DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Teşekkür ederim canım geçtim yalnız ben bir haftayı aşkın gelemedim doğal olarakta listeden çıkarılmışım (((

Selam ,
Listeden çıkarma olmadı .
Asinaz yeni liste yapıcaz , kimler katılacak listeye mesaj atın dedi. Yeni liste öyle oluştu .
Çünkü arkadaşların cogu pek uğramıyor ve liste uzun sure okunmadan bekliyor .
Katilmak istersen , tabi ki listedesin .
asinazin yerine yazdım ama aynı seyleri söyler muhtemelen
her kimin ne sıkıntısı varsa Allah yardımcısı olsun inşAllah
amin cok saol Allah razı olsun , kimseye dermanımız dert vermesin .

Ben yeni geldim aranıza çok bir kişiye okumuslugum yoktur belkide aranızda en az okuyan bendirim .Sakın söyleyeceğime alınıp darılıp gönül koymayın asla şahsa değil sadece kendi şahsi düşüncem. Bence haksızlık yok NASİP var biraz onların sizden ve diğer arkadaşlardan alacak duası varmış.Bizlerinde belliki başkalarından alacak duası var :) Önemi olan çok kişinin değil gönülden yürekten okuyanın duası diyip çok takılmamak lazım .
Ancak listeye uğrayamayan ark için gün kaybedeceğimize katılan arkadaşlarla okunmayanlara devam edip geri kalan için haber beklesek daha iyi olur diye düşünüyorum bende.
Uzun dualar içinde birbrimize destek olarak elbirliğiyle bitiririz diye düşünüyorum Allah kolaylaştırır:)
seviyorum hepinizi dua kardeşlerim Allah muratlarınızı gönlünüze göre hakkınızda hayırlı olacak şekilde nasip kısmet etsin işllah

sıradaki arkadaşın fatihası bitti Ayetel kürsi bitincede yazacagım ...

Canim burda alinacak ne varki, cok dogru söylüyorsun.Ben kalbimle okumayacagim duayi okumamayi tercih ederim ve bunuda herkesten beklerim.Hani illa birilerine kastim yok sadece eger o an o duayi okumak gecmiyorsa icimden okumam.Bence burda duanin kimin icin ne icin okundugunun bir önemi yok, sonucta herkes kendi niyeti icin dua ediyor.Ben biriler icin dua ettigim zaman sanki kendim icin dua ediyormusum gibi gönülden dua ederim.Ben o yüzden gönüllüler listesi istedim.Zorla dua mi okunur?Tüm liste oldugu zmn muhakkak birileri "hay su bu duayi okuyumda ayip olmasin simdi"diye geciren, yani bir sekilde kendini bunu yapmaya borclu hisseden vardir.Belki cok kaba seslenicek lütfen yanlis anlasilmasin hic kimsenin dua okumak gibi ne zorunu nede borcu var.Dert edilecek birsey yok, herkes kendi bilir.Okuyan okumayan herkesin cani sagolsun.

Arkadaslar herkesin kalbini rabbim bilir.ben acik yureklilikle dusundugumu soyledim
Isteyen katilir, isteyen katilmaz.
Bu dua listesi ilk olusturuldugunda "topige bir kez girip bir daha ugramayanlar listeden cikarilacaktir" diye bir kural yokmuydu?
eskii mesajlarda hala var.herkes bunu bilerek katilmadimi bu listeye?
O zaman liste yapmanin, siraya koymanin ne anlami var?
Ayrica vakit ayiramamak diye birseye inanmıyorum.
Sonucta paylasildigi zaman insanin 15 dakikasini aliyor okumak.
Ben yanlis bisey soyledigimi dusunmuyorum.
Gonulden okumanin ne oldugunu bende biliyorum....

kuzucum bende işte kalbini yorma onların nasibinde senden almak varmış sen belki kimlerden alıyorsun bilmeden diyorum.Tabiki hoş değil ama kimin ne derdi sıkıntısı var rabbim bilir belki gelemeyen giremeyen içinden dua etmek gelmeyen vardır diyorum .
ha liste bekleme olayındada sana sonsuz katılıyorum uğramayan arkadaşlar yerine şuan aktif olanlara öncelik verelim derim bende
Gönül koyma sakın aklım kalır

Emeralda001
Arkadaşım dualarını okudum bitti.Rabbim kabul etsin gönlüne göre hakkında hayırlısıyla nasip eylesin.

Benim demek istedigimde bu.
Takip eden herkes birbirine okumaya devam etsin.
Digerleri ciksin aradan.
Ben duanin gucune sonsuz inanan biriyim.
O kadar sikintili zamanlar atlattimki...ettigim dualarin bana yol gosterdigine hrp inaniyorum.
Ve iste boyle bir liste ve sira olusturulunca okuyamazsam o kisinin hakki kaliyormus gibi oluyor bende.
Okunacak dualar paylasildiginda gorev gibi görüyorum kendime.
Bilmem anlatabildimmi....

İyi yapmışsın canım, sağol.

Mesajım hala geçerli.

Emeralda001
için 1001 Fatiha suresi + 170 Ayetel Kursi okuyoruz.

Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz
: 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi

agustos72 : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi

nurlum : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi

kirmizi86 : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi

özgem81 : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU

askitotomsu: 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU

nazliesma : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu.
8. AsiNaz 1001 fatiha suresi + 16.641 kez 'Ya Latif' okundu.
9. karanfil16 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Vedud' okundu.
10. golge1004 ertelendi.
11. Debusi 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Fettah' okundu.
12. _laurana_ 1001 Fatiha + 3669 'Ya Vahid' okundu.
13. isyan123 silindi.
14. sey_ren 1001 Fatiha + 100'er kere 'Vedud' ve 'Fettah' + 7'şer kez "Rabbi yessir" duası okundu.
15. toprakdates silindi.
16. kuzucukuzucuk silindi.
17. tukenmeyenumutlar 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Latif' okundu.
18. sbry
19. yavrucugum silindi.
20. pupilla34 okundu.
21. nurlum okundu.
22. askitotomsu okundu.
23. Emeralda001
24. EylulAksami
25. CuteMom
26. sevcan...
27. okarauzum
28. nazliesma
29. tanemmmmm
30. agustos72
31. kırmızı86
32. Zeliha_NBG
33. touch
34.ozgem81
35. WhitePrenses
36. eda8988
37. poeticcry

Son düzenleme:

Selam, anladım. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…