- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.541
Hoşgeldin hilal
Canım Allah en kısa zamanda şifa versin anneciğine
Hayirli geceler ...o zaman ben fetih istiyorum benim adima okursaniz duaciniz olurum. Kac tane ojuyabilirlerse bende meryem suresine basliycam hayirlisiyla. Ben kim icin neyi okumaya basliyayim
Alıntı okarauzum kullanıcısından alıntı
Duam ; Allahım benim sevdiklerimin ve tüm dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip et. Birkac aydır yasadıgımız sıkıntıları bitir eşime hayırlı işler bol rızıklar ver. Borçlarımızı ödeme kolaylıgı ver. Birkac gün önce canım annemi kaybedeli bir sene oldu. Onunda mekanını cennet eyle.
Kızlar annemin rahatsızlıgı devam edince siteyede gelemedim kusura bakmayın duaya niyetleniyorum ama bir türlü görevimi yerine getiremiyorum beni bir süre askıya alın lütfen hakkınızıda helal edin olurmu
gitiim geldim kimseler uğramamamış
40 Fatiha 100 Ya Fettah C.C okudum
Allah kabul etsin inş.
Bende annemin isi icin dua istiyorum..butun hayatimiz kardesimin okuluna donmesi benim istedigim bolume baslamam herseyimiz bu ise bagli
ortak hatmimize destek lütfen arkadaşlar :)
başlık: Ramazan hatmine var mısınız
Güzel yürekli
canım bende özel günümde okumam. uygun oldugunda okursun.
okarauzum için okunan Fatiha'lar 1201 tane olmuş. Yani 1001 Fatiha'yı geçmişiz. Hepinizin ağzına sağlık, Allah razı olsun hepinizden.
nazliesma arkadaşımıza geçebiliriz.
nasıl destek verebiliriz canım ben bilmiyorumda ama ben arapça okumayı bilmiyorum
okarauzum için okunan Fatiha'lar 1201 tane olmuş. Yani 1001 Fatiha'yı geçmişiz. Hepinizin ağzına sağlık, Allah razı olsun hepinizden.
nazliesma arkadaşımıza geçebiliriz.
ben okumak istiyorum ama malum dönem
inşallah katılırım bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?