Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zühtü hocaya ameliyat olanlar bi seyler diyin lutfen.

eflatun ne dıyelım mesela ne ıstersın ? bnm daha 1.ayım dolmadı şuankı halınden kalkıklıgından kavısınden gayet memnunum hiç agrım sızım olmadı şişlerımde ındı sayılır ole yanı bnce sen kendın göüş ole karar ver kımsenın etkısı altında kalma hatta ekleyım ben senı resımlerıme bakarsın ama kendın konuşup kararını vermelsın ok

msj hakkını doldur bı an once eklıyorum hadı grşrz eflatun

Birde burun ucu problemli olanlarda kapali ameliyat iyi bir sonuc vermiyor diye birkac doktor yazi yazmis kafam daha cok karisti zuhtu bey kapali yaptigini soyledi. bir dahaki gorusmede soracagim bunuda

Bu siteye sırf bu yuzden uye oldum, yorumlarinizi okuyrum okudukca kafam karisiyor

canım sana şunu söyleyim ne kadar cok doktorda araştırırsan araştırr içine hangi doktor sinerse ona yaptır..ben buraya girmeden önce ankaradaki doktorların listesini netten cıkarmıştım tek tekde gittim o zaman konuştum ama içime zühtü bey sindi ve ona oldum.birazda sanş işi en önemlisi ne istediğin ve nasıl bir şekil yüzüne uygun burunu yapmaları kim olursa olsun.senin istediğine cevap vermesi sonuçta bir kere yaptırıyosun...ve burun demek sabır demek ilk zamanlarda aynalara bakmaktan bıkmıştım.şimdi unuttum bile ameliyat olduğumu sadece olana kadar

Birde burun ucu problemli olanlarda kapali ameliyat iyi bir sonuc vermiyor diye birkac doktor yazi yazmis kafam daha cok karisti zuhtu bey kapali yaptigini soyledi. bir dahaki gorusmede soracagim bunuda

bana göre kapalı ameliyatta daha güzel sonuç alırsınız..acık ameliyatta burun ucudan ameliyat olanlara bak zaten barizz burun ucunda ben estetiğim diye bagırır.bence cok mantıklı değil açık ameliyat bana göre doktordan doktoruna değişir yetenek meselesi

arkadaşlar zühtü bey burun ameliyatlarını aşağı yukarı ne kadara yapıyor ve muayne ücreti nedir lütfen biri bilgilendirebilir mi?

resminizi görebilmem mümkün müü

bende nisan sonunda ameliyat olacagım,heyecan şimdiden dorukta :18:
ama albümlerinizi göremiyorum şu msj hakkını doldurma olayından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…