arkadşaım bende bakabilirmiyim frapanın resimlerine faceden yada burdan.birde doktoru kimdi bilgin varmı acaba?
canım senin adına sevindim inş hayırlısı olur senide aramızda hokka gibi bir burunla görürüzallah yardımcınız olsun
sagolasın cnm teşekurler az kaldı banada ama senı arkadaş olarakeklemştım kabul etmemişin edermısın ya resımlerını goremedım kımsenın bıde yenıyım burda özel album falan nerde oluyo kişiyı tıklayıp fotograflar yazıyo yantarafında ordan bakmaya çalşıyorum ama goremıyorum
kızlar bu zühtü bey kaça ameliyat yapıyor ?
sen bende arkadaş olarak eklisin canım..yeniysen bildiğim kadarıyla msj sayın dolmadığından dolayı göremiyor olabilirsin..benim profile tıkladığında solda altta albümüm cıkıyor ordan bakabilirsin
karaca ben ameliyat oldum canım sıra sende artık. korkacak hiçbirşey yok ağrı sızı filan. birkaç günde kendine geliyorsun.
sağol canım bir hafta oldu. istersen kalabiliyorsun bir gün hastanede. yanında bir yakının olsun çok itiyacın olacak.olemı canm çok geçmiş olsun ne zman oldun hastanede ılgılnıyolar demı ya korku başladı Allah ızın verırse şubat 28 işallah ıyı olur herşey Allahım pişman etmesın kımseyı işallah olduktan sonara mutlu oluruzda gulerız bu korkulu hallerımıze falan işalllahh
4500den başlıyor.doktorum görmesi gerek tabi ayrıca net fiyat için.ameliyatı ortalama ne kadara yapıyor acaba???
sağol canım bir hafta oldu. istersen kalabiliyorsun bir gün hastanede. yanında bir yakının olsun çok itiyacın olacak.
hemşireler kontrole geliyor sık sık. ağrı çok olmuyor yani ağrı kesici ile kontrol eedilebilen bir ağrı. hiç tereddütte kalma en çok 2 gün sıkıntı çekersin. yüksek yastıkta ve düz yatmak biraz sıkıntı ama ona da alışıyorsun.ameliyat iki saat sürdü benim nefes problemi de vardı onları da halletti doktorum sağolsun. fotoğraflar koydum canım eski yeni. ordan görebilirsin eski burnumu çok kötü durumda değildi ama gülünce rahatsız edici oluyordu. ağrı konusunu dert etme o işin kolay kısmı. herşey sorabilirsin tabiki yardımcı olurum :)hımm ya valla kım olacaksa yanımda bnde bılmıyorum annem komaya gırer benı ole gorunce teyzeme rıca edıcem gelırse yaa hastanede kalsam hemşireler yardımcı olmazmı agrı çok mu oluyo bıde kaç saat surdu amelıyat bıde benım gıbı buyuk kemerlımıydı burnun bıde agrın oldumu son bıde nası bı burun ıstedın çok saçmaladım ama napıyım aklıma gelenı sordum :)
hımm ya valla kım olacaksa yanımda bnde bılmıyorum annem komaya gırer benı ole gorunce teyzeme rıca edıcem gelırse yaa hastanede kalsam hemşireler yardımcı olmazmı agrı çok mu oluyo bıde kaç saat surdu amelıyat bıde benım gıbı buyuk kemerlımıydı burnun bıde agrın oldumu son bıde nası bı burun ıstedın çok saçmaladım ama napıyım aklıma gelenı sordum :)
hemşireler kontrole geliyor sık sık. ağrı çok olmuyor yani ağrı kesici ile kontrol eedilebilen bir ağrı. hiç tereddütte kalma en çok 2 gün sıkıntı çekersin. yüksek yastıkta ve düz yatmak biraz sıkıntı ama ona da alışıyorsun.ameliyat iki saat sürdü benim nefes problemi de vardı onları da halletti doktorum sağolsun. fotoğraflar koydum canım eski yeni. ordan görebilirsin eski burnumu çok kötü durumda değildi ama gülünce rahatsız edici oluyordu. ağrı konusunu dert etme o işin kolay kısmı. herşey sorabilirsin tabiki yardımcı olurum :)
bir soruyu atlamışım. ben herhangi bir burun tarif etmedim canım. doktor zaten yüze ne yakışacağını gayet iyi biliyor, emin ellerde olduğumu bilerek girdim. burnum küçücük oldu ama bu kadarını beklemiyordum :) ilk gördüğümde garipsedim ama şimdi fotoğraflara bakınca yüzüme gerçekten en yakışacak olanı yapmış diyorum. inşallah sonunda da pişman olmam.
canm zaten mınıkmış burnun azda kemer varmş senınkı gıbı olsa hiç yanaşmazdım amelıyata ama egrı benımkı kanamamda oluyo buyuk ve kemerlıde yanı aynı başarı umarım bndede sağlanır işallah canm kurtuldun ne guel Allahım pişman etmesın kımseyı bızıde affetsın
ah canım fotoğraflarda filan hiçte minik değildi yani yandan da kötü idi, olduğuma değdi ama şuan çok aşırı kalkık onun inmesi gerekiyor. zaman geçsin bir an önce ya ameliyat sonrası sabır işi imiş. şişlikler filan çok değiştirdi tipimi aynalara bakmak istemiyorum yani. zaman geçsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?