Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb sız ne zmana oluyosunuz ben şubat sonu işallah umarım herşey guzel olur ben tasarımdan zıyade bıkaç kişiyı gorup karar verdım

kızlar burun ameliyatından kaç gün sonra işinize döndünüz,morluklar ne kadar sürede geçti?

siz de zühtü beye karar verdiniz sanırım. ben ocak sonuna doğru olacağım bir aksilik olmazsa.

evet 25 ınde işallah şubatın bı aksılık olmazsa hoş olmamam için herturlu aksılık çıkıyo ama işallah olacam sız ocaktamı oluyosunuz umarım olduktan sonrada gırersının kk ya merak edıyorumçunku olanların resımlerını

benimde olmamam için aksilikler çıkıyor gibi ama her halükarda kısmet olursa sizden önce olacağım. ayrıntıları anlatırım resim de koyarım. çünkü bende bir kişi hariç kimsenin foto göremedim zühtü beyin yaptığı.

teşekür ederım sağolun iyi olur işallah bazen düşünuyorumda Allahın yaratııgı bişeyı begenmeyıp değiştrıyoruz dıe aksılıkler çıkıyo dıyede düşünuyorum ama benımkı buyuk ve kemerlı yanı benım psıkoljım duzecelek Allahım affet benı gun aldınızmı

psikolojik açıdan önemli anlıyorum sizi. ben gün almıştım ama şimdi erteleteceğim bir ay kadar. yani zamanı bende henüz karar vermedim. ama şubat başı ya da ortasına doğru olur büyük ihtimal.

psikolojik açıdan önemli anlıyorum sizi. ben gün almıştım ama şimdi erteleteceğim bir ay kadar. yani zamanı bende henüz karar vermedim. ama şubat başı ya da ortasına doğru olur büyük ihtimal.

hımm bnde şubat 25 işallah bı aksılık olmazda parayı toparlayabılırsem ya senelık ıznımın gunu geldı geçtı 2. senedeyım hala kullancam butun hakkımı amelıyat için bekletıyorum ustelık dınlenmıycem bıle bazen düşünuyorum acaba kullansam ıznı sonra olsam dıe rapor alırım yanı napıyım çok yoruldum çunku siz ankaradamı yaşıyosunuz

bence yıllık izinde ameliyatı halledin güzelce evde bakımınızı yapın iyileşin. ben işe yeni başladım yani birkaç gün izni nasıl alırım diye düşünüyorum erteletmek zorunda kaldım bu sebeple. ankarada yaşıyorum evet.

ama yanı senelık ızınde dınlenmek yerıne evde acı çekıyo olacam çok dıkkat etmem gerekecek bı suree ve daha çok var olmama nerdeyse 2.senelık ıznım gelecek off yaa 2 ayım kaldı gerçi ya en ıyısı ben ızın kullanayım olursamda çıkarım ızın vermezlerse yaa napım çok yoruldum şimdı vazgeçersem bıdaha olmam onuda bılıyorum ya param hazır olsa hemen olup kurtulcam ama

zühtü bey kredi kartı ile yapıyor muydu peşin mi istiyordu. kredi filan mı çekeceksin. parayı nasıl toparlayacaksın 2 ayda. canım ya şu izinde halledebilirdin inşallah aksiliklerr olmaz ve olurssun en kısa zamanda. hiç vazgeçmeyi düşünme çok değiştiriyor psikolojiyi duyduğum kadarıyla

evet kredı çekecem 1000 lıram var sadece kredı çekemzsem zorluycam şartları işallah olurum sormadım odeme şeklını aahh aahhh kredı kartlarım olmasaydı 2 aylık maaş la halderdım ama onlarda varr offf işallah olabılırım hoş olmadı 1 ay ertelemek zorunda kalcam

arkadşaım reismleirne bakmak istiyorum eklersen sevinirim

merhaba canım öncelikle cok geçmiş olsun.şimdi cok yeni bir burun ve ödemleri cok fazladır esas 6 ayla 1 sene olmadan daha cok değişir ..ben facemi dondurdum bayagdır girmiyorum ama msn adresini ver özelden sana mail atayım fotolarımı..şimdi nasılsın peki?

merhaba iyileşme süreci ödemlerden dolayı tabiyki kolay değil alışmak hergün burnun değişmesi benimde morardı dayak yemiş gibiydim ama hiç agrım olmadı o morluklarda 1 hafta 10 günde geçmişti.onlar gecici bişey önemli olan sonuçun iyi olması allah şükür ben burnumdan memnunum sonuç iyi oldu.ama o 6 ay ve 1 senede cok değişti ödemler indikce burun oturdukca güzelleşti..fotolarıma bakabilirsin eklisin bende ama yeniysen sanırım msjlarını doldurman gerekiyordu görebilmen için öyle hatırlıyorum.

mrb bende bugun amelıyat gunu aldım 25 şubat Allah ızın verırse olacagım hayırlısı ne ıse o olur işallah hepımız için sız naptınız

canım senin adına sevindim inş hayırlısı olur senide aramızda hokka gibi bir burunla görürüz allah yardımcınız olsun

canım benim burun ameliyatı olacak arkadaşlara tavsiyem doktorla acık ve net nasıl bir burun istediğinizi anlatın başta ben ilk gittiğimde burnumun rahatsız olduğum noktalarını fotografta pcde tasarım yaparken söyledim ve istediklerimi kendim tasarımda doktorla beraber yaptık.bence bu cok önemli ben hem doğal hem yüz anatomime yakışan bir burun olmasını istedim klasik bilindik estetikli bir burun istemedim.en önemlisi yüzünüze yakışması tasarımda ne yapılıyosa sonuçta hemen hemen aynı oluyor benim burnumda aynen öyle olmuştu.eger ki siz doktorun tasarımında begenmediğiniz bir yer varsa mudahale edin sonuçta bir kez yapılıyor ve yüzünüzde ben durdayım dememesi lazım kızlar size deneyimli birisi olarak söylüyorum.istediğiniz burun seklini o tasarımda begenmediniz yerleri doktorunuza söyleyin.sonradan pişman olacağınıza başta net bi şekilde konuşun bu bütün doktorlar için söylüyorum.bide önemli bi nokta var doktorunuzun açık ameliyatmı kapalı ameliyatmı yaptığını sorun cünki iki ameliyat arasında cok fark var bunuda araştırın

kızlar burun ameliyatından kaç gün sonra işinize döndünüz,morluklar ne kadar sürede geçti?

canım sende sanırım ameliyat olacaklardansın hayırlısı olsun..morlukları sormuşsun esasında bu bünyeden bünyeye değişir senin yarıların morlukların cabuk iyileşiyosa cildin hassas değilse 1 haftadada gecer.zaten morluk ilaçı veriyor.ben ameliyat olup hiç morarmayan arkadaşlarımda oldu.bu senin bünyene baglı canım zaten ilk 1 hafta şişlik morluk cok oluyor 10 güne bişeyin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…