DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Dualarını okudum cnm.Fetih Suresi okudum . .Rabbim kabul etsin ins.burada dua eden herkesin duası hayirlisiyla kabul olur insallah .Amin

amin canım Rabbim herkesin duasını hayırlısıysa kabul etsin
Allah senden razı olsun, çok sevindirdiniz beni hepiniz
Rabbim de sizleri sevindirsin inşallah
Rabbim gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin inşallah

arkadaşlar, beni gerçekten çok mutlu ettiniz
Allah da sizi mutlu etsin inşallah
okuyan okumayan dua eden herkesten Allah razı olsun
niyetimde belirttiğim dilekleri benim için içtenlikle dilemeyi ihmal etmeyin, dualarınızı eksik etmeyin canlarım

Rabbim dualarımızı kabul,evlerimize huzur,vucudumuza ; saglık, sıhhat, afiyet versin insallahhh

Aşkitotomsu Fetih süresini okudum. Allah kabul etsin .

nurlum, canım siz ne kadar güzel dostlarmışsınız böyle
gözlerim doldu şu sayfaya bakarken
Allah razı olsun inşallah hepinizden
Rabbim hiçbir kuluna sıkıntı vermesin, bize de size de
hepimize dünya ve ahiret güzellikleri verip kabir ve cehennem azabından korusun inşallah

Amin, amin ecmain.
:)

Şu an sıra Emeralda001 rumuzlu arkadaşımızda. Eğer okuyorsa niyetini yazabilir bana.

Tamam peki. Hangi niyetle okuyorsunuz? Özelden yazabilirsiniz bana.

özelden msj atamıyormuşum henüz yeni üye olduğum için . bu sene evlenebilmek ve çok kötü bir dönemdeyim Allahın iziniyle feraha çıkmak için

özelden msj atamıyormuşum henüz yeni üye olduğum için . bu sene evlenebilmek ve çok kötü bir dönemdeyim Allahın iziniyle feraha çıkmak için

İnşallah Allah'ın izniyle ferahlarsınız. Canınızı sıkmayın, her insan zor dönemlerden geçiyor.
Bu sayfayı takip edin. İyi geleceğine inanıyorum. Ben de buradan yazarım size, okuduğum sayıyı.

Askitotumsu icin 7 fatiha,3 ayetel kursi, esmalardan 7 ser kez okudum.
Allah kabul etsin inşallah.
Gec okudum kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…