DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

merhaba arkadaşlarrr bir dileğimm varr ve 4444 defa salavati tefriciyeye bu gün başlamak istiyorum yardım edermisiniz ve bilgisi olan var mı ne kadar sürede okumam gerek genellikle işteyken okuyabiliyorum başımı kapatmama gerek var mı ?

Arkadaşım
1 fetih suresi
1 Fatiha, 1 Ayetel Kürsi

Allah, er-Rahman, er-Rahim, es-Selam, el-Fettah, el-Basıt, el-Afüvv. el-Hadi, el-Kuddüs, eş-Şafi, el-Mü'min, el-Kaviy, el-Metin, en-Nafi, el-Kerim, el-Bedi', en-NUr, el-Gafur 7 şer adet okudum Rabbim gönlüne göre versin.

Aşkitotomsu için ; Fatiha ve Ayetel Kürsi 7 şer defa , Esmaları 100 er defa okudum. Allah kabul etsin.

Yardım edebilirim ben. Ama ne kadar sürede okunması gerekiyor, o konuda bilgim yok.

Canım Allah razı olsun
Fetih suresini okumana çok sevindim
Allah kabul etsin inşallah

hanımlar fetih suresini türkçesinden de okuyabilirsiniz, okumak isteyen olursa
tekrar Allah razı olsun okuyandan, okumayandan, dua edenden, esma okuyandan, herkesten inşallah

aşkitotomsu için 1 fatiha 1 ayetel kürsi 10ar tanede esmalardan okudum Allah kabul eder inşallah

askitotomsu, canim senin icin 7 Fatiha, 7 Ihlas, 7 Ayetel Kursi, 1 Fetih süresi ve her esmadanda 7 tane okudum.ALLAH gönlündekileri HAYIRLISIYLA kabul buyursun ve nasip etsin.AMIN! INSALLAH!

Son düzenleme:
Dualarını okudum cnm.Fetih Suresi okudum . .Rabbim kabul etsin ins.burada dua eden herkesin duası hayirlisiyla kabul olur insallah .Amin

askitotomsu, canim senin icin 7 Fatiha, 7 Ihlas, 7 Ayetel Kursi, 1 Fetih süresi ve her esmadanda 7 tane okudum.ALLAH gönlündekileri HAYIRLISIYLA kabul buyursun ve nasip etsin.AMIN! INSALLAH!

emeralda canım çok sağol
çok sevindim Allah razı olsun inşallah
Rabbim senin de sıkıntılarını gidersin gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…