Eski konu :
Sizin face de bir sevgiliniz vardi..
Yogun bakimdaymis vs.. simdi ne oldu ?
Yeni Konu :
Birisinin pisman olmasi sizin icin neden bir dert oldu ?
BDV ye konu acmissiniz onun icin soruyorum.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Bu söz senin durumuna iyi bir söz olsa gerek hayatına bakman unutman en iyisi.
Merak ettimde eski konularına göz attım.
Bırak.pişmanlığını şunun.
Seni kaç kere incitmiş dövmüş.
Gücü yetmeyene güç kullanan zavallı biri işte.
Bidaha ararsa açma telini bence.
Unutmakmı? ben çoktan unuttum :) evet o benim için gittiği gün değil çoook öncelerden bitti.
ne güzel aci cekmiyorsun ve sevmiyorsun... geri dön dese dönmezsin gibi geliyor. dönme sakin. bi iliskiyi bi defa bitirirsen bitmistir. bi sans daha verirsen tekrar bitmeye mahkum... ama bi sans daha vermek isterim dersende cok düsün ve zamana birak herseyi. acele etme. yasin daha cok kücük. benim hata yapmaya basladigim yasdasin.
İşte buna sevindim.
Önümüze çıkan pürüzler zaten olmaması gerektiğini gösteriyor bariz bizlere bunu önemsemek gerek.
Hakkında bundan sonrası için hayırlısı olsun inşalalh snei çok mutlu edecek birisi çıkar karşına.
18 yaşındayım küçücükken bi hata yapıp nişanlanmıştım.
Garip olan bişey yok herşey normal. Kız erkekten ayrılır erkek pişman olup geri döner ağlar klasik seneryo
26 değil miydin canım? Konuları mı karıştırdım?:44:
Çok teşekkür ederim :) umarım öyle biri olurda size mutlu haberlerimi yazarım :)
İnan ona karşı hiç birşey hissetmiyorum 3 ay oldu belkide onun için hiç üzülmedim, mutluyum
Sadece bigün pişman olduğunu görmek istemiştim
ya sen 2 yillik nisanlimdan diyorsun diger konunda yaklasik 1 ay önce tanistik diyorsun..3 ay önce nisani attim diyorsum 1 ay önce yani nisandan 2 ay sonra 1 aydir tanidign adama asik oluyorsun,18 yasindasn filan filan
bu kisi farkli kisi mi?
ya sen 2 yillik nisanlimdan diyorsun diger konunda yaklasik 1 ay önce tanistik diyorsun..3 ay önce nisani attim diyorsum 1 ay önce yani nisandan 2 ay sonra 1 aydir tanidign adama asik oluyorsun,18 yasindasn filan filan
bu kisi farkli kisi mi?
bu resim cok güzel anlatiyor ayriligi bence dogruluk payida varEki Görüntüle 554384
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?