- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.301
askitotomsunun niyetine ;7 fatiha 7 ayetel kürsi her esmadan 11 kez okudum ......Rabbim kabul etsin....
Allah razı olsun canım arkadaşım
merhaba arkadaşlarrr bir dileğimm varr ve 4444 defa salavati tefriciyeye bu gün başlamak istiyorum yardım edermisiniz ve bilgisi olan var mı ne kadar sürede okumam gerek genellikle işteyken okuyabiliyorum başımı kapatmama gerek var mı ?
bende senin niyetini duanı okudum allah kabul etsin inşallah
Aşkitotomsu için ; Fatiha ve Ayetel Kürsi 7 şer defa , Esmaları 100 er defa okudum. Allah kabul etsin.
Arkadaşım
1 fetih suresi
1 Fatiha, 1 Ayetel Kürsi
Allah, er-Rahman, er-Rahim, es-Selam, el-Fettah, el-Basıt, el-Afüvv. el-Hadi, el-Kuddüs, eş-Şafi, el-Mü'min, el-Kaviy, el-Metin, en-Nafi, el-Kerim, el-Bedi', en-NUr, el-Gafur 7 şer adet okudum Rabbim gönlüne göre versin.
Yardım edebilirim ben. Ama ne kadar sürede okunması gerekiyor, o konuda bilgim yok.
askitotomsu icin 7 fatiha, 7 ayetel kursi ve 7ser defa esmalari okudum ve 129 ya latif okudum... Rabbim kabul eylesin insallah. Amin...
aşkitotomsu için 1 fatiha 1 ayetel kürsi 10ar tanede esmalardan okudum Allah kabul eder inşallah
canım benim Allah razı olsun inşallah
Rabbim gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
askitotomsu, canim senin icin 7 Fatiha, 7 Ihlas, 7 Ayetel Kursi, 1 Fetih süresi ve her esmadanda 7 tane okudum.ALLAH gönlündekileri HAYIRLISIYLA kabul buyursun ve nasip etsin.AMIN! INSALLAH!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?