Dua eder misiniz büyük bir derdim var

golge1004

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
129
0
16
35
Adıyaman
sevdiğim insan ailesi yüzünden benden ayrılmak istiyor onun da beni sevdiğini biliyorum ama çok baskı altında 1 haftadır arayıp sormuyor ben sürekli üstüne düşüyorum bitiremiyorum ben onu çok seviyorum benim için dua eder misiniz?

Tam olarak sorun ne ?

Konuya açıklık getirmemişsin ama seviyosa,sırf ailesi istemiyor diye öyle kolay kolay ayrılamaz..
Heleki erkek..

Rabbim inşallah sizi birbirinize bağışlar..

Ablacim öncelikle Allah yardımcın olsun tabii ki her askı tadan sana dua edecektir yalnız fazla gitme hiç bir seyin üzerine ve ask acısı gercekten geçiyor bilimsel olarak söylüyorum. Ayrıca ailesinin sözüne bakıp sevdiği kızdan vazgeçen bir adamı sen ne yapacaksın ??? Eğer yurekliyse senin elini bırakmaz bırakıyorsa da boş ver be ablam ondan sana ne koy ne kasaba olur.

Allah yardimciniz olsun.. Zor olmali, eger ona guveniyorsan, ve degiyorsa, sonuna kadar pesinde git diyecem.. Cunku degerbiri cok zor bulunur..

allah hakkinizda hayirlisini versin..kizma ama sonradan aglayacaksan olmasin..ama gecici bir krizse ve degerini bilecekse olsun insallah

ben Türküm o Kürt o yüzden ailesi bunu problem yapıyor o da ailesine karşı söz söylenebilecek bir ailede yetişmediği için çok baskı altında bilmiyorum ben de bunları düşünüyorum ama vazgeçemiyorum kendime söz geçiremiyorum

Eğer gerçekten seviyorsa vazgeçemez bence..

eminim senin istedigin işlerin düzelmesi için dua ama ben diyecegim ki ALLAH IM BU GENÇ KIZIMIZA AKIL FİKİR,UNUTABİLMESİ VE KENDİNİ KURTAMASI İÇİN GÜÇ VER.Kİ BU TARZ KENDİNİ İSTEMEYEN KİŞİLER İÇİN HIRPALANMASIN ÜZÜLMESİN.DEĞMEYECEGİNİ ÇOK GEÇ OLUNCA ANLAMASIN,BAŞINI TAŞLARA VURMASIN.HAYATINA GÜZEL BİR YÖN VERMESİ İÇİN ONA REHBERLİK EDECEK İNSANLARLA TANIŞTIR.KENDİNE LAYIK KISMETLER NASİP EYLE

AMİN...

seni anlıyorum bizde sevdigimle sorun yasadık benim evhamlarım yüzünden evlenme teklifi alacaktım eger süprizi bozmasaydım ve suan herseyin tadı kactı.ayrılmadık ama bi sogukluk var buna canım cok sıkılıyor ve üzülüyorum Sinirlenip ayrılmak istedi ve ben cok kötü oldum inan istemiyorum dedim ayrılmak bende yapamadım ayrılıga agladım agladım neyse razı oldu ama hala sinirli.allah kimseyi sevdiginden ayırmasın

Katılıyorum seven adam her sekilde kabul eder.senin üzülmene bile degmez bence.sevseydi bırakmazdı sımsıkı tutardı elinden

Allah im ya ne kurdu turku hangi devirde yasıyoruz sana degil de su ailelere cok eger ask varsa sevgi bir yolunu bulur. Ama kendini hemen geriye çeken adamdan ne beklenir kusura bakma canım tamamıyla senin çıkarlarını gözetip bunları yazıyorum yani su an sen onemlisin benim nazarımda. Seviyorsa açlığı göze alır gelir seninle bir hayat kurar ama böyle mirin kirin yapacaksa ohoooo yimese Allah im yar ve yardımcın olsun hayırlısını versin hakkında fal baktir bi iyi gelir terapi gibi olur kafanı dağıtım biraz

unutmak icin dua et,evlendikten sonra baska seyler icin de ailesine karsi glemez ezilen hep sen olursun,ayni olay basima geldi,ben ogrenciydim erkek arkadasim evlenelim dediginde annesi zangin gelin isterim diye tutturdu ayrildik.Iyi ki olmamis diyorum su an cok mutluyum seytan gorsun yuzlerini.

Şu anda senin için çok zor olduğunu biliyorum ama bu kadar üsteleme. Biraz oluruna bırak.
Arkadaşında biraz sensizliği görsün bakalım , onun duyguları ne kadar sağlam.
Olacağı varsa olur , olmazsa hayırlı değilmiş demek ki.
Her zaman hayırlısını dilemek lazım. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin , kalbinde o yöne kaysın.

amin haftaya görüşüp konuşmaya karar verdik büyük ihtimal bitirecek çünkü kendisi ne arıyor ne mesaj atıyor bilmiyorum o zamana kadar nasıl sabredeceğim

hakkında hayırlısı olsun
eger ilişkide bi taraf istemiyorsa o ilişken hayır gelmez bence
umudunu kes önüne bak
evlensen bile istenmeyen gelin olacaksın
o zaman daha da büyüyecek derdin

hakkında hayırlısı olsun
eger ilişkide bi taraf istemiyorsa o ilişken hayır gelmez bence
umudunu kes önüne bak
evlensen bile istenmeyen gelin olacaksın
o zaman daha da büyüyecek derdin

öyle ama belki beni tanısalar sevecekler belki düzelecekler diye düşünüyorum ya da kendimi kandırıyorum

bizde ailesi yüzünden çok sorunlar yaşadık, allah böyle insanların dersini versin inşallah, ama ben bekliycem inanıyorum herşey benim lehime olacak. bu yıl evlenicez bizde, ama ne nişanlılık yaşıyorum, allah bilir birde ben.
allah yardımcın olsun güzelim, hakkında hayırlııs olsun.

Bu tarz birşeyin aynını bende yaşadım ben türktüm o kürttü uzun zaman görüşmüştük ve babam vermek istemedi o taraf can atıyordu olsun diye ama isteme mevzusu bile olmadı arada akrabalıkta vardı uzaktan sonucmu suan iki aile biyerde karsılastılarmı bırbırlernı gormezden geliyor.bu mevzu bizim aramızda sorun olmadı yolumuza yıne devam ettik başka sebeblerden bitti ve iykide bitti imkansız daha cok cazip geliyor sanırım.suan evliyim ve cok mutluyum eşimle istenmeyen olmak cok baska bir mevzu evlensende yasıcaksın biz sana dediydik diye basnı yıcekler eşinin ufacık bır tartısmanızda.Ailesine karsı gelememe durumunu yadırgamadım işin acıgı cünkü en küçüğünden en buyugune cok farklı bir saygı anlayısları var kötü bişeymi bu hayır değil ama bu tarz kararlarda bagımsız olamıyorlar.

amin inan ki ben de o yönde dua ediyorum ama kalbime ve beynime söz geçiremiyorum sürekli ağlıyorum bir haftadır hayatımın hiç bir döneminde iştahtan kesilmedim şu bir haftadır yemek görünce midem bulanıyor düzelmek huzur bulmak hayırlı bir yuva kurmak onunla veya onsuz aslında en büyük isteğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…