canım fotolarına baktım ve cok begendim şuan cok yeni burnun zamanla burundaki ödemler indikce yumuşamalar olacak ve buruncu daha inecek her ay foto cek aradaki farkı sende göreceksin zamanla değişiyor.kafana bunu takma burun sekli yapısı cok güzel olmuşş
çok teşekkür ederim canım :) senin yorumların huzur veriyor
geçmiş olsun canım 40 gün hastanede kalacak kadar ciddi hastalık geçirdin demek. canım sen merak etme bu isteklerinin hepsini anlat sonra minicik bir burunla çıkarsın. bazı doktorlar gerçekten büyük bırakıyor burunları ama bizim doktorun maşallahı var. tecrübe çok önemli ve bolca tecrübesi var. canım kaş göz varsa zaten güzel bir kız olmalısın burun da eklenince ohh miss :) göğüsü de takma evlenince yaptırırsın. sonuçta herşey kendimizi iyi hissetmek için.herşey olur yeterki bir başlangıç yap :)
sagol canım benım halada hastayım ama remısyon saglanmış dr larımla kouştum amelıyat olmamda bı sıkıntı olmadıgı soledıler canım ben hem ülseratif kolit hemde crohn hastasıyım ama ıyıleştım çok şükür yıllardır herşeyı kafama taktıgımdan stres uzuntu hastalıga davetıye çıkardım ama burnumu fena halde taktıgım bı gerçek ortaokuldan berı ben bunu aıleme bı turlu anlatamadım geregı yok dıe geçiştrdıler hep benı hep ezık buyudum ozyuden kendı ımkanlarımla olacam işallah bızımkılerde dıyorum olursemde olurum yanı ben yaptrmak ıstıyorum yıllarca yardım etmedınız dıede hala çok kızgınımişallah olucam ıyıde olur bu halınden kotu olmasın düşmesın saglıklı olsun yeter Allahtan dılegım bu daha ıyısıde olursa şansıma artık canım
ayy canım benim ya aile destek olmayınca zor olur tabi. kimseyi dinleme çünkü hayatımızı yönlendiren bizim psikolojimiz. az kaldı az bir ay sonra sende kurtuluyorsun bu günleri aramayız inşallah canım. daha çok genciz hep olumlu ve pozitif ol. zaten burun ameliyatı çok değiştirir psikolojini.
ayrıca resimleri göremiyorum neden böyle bir kural varki?
saçma sapan yorumlar yaparak mesj hakkını doldur ole albumlerdenbakabılırsın arkadaşın olmayan kişilerın resımlerı orda gormek ıstedıklerınlede arkadaş olman gerekıyo bol bol mesaj yazman lazım
sdr olarak kımlerı arştrdn pekı kımı düşünuyosun
günlerdir yazıyorum hala 73 dıyoo yaa kafayı yıem ıyıce sınır oldum off yaa hergun 10 mesaj atıyorum nıe bole oluyo yaa
yıllardr bu burunl ayaşadgım için amelıyata yakın korkudanmı heyecandanmı bılemedım bı tuhaf oldum sankı başkasının burnunu bana takaaklarmş gıbı :/ garıp hıssedıyorum kendımı yaa hayrlısı olsun[/
offya beklemekten sıkıldım yoruldum
Arkadaşlar bende burnumu yaptırmak istiyorum ama günlerdir doktor araştırmaktan yoruldum her doktorun ayrı öveni ve de söveni var kime karar vericem hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen... Bu arada Zühtü Bey hangi fiyat aralığında yapıyor ameliyatları bu konuda da bilgilendirir misiniz beni... :))
5000 civarı idi Zühtü Beyin ameliyat ücreti. en iyisi ankarada estetik yapan cerrahların hastalarının resimlerine göre karar vermek olur.
bittersss mudure00 burnuşunu gör guzelımın hemen karar verırsın okadar yanı maşallah guzel arkadaşıma :) oyy yerım ben onu
fıstığım :) o senin güzelliğin.ikinci örnekte sen olacaksın en güzel şekilde inşallah
amin işallah mınıgım ank32 ıde var frapanıda ben gormedım ama daha varızz yaaa :)
kafayı yedım kesın hergun amelıyat oluyorum ruyalarımda afakanlar basıyo hanı derler ya narkozdan sonra konuşulanları duyarsın dıe aynen valla bnde duydum ama sonuçtan memnun kalmadım korktum bıde hiçbegenmedım burnumu ALLahım işallah tersıne çıkar yalvarıyorum sana hayırlsyla sagsalım olup kurtuluyum yuzume yakışanda olsun dualarınızı beklıyorum pazartesı 10
Ben seni vazgeçtin diye biliyorum, ne guzel tekrar karar almissin kararın kesindir umarım. Rüyaların tersi olur derler eminim Allah 'in izniyle burnun cok guzel olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?