Dua edin 🙏

Hayır şuan engelli aracı degil.
Bu güne kadar sizin konularınızda dürüstlüğünüze inanarak yorum yaptım..şimdi siz böyle derseniz bundan sonra diğer konularınızda da dürüstlüğünüze gölge düşer.Araç hala engelli aracı sadece 5 yıl dolduğu için artık satılabilir oldu

Hahahahaha şöyle hayal ettim.
-arabayı satı....
-ööğghh

Eh yok artık
Kasko içinde bilezik satılmaz
Hele araba kp üzerideyse
Yalnız malesef araba sizin değil kpnin
Kv o yüzden rahat rahat istiyor arabayı
Kayınvalide tabii ki isteyecek arabayı yarısı onun üzerine. Kaynın kullanmasına bile laf etmiş konu sahibi. Babasının arabasını arada kullanamayacak mı?

Şark kurnazı derler böylesine bizim orada.

Şark kurnazı derler böylesine bizim orada.
Bu yöntemle özel gereksinimi olan kişinin bir kez bile binmediği aracı alan öyle çok kişi var ki alan kişi "arabanın parasını ben verdim kanun dışı birşey yapmadım " diye düşünüyor ama vergiden kaçırmış oluyor.Öbür yandan özel gereksinimli çocuğu olan aileye çocuk üstünden araba alabilmek için baskı yapan Akbaba akrabalar da olabiliyor

O arabayi gozden cikarirdim, tum masraflari onlar ustlensin, cebimden daha fazla para cikmasin diye dusunurdum. Biz kendimize araba alacagiz birikim yapacagiz, arabayi siz kullanin, tum masrafi, vergisi size ait bundan sonra demek en mantiklisi bence. Getirisinden cok goturusu var su durumda. Esinizde yani boyle bir ise girismeseymis, akilsiz basinin derdini cekecek.

Eşim şuan satılsın diyor. Hayır derlerse temelli vermeyi teklif edecegim. Bidaha da görüşmem.

Nerden bileyim böyle olacagını. Birde bekardı.Benim fikrim önemsizdi. Aslında şeyi de düşündüm. Bilezikleri verip, arabayı üstümüze alıp, arabayı satmak. Ama şu var. Çok bozulacaklar. Belki bana iyice bilenecekler. Çünkü eşimin tarafında senin benim kafası yok.
Ben temelli vermeyi de düşünüyorum. Kabul etmezlerse, alın arabayı naparsanız yapın.Huzur kalmadı evde

Eşim şuan satılsın diyor. Hayır derlerse temelli vermeyi teklif edecegim. Bidaha da görüşmem.
Yani araba ordaydi, burdaydi diye gerilmek, herkes kullanirken masrafina sadece ben katlanmak istemem. Tum aileye amme hizmeti yapmak gibi oluyor bu durum. İhtiyac varken kullanamayacaksaniz ne anlami var o arabanin olmasinin. En azindan masrafi cebinizden cikmasin kendinize harcayin.

Ev3işt
Evet. Eger hayır derlerse ben temelli verme taraftarıyım. Kpnın üstüne dıye masraf fazla cıkıyor. Al ver sürekli bısey cıkıyor. Bakın haftaya haftalık alısveros yapacagız. Ama araba yok dıye gıdemeyecegız. Salı gene arabayı bırakacak. Gercekten sıkıldım arabadan.Eşim temellı vermezse protesto edip bidaha binmesem mi?

Esine etkisi olur mu bunu yapmanin? Yoksa kisitli kullanimindan mi olursun bosuna. Sonuc elde edebileceksen, olabilir.

Bazı üyeler saçma sapan sorular soruyor. Sanki suçluyum, sorguya alıyorlar. O kişileri gözardı ettim. Cevap vermiyorum. Tavırları rahat ediyor
Ben de yazilan cevabi okuyorum, cevap vermeye gerek duymayacagim kadar sacmaysa cevap vermiyorum. Hatta bi keresinde, tabi verecek cevabin yok gibisinden yazmislardi bir konuda. Halbuki cidden cevap vermeye gerek gormemistim. Cok ucuk yorumlar oluyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…