• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edin 🙏

Bence siz de gidin çünkü eşiniz sizin yanınızda gelip orda pısabilir. Belki ağzını bile açmaz. Gidin anlatın, sizden bilsinler ama bilsinler. Eşiniz halledecek olsaydı önceden hallederdi. Belli sinik bir tip
Evet silik bir tip. O zaman ben gideyim. Peki ne diyeyim. Sorun oldugunu diyeyim mi. Satılmasın derlerse o zaman burda kalsın, istemiyorum araba falan diyecegim

Evet silik bir tip. O zaman ben gideyim. Peki ne diyeyim. Sorun oldugunu diyeyim mi. Satılmasın derlerse o zaman burda kalsın, istemiyorum araba falan diyecegim
Bu iş sizi çok mutsuz ediyor o yüzden her gün dert etmektense bir kere olay çıkarıp bir daha ağızlarını açmamaları üzere kapatmak en iyisi. Problemi ötelemek yerine çözme taraftarıyım. Satılmazsa alın sizin olsun, ben yıldım masrafından deyin

Papatya eşim salı kaynımla konuşacak. Hem arabayı bırakacak. Haftaya arabayı almaya gidince kvlerle konuşacak.Ne derler bilemiyorum. Eşim şuan her hafta araba vesilesiyle gittigi için kv memnun. Araba satılırsa gidip gelme olmaz.
Zaten amaç arabayı satıp o parayla başka almak. O da üzerime olacak.Eşim parayı bana verecegini söyleyecek. Bunada bozulabilirler
Eşiniz niye ailesine bunu söylüyor onları ilgilendirmez aldıktan sonra skylerisniz arabanın sizin kullanacağızi

Bu iş sizi çok mutsuz ediyor o yüzden her gün dert etmektense bir kere olay çıkarıp bir daha ağızlarını açmamaları üzere kapatmak en iyisi. Problemi ötelemek yerine çözme taraftarıyım. Satılmazsa alın sizin olsun, ben yıldım masrafından deyin
O zaman kaynımla konuşmaya da kplerle konuşmaya da ben gidecegim.Sıkıldım araba muhabbetinden sizin olsun diyecegim.

Evde huzur kalmadı desem mi sence. Arkadaşım sen karışma, eşin halletsin diyor
Bence de mecbur halledecek eşin lütfen kabul etsinler falan diye düşünme kabul etmezlerse açıp dersin benim işim gücüm var diye eşiniz desin yani niye ikna olmayacaklar anlamadım ki

O zaman kaynımla konuşmaya da kplerle konuşmaya da ben gidecegim.Sıkıldım araba muhabbetinden sizin olsun diyecegim.
İyide zaten bizim diyecektir.
Siz size ait olmayan birşey illa benim olacak diyorsunuz
Onlar ortak maldan rahatsız değil, siz rahatsızsınız
İşe gidip gelmeye araba lazımsa benim arabamı güvendin der kp, ne diceksiniz ozaman?

F Fight4freedom1 şu an kullanılan araç , devletin engel yüzdesine bağlı indirim yaptığı ve ötvsiz araç mı ?
aa bu üyeyi hatırladım hunharca eleştirmiştim.nik değiştirmiş tanımıyordum ne zamandır.valla engelli üstüne alınan arabadan engelli faydalanmıyorsa o düşük ötv düşük vergiler vs benim cebimden çıkıyorsa hakkım helal değildir diye tekrardan yazıyorum.bizler aptal değiliz tonla vergi ödeyerek araba sahibi olurken.engelli faydalanıyorsa sonuna dek helali hoş olsun ama torunlar kapışamıyorsa bir de durmadan bu araba üzerine konu açıyorlarsa neler yazardım da banlanmayayım şimdi.

Ben de dua edin diye başlık olunca birisi hasta falan sandım engelli indirimin den alınan araba paylaşılamamış huzurda getirmemiş
Bir de konuyu saptırıyormuşuz. Şark kurnazlığı yap kul hakkı ye sonra konuş. En başından ben katakulliyle alınan arabaya binmem diyeceğine kp ile ortak arabaya binmem diyor.

Bir de konuyu saptırıyormuşuz. Şark kurnazlığı yap kul hakkı ye sonra konuş. En başından ben katakulliyle alınan arabaya binmem diyeceğine kp ile ortak arabaya binmem diyor.
üye bir de öğretmen.çocuklarımıza örnek olacak kişi.çok tepki görünce nik değiştirmiş ama hala arabanın peşinde o değişmemiş :KK45:

Back
X