sizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü yakın zamanda benimde başımdan böyle bir olay geçti karşı taraf beni çok seviyordu bende seviyordum ama ailesi geçirdiğim bi hastalığı bahane etti ve ona destek çıkmadı oda ailesini tercih etti.ben bundan sonra anladım ki gerçekten sevseydi beni bırakmazdı sen kendini hiç yorma eğer sevdiyse gelir sevmediyse zaten ne yaparsan yap olmaz.biliyorum şuanda çok duygusalsın çünkü biz bayanlar biraz daha çok duygularla hayatımıza yön veriyoruz ama karşı taraf için pekde önem arz etmiyor.yani gerçekten seven erkek çok az hepsi iyi gün dostu sıkıntıya gelemiyorlar.sizde her şeyi oluruna bırakın benden tavsiye.
Eger Aile bastan karsiysa ilerdede sizin icin cok büyük sorunlar olur, ki bide sevgiliniz simdiden askinin arkasinda degil yan ciziyor, yani düsünün evlenince ne olur...Ailesini ikna edemiyorsa sevgisi yeterince güclü degildir kusura bakmayin, ailede daha tanimadan kestirip atiyosa zaten aman haaa diyim girmeyin o aileye...zaten bide kültür farki var...benim kiz kuzenim kürt biriyle evlendi,cocukluktan beri sevdiler birbirlerini,bi ara ayrildilar her ikiside baskalriyla birlikte oldu,cünkü kizin babasi kesinlikle vermem diyodu,ama onlar dayanamadi kopamadilar yine birlestiler,oglan tarafi notürdü allahtan...kizda babasini kandirdi,sevgisine inandirdi tatli dille ve evlendiler,simdi baba kabullendi karismiyor oda sirf kürt diye istemiyordu bastan...mutlu bi evlilikleri var allahtan ama kuzenim bazen cok zorlaniyor,onlarin aile yasantisi,adetleri,beklentileri,tavirlari cok farkli geliyor arada bi tökezliyorlar,ama atlatiyorlar,ama iste ailenin kabullenmesi cok önemli...siz simdi bunlari asabilirsiniz evet ama karsidanda bi iyi niyet olursa,eger yoksa arti bide bu sorunlar eklenirse haliniz harap...coookkk cooookkk iyi düsünün....Allah size iyi olani nasip etsin...
Allah iki dünyada da mutlu olmanizi nasip etsin..
amin hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah ben de o seviyeye gelirim hayırlısıyla
ah biz de erkekler kadar gerçekçi olabilsek duygusal olmasak
ne mümkün
ailesi anlatmıştır evlenirseniz yaşayacağınız güçlükleri
o da mantıklı bulup vazgeçebilmiştir
burada yorum yapanlar aşkının arkasında durmamış demişler sevgiline
ama evlendikten sonra yaşanan kültür gelenek farkı sorunlarını hiç bir aşk çözemiyor
sen de ailene söylesen aynı tepkiler ile karşılaşacaksın.
onun ailesi sana kötülük değil iyilik yapıyor
çünkü bazı şeyler tecrübe ile sabit
aşk birçok engeli aşamaz
evlenip çocuk sahibi olup geri dönülmesi zor yollara girmekten koruyorlar sizi....
Allah hakkınızda hayırlısını versin.dualarım sizinle.
Eğer ki gerçekten sevse bırak ailesini dünyayı karşısına alırr,,
Bahane bunlar bahaneeeeeeeeeee ,,,
Senin için tek edebileceğim dua allahım hakkında olanı hayırlı eylesin .. Bence sende böyle dua etmelisin. İsyankar olma hiç bir zaman canım.
Aşkın aşamayacağı engel yoktur. Heves, heyecan, tutku değil, gerçek aşkın önünde bir şey duramaz. Aksini iddia edenler aşktan, sevgiden ne anladığını sorgulamalı. Ailem istemedi, mezhepler, dinler farklı, maddiyat sorun vs. diye sevdiği insandan vazgeçtiğini iddia ediyorsa bir insan, inanın onun kalbinde sizin için savaş vermeye değecek sevgi yoktur. Boş laflara değil yaptıklarına bakın. Korkak, kaypak biri için sizin sevginiz fazla değil mi?
Canım benim, ne gelirse Haktan gelir. Ne oluyorsa inan hakkımızda hayırlı olandır. Tevekkül et. Seni çok güzel günler bekliyor.
Mevlana'nın sözünü unutma ''Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin.''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?