DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

okarauzum için okunan Fatiha'lar 1201 tane olmuş. Yani 1001 Fatiha'yı geçmişiz. Hepinizin ağzına sağlık, Allah razı olsun hepinizden.

nazliesma arkadaşımıza geçebiliriz.

Allah kabul etsin hepimizin ettiği duaları hayırlı kapılarımızı açsın ....

bende dün özel günüme girdim temizlenince sıradaki arkaşaşımızada okurum zaten özel bir sayı vermemiş çarşamba abdest alıp okurum inşallah

kızlar malum günümdeyim okumayınca rahat edemiyorum dua benim için 1 kişi fetih suresini okuyabilir mi ya da bir ayetel kursi 1 fatiha felak nas içiniden ne gelirse

Nazlıesma arkadaşımıza
1 Fetih suresi
1yasin suresi
308 Ya rezzak
72 Ya basit okudum
Allah kabul etsin gönlüne göre hakkında hayırlısıyla versin herşeyini

Nazlıesma arkadaşımıza
1 Fetih suresi
1yasin suresi
308 Ya rezzak
72 Ya basit okudum
Allah kabul etsin gönlüne göre hakkında hayırlısıyla versin herşeyini

Âmin . Allah razı olsun cnm .Çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum.Ağzına yuregine saglık .Rabbim senin de gönlüne göre hakkında herseyin hayırlısını nasip etsin ins.16:

Arkadaslar .Oncelikle burada dua eden herkesin dualarinin hayirlisiyla kabul olması için .,Sikintisi olanların sıkıntılarının geçmesi için ,Benim de hakkimda herseyin hayirlisinin olmasi icin, Rabbim 'in bana hayirli kapilar acmasi icin , iyi ve hayirli insanlarla karsilasmam icin dua istiyorum.Mutlu,huzurlu,saglikli bir hayat yasamam icin ,Beni mutlu edecek,sevip sevilecegim .hayirli bir es ve hayirli mutlu ,huzurlu bir yuva kurmam icin .dua edermisiniz.Allah razı olsun.

Bende belli bir sayi vermiyorum..Herkes icinden hangi dualar,Esmalar .geliyorsa okuyabilir...okuyabilenler .Yasin ,veya Fetih Suresini de okurlarsa cok çok .memnun olurum.Allah razi olsun hepinizden...Rabbim burada dua Eden herkesin dualarini hayirlisiyla Kabul etsin INS...

Son düzenleme:
nazlıesma için
50 ya fettah
50 ya rezzak
50 ya şafi
10 fatiha okudum

Son düzenleme:
nezlıesma senin için 3000 ya Fettah okudum
Allah kabul etsin inşallah
nazlı esma senin de hepimizin de hakkında hayırlı kapılar açsın inşallah

Nazlıesma için 1 yasin,489 Ya Fettah,214 Ya Bari okudum .
Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…