Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ameliyat oldun mu cnm fotoğraflarını görme imkanımız var mı ameliyat olduysan? ben yeniyim kk da oyüzden buradan göremiyorum. mail atma imkanın olsa keşke de bana mail atsan fotoğraflarını

cnm bende ameliyat olucam ama senin de fotoğrafalarını görmek istiyorum artık iyice oturmuştur burnun yerine 3 yıl olmuş neredeyse.:) bana mail atarmısın fotolarını çok merak ediyorum.

fıstık fotoğraflarını görme imkanım olur mu ben kk da yeniyim burdan göremiyorum. zühtü beyle görüştüm bende ameliyat olmak istiyorum. mail atabilir misin bana fotoğraflarını

olun olun herkes olsun :) şimdi benim merak ettiğim bişi var benim cocugum olsa onun burnu nasıl olur acaba :) dmm fst bana harika diyebilirsin hatta mümkünse ben dünyanın 10.harikası olmak istiyorum malum 2010dayız :)

çilek meraba herkes burnunun çok güzel olduğunu yazmış bende merak ediyorum. fotoğraflarını mail atabilir misin.

ank32 meraba. bende zühtü beye ameliyat olmak istiyorum kendisiylede görüştüm ama sizlerinde resimlerini görmek istiyorum. burada yeni olduğumdan bakamıyorum fotolarınıza. mail atarmısın bana

karaca ben ameliyat oldum canım sıra sende artık. korkacak hiçbirşey yok ağrı sızı filan. birkaç günde kendine geliyorsun.

müdüree fotoğraflarını görebilir miyim? mail atarmısın bana? bende zühtü beye ameliyat olmayı planlıyorum. biraz da süreçten falan bahsetsen olur mu? burada yeni olduğum içinkonuyla ilgilide fazla bilgim yok.

zehra yenıysen saçma sapan mesajlar atıp mesj hakkını doldur sonrada arkadaş olarak ekle yada yukarıda albumlerden baka olanlara bnde olacam sen nası karar verdın kımler arasından seçtın 28 şubat işallah bnde olacam bı akslılık olmazsa ankaradamısın ben gordum ank 32 muhteşem ama problemlı bı burun degılmiş bana gore umarım benımkıde ıyı olur

ank32 canım senin burnun ameliyattan ne kadar süre sonra indi. benim aşırı kalkık oldu önden sadece burun deliklerim görünüyor o kadar kalkık. bu düzelir mi ne kadar sürede normale döner. foto koyacağım tekrar bakıp gerçekçi yorum yaparsan sevinirim. eskilerden bir sen varsın :)

yine yeni yeniden sen:) hoşgeldin fıstık nasılsın bakem sen:)pek dedikodu yok canım:))canım inş istediğin gibi olur cünki senin deride sorun vardı hep ama benim gördüğüm kadarıyla cok kötü değildi burnun allahtan şimdi daha iyi olur işte deriden bünyenin yapısından kaynaklı sorun olunca biraz sıkıntılı oluyor...umarım herşey istediğin gibi gider

ank32 meraba. bende zühtü beye ameliyat olmak istiyorum kendisiylede görüştüm ama sizlerinde resimlerini görmek istiyorum. burada yeni olduğumdan bakamıyorum fotolarınıza. mail atarmısın bana
merhaba resimlerimi görmen için burda msj hakkını doldurman gerek sanırım öyle hatırlıyorum bana özelden mesaj at mail atayım sana foto

canım benim burun ilk tam inmesi ödemlerin 1 senede oturdu.ama 2 aylık burunken kimse ameliyat olduğumu anlamıyodu tanımayanlar felan 6 ayda yarıyarıya inmişti.kaç sene oldu ben olalı hatırladığım kadarıyla söylüyorum..burun deliklerim benimde havadaydı resmen ve sertti ucu zamanla iniyor yumuşuyor burun ucu normale dönüyor.korkma o konuda asla öyle kalmıyor:)fotolarına bakayım nasılsa acımasız bi yorum yapayım sana:)))

ah canım inşallah benim de senin gibi olur. ameliyat sonrası fotoğraflarına bakıyorum kimse benim gibi kalkık değil o endişelenmeme neden oldu

canım zühtü beye güven. benim bir sürü sorun varmış burnumda nefes almama engel hepsini halletmiş sağolsun. zühtü beyin yaptığı burunlarda düşme filan hiç rastlamadım. güven veriyor bir şekilde. kötü olması konusuna gelince ilk başta burun sevilmiyor sabretmek gerek. sen olana kadar benim bir buçuk ay olduğu için daha net yorum yaparım. foto güncelledim bakabilirsin.

sagol canm bende bıkaç dr laa goruşup karar verdım ısrarla bıkaç daha dr onerselrde neden se vazgeçmıyorum zuhtu beyden daha uygun daha ıyı yapan var okadar odeme yapmana gerek yok gıt devlette yaptr dıyende çok ama ılgılı bı dr goruşmede menun kaldım ve gun aldım aklımın dahafazla karışmasına ızın vermıyorum çok sagol canm senınkı çok kalkık duruyo ama guzelde duruyo kesın bndede çok acayıp değişim olacak bnde uzun sıvrı dusuk bı burun ıstemedgımı soylıycegm okadar netıcede estetıgın dogal olanı estetık olanı yok estetık estetıktr yanı kım anlarsa anlasın oldugumu kımseden saklayaak halım yok alışmak bncede zaman alıyodr ..çalşmıyosun demı canm sen 1 hafta rapor 8 gunde senelık ıznım var onu kullansam işe donerım demı ?

zühtü bey ikinci gittiğim doktordu ondan sonra gittiğim görüşmeler hiç etkili olmadı zaten direkt kararı vermiştim. eli de çok hafif maşallah. sakinliği de rahatlatıyor. inşallah sorunsuz yıllar geçiririz burnumuzla. canım devlt hastanesi aklından bile geçirme. ben ilk gazi üniversitesi hastanesi düşünmüştüm çok olumlu yorumlar vardı. birkaç ay sonra herkes aynı şikayetlerde bulununca vazgeçtim. ve çevremde çok örnek var devlet hastanesinde olup çökme yaşayan. olmuşken işin uzmanın olmak gerek telafisi yok bunun Allah korusun. ben zühtü beye hiçbirşey söylemedim o kendi karar verdi hepsine. hatta burun ucunu kaldırması ameliyat sonrası sürpriz oldu :) burnun dikkat çekiyorsa her türlü anlar çevren ameliyatı o yüzden bence de kalkık küçük bir burun iste. olmuşken tam değişim olsun :) ben çalışıyorum canım bir hafta sonra işe döndüm ama mor göz mor surat ve bandajlarla tabi :) ağır iş yapmıyorsan rapor yeterli olur bir hafta.

hmm anladım canm yaa işte bende bunun stresı yuzunden şuan senelık ıznımınbırazını kullanıyorum yok yere ama ben yazın buyuk bı hastalık geçrdım 40 gun hastanede yattım sonra 1 ay raporluydum yanı dınlenemedım hiç ve zor atlattım hastalıgımı bıraz toparlanayım amelıyattan once dıe ızın kullanıyorum şuan bıde kredı çekemedım işte para ayarlamaya çalşıyorumda bı taraftan işallah olumlu gıdıyo şuan için herşey olucam Allah ızın verırse ay sonunda iştee ..ya bnde kımıne bakıyorum olmuş halınızmı bu dıyorum yanı ole bellı belırsız bişi ıstememkı benımkı kuçulcek kemer gıdecek et kemık herşey var ıcınde hasarlı oralarda duzelcek bnde işte sıvrı uzun kalın olmasın ıstıyorum ama guvenıyorum yanı devlettede ıyı ornekler var hatta yapılan işlem aynı ama nıe devlette kı dr lar ıyı yapmıyolar anlamıyorum işte az kaldı hayrlsıyla olucam maddı ımkan hazır olsun işim çok agr degıl yazınkı hastalıgımda sagolsun hassasıyet gostermşlerdı patronlarım bnden çok ıstıyolar olmamı gerek goruyolar çunku saglık açısından goruntude cabası işallah hayrlısı olur annemde agr bı hastalıktan çıktın kaldıramazsın dıyoo ama tek derdım para yanı okadar taktımkı şu aralar nıe bende guzel olmayımkı kaş goz yerınde dıyorum kendı kendıme vede bende hiç göğüste yok yanı Allaha şükür herşeyım tam ama bılıyosun kızların sorun ettıgı şeylerı gogus yok burun buyuk kemerlı yanıı psıkoljım kaldrmıyo artık hayrlısıyla olup kurtulmayı çok ıstıyorum canım

ah canım inşallah benim de senin gibi olur. ameliyat sonrası fotoğraflarına bakıyorum kimse benim gibi kalkık değil o endişelenmeme neden oldu

canım fotolarına baktım ve cok begendim şuan cok yeni burnun zamanla burundaki ödemler indikce yumuşamalar olacak ve buruncu daha inecek her ay foto cek aradaki farkı sende göreceksin zamanla değişiyor.kafana bunu takma burun sekli yapısı cok güzel olmuşş

geçmiş olsun canım 40 gün hastanede kalacak kadar ciddi hastalık geçirdin demek. canım sen merak etme bu isteklerinin hepsini anlat sonra minicik bir burunla çıkarsın. bazı doktorlar gerçekten büyük bırakıyor burunları ama bizim doktorun maşallahı var. tecrübe çok önemli ve bolca tecrübesi var. canım kaş göz varsa zaten güzel bir kız olmalısın burun da eklenince ohh miss :) göğüsü de takma evlenince yaptırırsın. sonuçta herşey kendimizi iyi hissetmek için.herşey olur yeterki bir başlangıç yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…