bizde ailesi yüzünden çok sorunlar yaşadık, allah böyle insanların dersini versin inşallah, ama ben bekliycem inanıyorum herşey benim lehime olacak. bu yıl evlenicez bizde, ama ne nişanlılık yaşıyorum, allah bilir birde ben.
allah yardımcın olsun güzelim, hakkında hayırlııs olsun.
Bu tarz birşeyin aynını bende yaşadım ben türktüm o kürttü uzun zaman görüşmüştük ve babam vermek istemedi o taraf can atıyordu olsun diye ama isteme mevzusu bile olmadı arada akrabalıkta vardı uzaktan sonucmu suan iki aile biyerde karsılastılarmı bırbırlernı gormezden geliyor.bu mevzu bizim aramızda sorun olmadı yolumuza yıne devam ettik başka sebeblerden bitti ve iykide bitti imkansız daha cok cazip geliyor sanırım.suan evliyim ve cok mutluyum eşimle istenmeyen olmak cok baska bir mevzu evlensende yasıcaksın biz sana dediydik diye basnı yıcekler eşinin ufacık bır tartısmanızda.Ailesine karsı gelememe durumunu yadırgamadım işin acıgı cünkü en küçüğünden en buyugune cok farklı bir saygı anlayısları var kötü bişeymi bu hayır değil ama bu tarz kararlarda bagımsız olamıyorlar.
Allah im ya ne kurdu turku hangi devirde yasıyoruz sana degil de su ailelere cok eger ask varsa sevgi bir yolunu bulur. Ama kendini hemen geriye çeken adamdan ne beklenir kusura bakma canım tamamıyla senin çıkarlarını gözetip bunları yazıyorum yani su an sen onemlisin benim nazarımda. Seviyorsa açlığı göze alır gelir seninle bir hayat kurar ama böyle mirin kirin yapacaksa ohoooo yimese Allah im yar ve yardımcın olsun hayırlısını versin hakkında fal baktir bi iyi gelir terapi gibi olur kafanı dağıtım biraz[/QUOT
Amin inş. sağolun Allahım bana güç kuvvet ver diye hep dua ediyorum
Ya Vedud esmasini cek surekli. Ama surekli. Hic dilinden dusmesin. Allah yardimcin olsun. Hayirlisi ne ise onu versin. Senin icin hayirli olan ayrilmanizsa da sana sabir versin ki hicc uzulmeyesin.
Hakkınız da en hayırlısı ne ise o olsun,üzülmeyin herşey olacağına varır
ahh çok üzülüyorum çok ifrit oluyorum şu aile meselelerine.. İnşallah iyi olur güzel olur herşey sizin için.. Ama aklıma birşey takıldı kuzum.. sırf ailesi istemiyor diye seni bir zamandır aramayan çocuk bu kadar annem köylüyse siz evlensenizde ileride burnundan getirmesin sakın ailesi? aşkta bitiyor sonra huzurda olmazsa çekilecek tarafı kalmaz.. seni istemeyeni sen hiç isteme .. sevdiği kişi için savaşamayan cocuğuda isteme bence..
Hakkınız da en hayırlısı ne ise o olsun,üzülmeyin herşey olacağına varır
Şu anda senin için çok zor olduğunu biliyorum ama bu kadar üsteleme. Biraz oluruna bırak.
Arkadaşında biraz sensizliği görsün bakalım , onun duyguları ne kadar sağlam.
Olacağı varsa olur , olmazsa hayırlı değilmiş demek ki.
Her zaman hayırlısını dilemek lazım. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin , kalbinde o yöne kaysın.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp "benim büyük bir derdim var " deme...
Derdine dönüp " benim ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR " DE...
söylediklerinin hepsinde haklısın bunu ben de biliyorum ama inan şu an çok içim acıyor yanıyor sürekli beynime söz geçiremiyorum acaba dua ile ailesi de kendisi de değişir mi diyorum bilemiyorum Allah razı olsun sizden beni de dualarınızda eksik etmeyin.
canım inan unutulmayan tek şey ölüm acısı.. kalan her dert yalan bu dünyada... Aile meselesi değil ama benimde defalarca ayrılıklarım oldu.. aman ne üzülmek ne kahretmek.. her acıda bir daha böylesine acı yaşamam dedim daha beteri geldi.. meğer kaderin bir bildiği varmış:)) iyiki olmamış onlar iyiki ayrılmışız.. Allah sonra öyle birini gönderiyorki gidenlere dua ediyorsun.. Bu aralar bir uğraş bul kendine ne bileyim örgü ör birşey yap kafanı dağıtmaya çalış.. olacakla öleceğin önüne geçilmez sen soğukkanlı kalmaya çalış.. HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR!! :)
haftaya okul başlıyor mesleğimi yapmaya başlarsam kafam dağılacak ama ailemden uzakta onun olduğu şehirdeyim karşılaşma imkanımız yok farklı ilçelerdeyiz ama bu sene ev arkadaşım da evlendi beni zor bir sene bekliyor
üzülme kuzum.. ne arkadaşlar ne sevgililer daha geleceeeekk gideceeek :) Ahh babacığım sağ olaydıda varsın hergün terkedilseydim( 14 yıl sonra çocukluk arkadaşımla evlendim.. aklıma hayalime gelmezdi.. birgün hayatında öyle birşey olurki kendini yeniden dünyaya gelmiş gibi hissedersin.. pozitif kal.. ve hep içinden de " herşey çok güzel olacak" :)
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah...
inşallah ya nasıl bir şey bu insanın hiç tanımadığı birinin büyük desteğini hissetmek sizin ordan verdiğiniz manevi destek beni o kadar rahatlatıyor ki inanın Allah razı olsun ve size hiç acı yaşatmasın sevdiklerinizle imtihan etmesin sizi babanıza da Allah rahmet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?