Dualarım kabul oldu, sonunda pişman oldu !

creativoo

SenHepBöyleKal(:
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
465
1
46
Kütahya
Kızlar bazılarınız beni tanır 2 yıllık nişanlımdan bahsetmiştim ayrılmıştık.

Biraz önce annemin telefonunu aradı tesadüfen telefon yanımdaydı ben açtım 'merhaba X teyze' dedi 'ben X' dedim.
Nasılsın dedi ben daha cevap vermeden ağlamaya başladı seni çok özledim dedi ben unuttum dedim ilk defa karşımda ağladı.
Ömrümün sonuna kadar seni sevicem fotoğrafların hep bende kalıcak dedi unutsan iyi edersin daha fazla üzülme dedim.
Beni seviyomusun dedi bilmiyorum dedim doğru söyle sevmiyorum dersen bidaha rahatsız etmem dedi kafam karışık dedim.
Hayatında biri var dedi hayır yok dedim benimde yok bilmeni isterim dedi bunun hiç bi önemi yok dedim.
Oraya çıkıp gelmeyide düşündüm sesini duymayı özlemişim dedi, hayır sakın gelme gerek yok dedim baya soğuk davrandım.
Sen beni seviyosun biliyorum kimseyi sevemezsin gibi saçmaladı, cevap vermedim.
Seni seviyorum, ben hayatıma devam ediyorum mutsuz değilim dedi kapattı telefonu benden ilgi göremeyince.
Bide annemlere selam söle dedi söylerim sende söyle dedim. Bide hala ben hata yapmadım diyo.

Kızlar hep dua etmiştim pişman olsun gelsin diye dualarım kabul oldu en azından içim rahatladı ben değil o pişman oldu bide annemi aramış yavaştan gönül alıcak güya

ben mi yanlış hatırlıyorum senin bi yoğun bakın maceran vardı
tabi epey bi GARİP ce ?????

ben mi yanlış hatırlıyorum senin bi yoğun bakın maceran vardı
tabi epey bi GARİP ce ?????

unutma her katil cinayet mahalline geri döner..bırakan sevgilinin, biten ilişkiye dönmesiyle aynı psikoloji...enkazını merak eder..yeterınce üzebılmişmiyim diye..geride kalan nkdr üzülürse okdr egolarını tatmin ederler....kız içinde erkek içindd durum aynıdır..terk eden sevgılı mutlaka geri döner..

Terk edenmi, terk edilenmi? çünkü o değil ben ayrıldım ondan haksız olduğunu oda biliyo ama yediremiyo kendine, şuan üzülmek yerine mutluyum onun acı çektiğini bilipte mutlu olucak kadar kötüleştim ona karşı

Son düzenleme:
sen kaç yaşındasın güzelim o konunda da bu kısmı karışıktı sanki
yani 2 yıllık nişanlılık falan :S
sonra GARİP bi seneryo falan :S

18 yaşındayım küçücükken bi hata yapıp nişanlanmıştım.
Garip olan bişey yok herşey normal. Kız erkekten ayrılır erkek pişman olup geri döner ağlar klasik seneryo

Eski konuna baktım. 2 yıllık nişanlın ile olan konu:)

Seni dövmüş kaç kere!!!!! Güven sorunu olan bir adammış vs. okudum birazcık.

İyi olmuş kurtulmuşsun, erkeklerin çoğu böyledir zaten pişman olur ararlar aradan zaman geçtikten sonra:)

Onunla telefonda konuşurken bile tiksindim inanın hiç sevgi kalmamış içimde. O sesini özledim derken yüzüne kapatasım geldi telefonu o derece sinir oluyorum, sevmiyorum.

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Bu söz senin durumuna iyi bir söz olsa gerek hayatına bakman unutman en iyisi.

Eski konu :
Sizin face de bir sevgiliniz vardi..
Yogun bakimdaymis vs.. simdi ne oldu ?

Yeni Konu :
Birisinin pisman olmasi sizin icin neden bir dert oldu ?
BDV ye konu acmissiniz onun icin soruyorum.

Merak ettimde eski konularına göz attım.
Bırak.pişmanlığını şunun.
Seni kaç kere incitmiş dövmüş.
Gücü yetmeyene güç kullanan zavallı biri işte.
Bidaha ararsa açma telini bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…