Zühtü beye burun ve kulak estetiği olayı düşünüyorum. illaki olumlu olumsuz sonuçlar oluyor. serdar öztürk ile de görüştüm kendinden çok emin ve daha önceki ameliyat fotoğraflarını gösterdi mucize sonuçlar yapmış resmen. ama fiyat olarak zühtü bey daha iyi geldi. çok kararsız kaldım.
Zühtü Bey'in ismini çok duydum iyi bi doktor sanırım
ank32 burnunu merak ediyorum bende zühtü beye düşünüyorum arkadaşlık isteğimi kabul eder misin :)
şans işi birazcıkda estetik off
Zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyoruz ama hasta fotoğrafları olmadığı için cesaret edemiyoruz.
kızlar bayagdır foto eklemiyodum 2 tane foto ekledim. 3 seneyi devirdim burda:) eskidim(
Zühtü Beyden randevu aldım kıyametin kopacağı gün tam olarak:)
canım aynen dediğin gibi cünki isim yapmış cok doktorun cok güzel burun yaptığı gibi cokta kötü burun yaptığına cok rastladık bu birazda gercekten şans işi ve bide bünye meselesi burunda deri yapısı ve iyileşme süreci cok önemli herkes cok iyi sonuç almayabiliyor onun için cok iyi araştırsanızda cok iyi doktorda olsa bu şans işi ama allah herkese bu konuda yardımcı olsunda herkes istediği gibi buruna kavuşsun tek temenimiz ve duamız
meraba ben 1 hafta once zuhtu beye amelıyat oldum dah acok yenı. bugun alcılar alındı. bantladılar. ama aynada kendımı gorunce sok oldum.muhtemel sıslıklerden ben bu kadar degısebılecegını tahmın etmemıstım. ank32 senın resımlerını burdan goremıyorum face adresın varsa verrmısın.sen resımlerıne bakıyımb ı ıcım rahatlasın.
mrb bende bugun amelıyat gunu aldım 25 şubat Allah ızın verırse olacagım hayırlısı ne ıse o olur işallah hepımız için sız naptınız
zühtü bey doğallıktan yana benim de istediğim bu fakat tasarımını beğenmedim burnum daha uzun oldu sanki,birkaç dr a daha gidip karar vericem,daha olmazsa başka bir tasarım isterim zühtü beyden.Size geçmiş olsun umarım beğendiğiniz şekilde burnunuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?