tasarım ile ameliyat sonrası ortaya çıkacak olan görüntü eminim çok farklı olacaktır. kendisi söylüyor zaten tasarımı sadece eski burun ile nasıl fark yarattığını göstermek için yapıyorum sonuç daha güzel olacak diyor. tasarıma göre karar vermek yerine önceki sonrası resimlerine göre karar vermek daha doğru olacaktır. bende zühtü beye ameliyat olacağım ve üüzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum.
mrb sız ne zmana oluyosunuz ben şubat sonu işallah umarım herşey guzel olur ben tasarımdan zıyade bıkaç kişiyı gorup karar verdım
siz de zühtü beye karar verdiniz sanırım. ben ocak sonuna doğru olacağım bir aksilik olmazsa.
benimde olmamam için aksilikler çıkıyor gibi ama her halükarda kısmet olursa sizden önce olacağım. ayrıntıları anlatırım resim de koyarım. çünkü bende bir kişi hariç kimsenin foto göremedim zühtü beyin yaptığı.
psikolojik açıdan önemli anlıyorum sizi. ben gün almıştım ama şimdi erteleteceğim bir ay kadar. yani zamanı bende henüz karar vermedim. ama şubat başı ya da ortasına doğru olur büyük ihtimal.teşekür ederım sağolun iyi olur işallah bazen düşünuyorumda Allahın yaratııgı bişeyı begenmeyıp değiştrıyoruz dıe aksılıkler çıkıyo dıyede düşünuyorum ama benımkı buyuk ve kemerlı yanı benım psıkoljım duzecelek Allahım affet benıgun aldınızmı
psikolojik açıdan önemli anlıyorum sizi. ben gün almıştım ama şimdi erteleteceğim bir ay kadar. yani zamanı bende henüz karar vermedim. ama şubat başı ya da ortasına doğru olur büyük ihtimal.
bence yıllık izinde ameliyatı halledin güzelce evde bakımınızı yapın iyileşin. ben işe yeni başladım yani birkaç gün izni nasıl alırım diye düşünüyorum erteletmek zorunda kaldım bu sebeple. ankarada yaşıyorum evet.hımm bnde şubat 25 işallah bı aksılık olmazda parayı toparlayabılırsem ya senelık ıznımın gunu geldı geçtı 2. senedeyım hala kullancam butun hakkımı amelıyat için bekletıyorum ustelık dınlenmıycem bıle bazen düşünuyorum acaba kullansam ıznı sonra olsam dıe rapor alırım yanı napıyım çok yoruldum çunku siz ankaradamı yaşıyosunuz
bence yıllık izinde ameliyatı halledin güzelce evde bakımınızı yapın iyileşin. ben işe yeni başladım yani birkaç gün izni nasıl alırım diye düşünüyorum erteletmek zorunda kaldım bu sebeple. ankarada yaşıyorum evet.
zühtü bey kredi kartı ile yapıyor muydu peşin mi istiyordu. kredi filan mı çekeceksin. parayı nasıl toparlayacaksın 2 ayda. canım ya şu izinde halledebilirdin inşallah aksiliklerr olmaz ve olurssun en kısa zamanda. hiç vazgeçmeyi düşünme çok değiştiriyor psikolojiyi duyduğum kadarıylaama yanı senelık ızınde dınlenmek yerıne evde acı çekıyo olacam çok dıkkat etmem gerekecek bı suree ve daha çok var olmama nerdeyse 2.senelık ıznım gelecek off yaa 2 ayım kaldı gerçi ya en ıyısı ben ızın kullanayım olursamda çıkarım ızın vermezlerse yaa napım çok yoruldum şimdı vazgeçersem bıdaha olmam onuda bılıyorum ya param hazır olsa hemen olup kurtulcam ama
zühtü bey kredi kartı ile yapıyor muydu peşin mi istiyordu. kredi filan mı çekeceksin. parayı nasıl toparlayacaksın 2 ayda. canım ya şu izinde halledebilirdin inşallah aksiliklerr olmaz ve olurssun en kısa zamanda. hiç vazgeçmeyi düşünme çok değiştiriyor psikolojiyi duyduğum kadarıyla
canım frapanı şahsen tanıyorum ve facedede ekli kendisi sürekli yeni fotosunu gördüğüm için burdaki resimlerinden cok cok daha güzel oldu.
canım gittiğinde yüzüne göre tasarım yapıyor belli bi burun sekli yok ama doğal ve yüze yakışanı yapıyor cok kavisli yapmıyor zaten cok kavis tehlikeli oluyor ilerde cökme yapabiliyor..kapalı teknikle ameliyat yapıyor benim fotolarım var burda bakabilirsin ..nazım bey için bişey diyemem.
meraba ben 1 hafta once zuhtu beye amelıyat oldum dah acok yenı. bugun alcılar alındı. bantladılar. ama aynada kendımı gorunce sok oldum.muhtemel sıslıklerden ben bu kadar degısebılecegını tahmın etmemıstım. ank32 senın resımlerını burdan goremıyorum face adresın varsa verrmısın.sen resımlerıne bakıyımb ı ıcım rahatlasın.
ank32 iyileşme süreci nası oldu çevremdeki nerdeyse herkes ameliyat oldu hepsi dayak yemişcesine mosmor onları gördükçe ürpermiyo değilimbide rica etsem fotoğraflara bakabilirmiyim, yeniyim burda çözemedim bi türlü
mrb benıde eklermısınız rıca etsem karar aşamasındayım resımlerınızı gormekıstıyorum şimdıden teşekurler
mrb bende bugun amelıyat gunu aldım 25 şubat Allah ızın verırse olacagım hayırlısı ne ıse o olur işallah hepımız için sız naptınız
zühtü bey doğallıktan yana benim de istediğim bu fakat tasarımını beğenmedim burnum daha uzun oldu sanki,birkaç dr a daha gidip karar vericem,daha olmazsa başka bir tasarım isterim zühtü beyden.Size geçmiş olsun umarım beğendiğiniz şekilde burnunuz olur
kızlar burun ameliyatından kaç gün sonra işinize döndünüz,morluklar ne kadar sürede geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?