amın canım çok sagol çok baskı vardı uzerımde herkafadan bırses oyuzden olmuyorum demiştım kendımıde çok ıyı bılıyorum hevesım kırıldımı bıdaha asla olmazdm işallah ıyı olur korkudan olecem ama narkozluda olsam acıyı hıssedecem korkusu
mudure00 canım yaa onun destegıde buyuk karar konusunda sagolsun kızın başının etınıyıyorum hergun olunca ençok o sevıncek kurtuldum bu manyaktan dıe :)
ne zararın var bana kurtuldum deyim şekerim. sevineceğim tabi ama o güzel yüzün daha da güzel olacak diye sevineceğim mutlu olacağın için sevineceğim :)
ne zararın var bana kurtuldum deyim şekerim. sevineceğim tabi ama o güzel yüzün daha da güzel olacak diye sevineceğim mutlu olacağın için sevineceğim :)
yıllardr bu burunl ayaşadgım için amelıyata yakın korkudanmı heyecandanmı bılemedım bı tuhaf oldum sankı başkasının burnunu bana takaaklarmş gıbı :/ garıp hıssedıyorum kendımı yaa hayrlısı olsun
kızlarrrrrr ben geldimmm dedikocular sizi:)))şuan cok yeni burnun daha alcı cıkınca esas takma gibi gelecek sana açılınca kötü bile gelecek bunlara hazırlıklı ol canım yavaş yavaş burun oturuyor hele o ödemler var yaa hiçç gecmeyecek gibi gelir ama sonunda gecer..mudure00 burun fotolarına baktımm ve bayıldımm cokk yakıışmışşş burnun ve cok güzel olmuşşş hokka maşallah..karaca 1 ay sonra inş sanada güzel yorumlar yapacağız fıstıklarrr
sagol fıstık işallah ole olur temennım ooo dedıkodu yok valla bızde sen anlat :):) mudure fıstgım çok guzel oldu maşallah ank 32 zaten muhteşemsın :)
Ya arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama çok kararsızım kime olucam bilmiyorum fiyatlarda çok uçuk lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Ya arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama çok kararsızım kime olucam bilmiyorum fiyatlarda çok uçuk lütfen deneyimlerinizi paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?