- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
- 123
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.361
Selam ,Teşekkür ederim canım geçtim yalnız ben bir haftayı aşkın gelemedim doğal olarakta listeden çıkarılmışım(((
amin cok saol Allah razı olsun , kimseye dermanımız dert vermesin .her kimin ne sıkıntısı varsa Allah yardımcısı olsun inşAllah
Ben yeni geldim aranıza çok bir kişiye okumuslugum yoktur belkide aranızda en az okuyan bendirim .Sakın söyleyeceğime alınıp darılıp gönül koymayın asla şahsa değil sadece kendi şahsi düşüncem. Bence haksızlık yok NASİP var biraz onların sizden ve diğer arkadaşlardan alacak duası varmış.Bizlerinde belliki başkalarından alacak duası var :) Önemi olan çok kişinin değil gönülden yürekten okuyanın duası diyip çok takılmamak lazım .
Ancak listeye uğrayamayan ark için gün kaybedeceğimize katılan arkadaşlarla okunmayanlara devam edip geri kalan için haber beklesek daha iyi olur diye düşünüyorum bende.
Uzun dualar içinde birbrimize destek olarak elbirliğiyle bitiririz diye düşünüyorum Allah kolaylaştırır:)
seviyorum hepinizi dua kardeşlerim Allah muratlarınızı gönlünüze göre hakkınızda hayırlı olacak şekilde nasip kısmet etsin işllah
sıradaki arkadaşın fatihası bitti Ayetel kürsi bitincede yazacagım ...
Arkadaslar herkesin kalbini rabbim bilir.ben acik yureklilikle dusundugumu soyledim
Isteyen katilir, isteyen katilmaz.
Bu dua listesi ilk olusturuldugunda "topige bir kez girip bir daha ugramayanlar listeden cikarilacaktir" diye bir kural yokmuydu?
eskii mesajlarda hala var.herkes bunu bilerek katilmadimi bu listeye?
O zaman liste yapmanin, siraya koymanin ne anlami var?
Ayrica vakit ayiramamak diye birseye inanmıyorum.
Sonucta paylasildigi zaman insanin 15 dakikasini aliyor okumak.
Ben yanlis bisey soyledigimi dusunmuyorum.
Gonulden okumanin ne oldugunu bende biliyorum....
Selam ,
Listeden çıkarma olmadı .
Asinaz yeni liste yapıcaz , kimler katılacak listeye mesaj atın dedi. Yeni liste öyle oluştu .
Çünkü arkadaşların cogu pek uğramıyor ve liste uzun sure okunmadan bekliyor .
Katilmak istersen , tabi ki listedesin .
asinazin yerine yazdım ama aynı seyleri söyler muhtemelen
amin cok saol Allah razı olsun , kimseye dermanımız dert vermesin .
Merhaba hanımlar,
Emeralda arkadaşımızın duasını alıntı ile paylaşacağım. Ondan önce şunu söylemem gerekiyor. Ben bu aralar uzun süreli online olamıyorum. Dolayısıyla bu sayfa ile de ilgilenemiyorum. (Birden fazla kişiye özel mesaj gönderme gibi)
İçimizde vakti müsait olan ve gönüllü olarak listeyi tutarım diyen varsa lütfen çekinmeden söylesin.
O zaman belki sayfamız daha aktif olur.
Selam ,
Listeden çıkarma olmadı .
Asinaz yeni liste yapıcaz , kimler katılacak listeye mesaj atın dedi. Yeni liste öyle oluştu .
Çünkü arkadaşların cogu pek uğramıyor ve liste uzun sure okunmadan bekliyor .
Katilmak istersen , tabi ki listedesin .
asinazin yerine yazdım ama aynı seyleri söyler muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?