşsun tek temenimiz ve duamız

meraba ben 1 hafta once zuhtu beye amelıyat oldum dah acok yenı. bugun alcılar alındı. bantladılar. ama aynada kendımı gorunce sok oldum.muhtemel sıslıklerden ben bu kadar degısebılecegını tahmın etmemıstım. ank32 senın resımlerını burdan goremıyorum face adresın varsa verrmısın.sen resımlerıne bakıyımb ı ıcım rahatlasın.

ank32 iyileşme süreci nası oldu çevremdeki nerdeyse herkes ameliyat oldu hepsi dayak yemişcesine mosmor onları gördükçe ürpermiyo değilim bide rica etsem fotoğraflara bakabilirmiyim, yeniyim burda çözemedim bi türlü

Zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyoruz ama hasta fotoğrafları olmadığı için cesaret edemiyoruz.

aynen bnde bu hafta görüşecegım hatta bugun yenı amelıyat olmş bırıyle konştum sargılı çok guzel duruyodu çok memnunum dedı kadın yaa varya ben işallah bı olayım işallh memnunda olurum herkese soylıycem en ınce ayrıntısına kadar şuan ben nasıl magdur durumdaysam dr a karara verememekten bnle aynı duumda olanlarada yardımcı olacagım elımden geldıgınce

ameliyat olacak arkadaşlar lütfen irtibatı kesmeyin sonuçları aşamalarını yazın olmak isteyenlere yardım olsun

ank32 sıze arkadaşlık ıstegı gonderdım ama kabul etmemişinız rıca etsem kabul edermısınız gerçi bebn gun aldım ama yınede merak ettım resımlerınızı

geçm,iş olsun şimdı nasılsınız memnunmusunuz herşeyden bnde olucam karar verdım ALlahım işallah pişman etmez benıde affeder işallah keyfıı degıl çok kotu oldugu için yaptrcam arkadaş olarak eklesem kabul edermısınız resımlerını merak ettım

mrb bende bugun amelıyat gunu aldım 25 şubat Allah ızın verırse olacagım hayırlısı ne ıse o olur işallah hepımız için sız naptınız

zühtü bey doğallıktan yana benim de istediğim bu fakat tasarımını beğenmedim burnum daha uzun oldu sanki,birkaç dr a daha gidip karar vericem,daha olmazsa başka bir tasarım isterim zühtü beyden.Size geçmiş olsun umarım beğendiğiniz şekilde burnunuz olur

tasarım ile ameliyat sonrası ortaya çıkacak olan görüntü eminim çok farklı olacaktır. kendisi söylüyor zaten tasarımı sadece eski burun ile nasıl fark yarattığını göstermek için yapıyorum sonuç daha güzel olacak diyor. tasarıma göre karar vermek yerine önceki sonrası resimlerine göre karar vermek daha doğru olacaktır. bende zühtü beye ameliyat olacağım ve üüzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum.

valla ben karar verdım açıkçası en zor tarafı karar vermek hayırlısı olsun hakkımızda bu halınden kotu olmuycagı kesin bıde nefste sıkıntı yaşamazsam ıyı olur işallah bıde düşme falan olayı olmazsa işallah ..fıyatları fıkslemişler zaten 4 50 den başlıyo 15 e kadar ısteyen var Allah herkese yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…