sevdiğim insan ailesi yüzünden benden ayrılmak istiyor onun da beni sevdiğini biliyorum ama çok baskı altında 1 haftadır arayıp sormuyor ben sürekli üstüne düşüyorum bitiremiyorum ben onu çok seviyorum benim için dua eder misiniz?
sevdiğim insan ailesi yüzünden benden ayrılmak istiyor onun da beni sevdiğini biliyorum ama çok baskı altında 1 haftadır arayıp sormuyor ben sürekli üstüne düşüyorum bitiremiyorum ben onu çok seviyorum benim için dua eder misiniz?
ben Türküm o Kürt o yüzden ailesi bunu problem yapıyor o da ailesine karşı söz söylenebilecek bir ailede yetişmediği için çok baskı altında bilmiyorum ben de bunları düşünüyorum ama vazgeçemiyorum kendime söz geçiremiyorum
ben Türküm o Kürt o yüzden ailesi bunu problem yapıyor o da ailesine karşı söz söylenebilecek bir ailede yetişmediği için çok baskı altında bilmiyorum ben de bunları düşünüyorum ama vazgeçemiyorum kendime söz geçiremiyorum
seni anlıyorum bizde sevdigimle sorun yasadık benim evhamlarım yüzünden evlenme teklifi alacaktım eger süprizi bozmasaydım ve suan herseyin tadı kactı.ayrılmadık ama bi sogukluk var buna canım cok sıkılıyor ve üzülüyorumSinirlenip ayrılmak istedi ve ben cok kötü oldum inan istemiyorum dedim ayrılmak bende yapamadım ayrılıga agladım agladım neyse razı oldu ama hala sinirli.allah kimseyi sevdiginden ayırmasın
hakkında hayırlısı olsun
eger ilişkide bi taraf istemiyorsa o ilişken hayır gelmez bence
umudunu kes önüne bak
evlensen bile istenmeyen gelin olacaksın
o zaman daha da büyüyecek derdin
Şu anda senin için çok zor olduğunu biliyorum ama bu kadar üsteleme. Biraz oluruna bırak.
Arkadaşında biraz sensizliği görsün bakalım , onun duyguları ne kadar sağlam.
Olacağı varsa olur , olmazsa hayırlı değilmiş demek ki.
Her zaman hayırlısını dilemek lazım. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin , kalbinde o yöne kaysın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?