DUBLEKSE ÇIKIYORUZ..

Nedenmiş
Bomboş evde herkes yapar
Önemli olan atraksiyon, ekşın falan
ne sıkıcısınız, nasıl evlilik sizin ki hiç anlamadım
ne alaka özel hayat sifir. sadece yatak odasinda cilvelesmiyoruz biz. en basit bir esinin yanina uzanip tv bile izliyemezsin. hadi yatak odanda iliskiye girdin banyoya gecmek icin birdaha üst bas giyinmiyorum ben eee evde kvde varken biraz zor. bu beraber yasiyanlar giki cikmadan nasil sevisiyor hicmi zevk almiyor. gece yikaniyorsun malum sac kurutuyorum . mahremiyet diye birsey var kvde aaa bunlar sey yapti diye bilmemeli.herkesin kendi bilcegi sey bana cok ters.

Eğer eşinin ailesi iyi insanlarsa sorun yok ben eşimin ailesiyle aynı şehirde bile olmak istememem

valla sen daha iyi bilirsin evdekileri ...tam kocana sarılmış öperken üst kattan aşağı dank diye biri iner mi inmez mi sen daha iyi tahmin edersin bu örnekler arttırılabilir..misal olarak yazdım

Her ay yine 1350siz 550 kvnizkoysun ortaya faturalari ve kirayi beraber her ayki duzenle odemis olursunuz.merdivrn kismina kapi takmak gibi bir sansiniz varsa hic sorun olmaz bence iki ayri ev gibi

ben olsam ne olursa olsun kayınvalıdeyle aynı eve cıkmazdım
yarın bıgun okula baslayacak evladın zaten
kapılar ne kadar ayrı olursa olsun uyuyana kadar dıpdıbe olcaksınız

İki tarafta anlayışlı olursa neden olmasın gayette güzel olur bence hem yavrunuzun düzeni bozulmaz hem içiniz rahat olur
Ayrıca kayınvaldenizle oturmak istemenizide hiç yadırgamadım bizim gelinde beraber oturuyor laf arasında ayrılın dedim hiç oralı değil annem istediğiniz zaman evinizi ayırın diyor sürekli ama biz böyle rahatız diyorlar hem maddi hem manevi daha rahat hissediyorlar annem babam hem fatura evin masrafını karşılıyor hem cocuga bakıyor her kış memelekete gidip 6 ay kalıyorlar o zaman bile gitmelerini istemiyorlar yani demem o ki karsilikli saygı olduktan sonra gayet karlı bir iş ama ben asla yapamazdım

Oturanlar oturuyor .. Eğer validen itiraz etmemişse gül gibi geçinirsiniz... İnsan kendi annesiyle bile gün gelio arada anlaşamıyor ama unutulup gidiliyor. Benim valide aynı evde oturmam ben istemiyorum kız istese kaç yazar dio mesela böyle diyen düşünen bir kayınvalideye polyanna gibi gelin gelse yine geçinemez çünkü kendisi sorunlu

Ben asla yapmazdım böyle bişey. Çocuğu götürmeyin kayınvalideniz gelsin hergün. Çocuk büyüyünce ne olacak ?

Selin yaptığım yorumun bir altına başka bir yorum yapmıştım zaten
okumadın sanırım.
Zira altına sana terstir ona bir şey diyemeyeceğimi söyledim.

Sen sanırım burada ohh ne ala tabi ki kv ile birlikte yaşa
hayat böyle güzel demek istiyormuşuz gibi tepkiler veriyorsun.

Bizler zaruri bir durumdan bahsediyoruz.
Geçici bir süre. Sebep olarak arkadaşımız diyor ki
her sabah uyuyan çocuğu uyandırmak beni kahrediyor.
Kimi anne için bu problem mi değil.
Ama konu sahibi için problem olmuş ve böyle bir çözüm üretmiş.
Demek ki özel hayatını bir süre askıya almak istiyor.
Bende ilk 1 yıl böyle bir sebepten
Çocuğumu bakıcıya bırakmak istemediğim için bu şekilde yaşadık dedim.
Benim tercihim yani.
Çocuk için en doğrusu bana göre buydu.
1 yıl kocamla sessiz sevişmiş olmam evliliğimi ne biçim evlilik bu
kıvamına getirmedi.
Yada salonda uzanarak film izlememiş olmam.
Çocukla uğraşmaktan gece 50 defa uyanıp sıfır uykusuz işe gelmekten
zaten başımızı kaldıramadık.
Çocuğu olup ta çocuksuz hayatını bire bir yaşayan var mı?
Bence çok zor.
Bazı insanlar kv ile geçici de olsa asla aynı evde yaşamam der
işten ayrılır kendi bakar yada başka alternatifler arar.
Bazıları da kv ile geçici olarak aynı evde yaşar
Hem çocuğun konforunu, hem kariyerini hemde anneliği
aynı anda yürütmek ister.
Hangi kararı almış olursak olalım
bu evliliğimizi o biçim bir evliliğe dönüştürmez.

Ayy bizim de benzer bi konu olmuştu. Eşimin ailesiyle görüşmememize rağmen dublex ev fikrini ortaya atmıştı kayınvalidem. Eşimle konuşmuştu eşim de bana sormuştu asla olmaz demiştim. Daha fikrimi onlara söyleyemeden kayınpederim karşı çıkmıştı ev ev üstüne olmaz diye. Meğer adamın haberi yokmuş. O öyle diyince bana gerek kalmadan konu kapanmıştı. Yani aranızdaki ilişkiye bağlı tabi. Bana sorarsanız olmaz. İlla ki sorun yaşanır.

Olduki anlasamadiniz vs.
K.v siz gidin mi diceksiniz?
Dublexi onlara birakip siz mi gidceksiniz(ödeyemezler muhtemel kirasini)
Yada hadi siz yolunuza ben yolumami diceksiniz ki kadin yine o fiyata ev bulabilcek mi?
Tekrar duzeni bozulcak falan fistik.

Umarim anlasabilirsiniz demekden baska bisey yok suan.

Canım içine sindiyse bence sorun olmaz, eğer karşılıklı hoşgörü varsa.
Ben kayınvalidemle yaşıyorum, kendisi çok yaşlı (ağzı var dili yok misali) evde kendi başına kalamıyor, ben de çalışıyorum sabahları eltime bırakıyorum akşam alıyorum.
Bebiş doğunca işten çıkacağım gündüz beraber oturacağız.
Bi de evde eşimle ilişkimiz de rahat çok şükür..Kayınvalidem 9 bilemedin 9.30 da yatar. Bizim evimizde 2+1 küçük zaten.
Sizin neyse ki ayrı bir katınız olacak. İyi düşün iyi olsun
Bence her şey insanın kendisinde başlıyor. Sen hoşgörülü olursan onlar da olur eşin de.
bunlar da benim fikrim :)

ben ayni fikirde degilim. dogran bakmasinida bilecek. krede ver bakici tut belirli bir yastan sonra. üstelik ayni eve girip ardindan evleri ayrimak imkanskz gibi birsey oluyor

ben ayni fikirde degilim. dogran bakmasinida bilecek. krede ver bakici tut belirli bir yastan sonra. üstelik ayni eve girip ardindan evleri ayrimak imkanskz gibi birsey oluyor

İyi de ben sana neden benimle aynı fikirde değilsin yada
olmalısın demiyorum ki :)
Sen beni alıntıladın ne biçim evlilik bu dedin
ben buna rağmen takıldım sana gayet iyimserim farkındaysan.
Sen konuyu başka yerlere çekiyorsun şuan.
Ne alakası var şuan söylediğin şeyle konunun hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…