- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
ne alaka özel hayat sifir. sadece yatak odasinda cilvelesmiyoruz biz. en basit bir esinin yanina uzanip tv bile izliyemezsin. hadi yatak odanda iliskiye girdin banyoya gecmek icin birdaha üst bas giyinmiyorum ben eee evde kvde varken biraz zor. bu beraber yasiyanlar giki cikmadan nasil sevisiyor hicmi zevk almiyor. gece yikaniyorsun malum sac kurutuyorum . mahremiyet diye birsey var kvde aaa bunlar sey yapti diye bilmemeli.herkesin kendi bilcegi sey bana cok ters.Nedenmiş
Bomboş evde herkes yapar
Önemli olan atraksiyon, ekşın falan
ne sıkıcısınız, nasıl evlilik sizin ki hiç anlamadım
Eğer eşinin ailesi iyi insanlarsa sorun yok ben eşimin ailesiyle aynı şehirde bile olmak istemememArkadaşlar Merhaba
Ben çalışıyorum ve 2 yaşında bir kızım var.
Kızımı sabah işe gitmeden ya ananeye ya babanneye bırakıyorduk ama artık sabah onu uykudan uyandırmak beni o kadar kahrediyordu ki kayın valideme birlikte dublekste oturmayı teklif ettim.
Bu zamanda hangi gelin birlikte oturmayı teklif eder sana helal olsun diyen de var,sen ne yaptın saçmalama diyende..
Biz kiracıyız kayın validemler de kirada oturuyor.
Biz 1350 TL veriyoruz onlar 550 TL veriyorlar. (Kayınpederim de var)
O yüzden sıfır içime sinen bir dubleks buldum 1500 TL ye.
Kapı girişleri ayrı,banyosu,wc si,mutfağı her şeyi ayrı sadece holden üst kata merdiveni var.
Çocuğumun bir düzeni olsun istediğim için yaptım bunu ama tabiki soru işaretleri var kafamda.
Gerçi haftanın 5 günü evde olmayacağım. Hafta sonları da genelde geziyoruz.
Aramızda hiç bu şekilde yaşayan var mı ?
Ya da bana tavsiyeniz ?
Amacım akıl almak bu konuda sohbet etmek..
valla sen daha iyi bilirsin evdekileri ...tam kocana sarılmış öperken üst kattan aşağı dank diye biri iner mi inmez mi sen daha iyi tahmin edersin bu örnekler arttırılabilir..misal olarak yazdımArkadaşlar Merhaba
Kızımı sabah işe gitmeden ya ananeye ya babanneye bırakıyorduk ama artık sabah onu uykudan uyandırmak beni o kadar kahrediyordu ki kayın valideme birlikte dublekste oturmayı teklif ettim.
Bu zamanda hangi gelin birlikte oturmayı teklif eder sana helal olsun diyen de var,sen ne yaptın saçmalama diyende..
Kapı girişleri ayrı,banyosu,wc si,mutfağı her şeyi ayrı sadece holden üst kata merdiveni var.
Çocuğumun bir düzeni olsun istediğim için yaptım bunu ama tabiki soru işaretleri var kafamda.
Ya da bana tavsiyeniz ?
Kiz istanbulda 1200e anca ufak ev bulursun artik nerdeee istanbul aldi gidioeeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
İstanbulda 1200e dublex daireyi belli mahallelerde bulursunuz ancak. Ordada dublex yoktur heralde.eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
ne alaka özel hayat sifir. sadece yatak odasinda cilvelesmiyoruz biz. en basit bir esinin yanina uzanip tv bile izliyemezsin. hadi yatak odanda iliskiye girdin banyoya gecmek icin birdaha üst bas giyinmiyorum ben eee evde kvde varken biraz zor. bu beraber yasiyanlar giki cikmadan nasil sevisiyor hicmi zevk almiyor. gece yikaniyorsun malum sac kurutuyorum . mahremiyet diye birsey var kvde aaa bunlar sey yapti diye bilmemeli.herkesin kendi bilcegi sey bana cok ters.
Arkadaşlar Merhaba
Ya da bana tavsiyeniz ?
ben ayni fikirde degilim. dogran bakmasinida bilecek. krede ver bakici tut belirli bir yastan sonra. üstelik ayni eve girip ardindan evleri ayrimak imkanskz gibi birsey oluyorSelin yaptığım yorumun bir altına başka bir yorum yapmıştım zaten
okumadın sanırım.
Zira altına sana terstir ona bir şey diyemeyeceğimi söyledim.
Sen sanırım burada ohh ne ala tabi ki kv ile birlikte yaşa
hayat böyle güzel demek istiyormuşuz gibi tepkiler veriyorsun.
Bizler zaruri bir durumdan bahsediyoruz.
Geçici bir süre. Sebep olarak arkadaşımız diyor ki
her sabah uyuyan çocuğu uyandırmak beni kahrediyor.
Kimi anne için bu problem mi değil.
Ama konu sahibi için problem olmuş ve böyle bir çözüm üretmiş.
Demek ki özel hayatını bir süre askıya almak istiyor.
Bende ilk 1 yıl böyle bir sebepten
Çocuğumu bakıcıya bırakmak istemediğim için bu şekilde yaşadık dedim.
Benim tercihim yani.
Çocuk için en doğrusu bana göre buydu.
1 yıl kocamla sessiz sevişmiş olmam evliliğimi ne biçim evlilik bu
kıvamına getirmedi.
Yada salonda uzanarak film izlememiş olmam.
Çocukla uğraşmaktan gece 50 defa uyanıp sıfır uykusuz işe gelmekten
zaten başımızı kaldıramadık.
Çocuğu olup ta çocuksuz hayatını bire bir yaşayan var mı?
Bence çok zor.
Bazı insanlar kv ile geçici de olsa asla aynı evde yaşamam der
işten ayrılır kendi bakar yada başka alternatifler arar.
Bazıları da kv ile geçici olarak aynı evde yaşar
Hem çocuğun konforunu, hem kariyerini hemde anneliği
aynı anda yürütmek ister.
Hangi kararı almış olursak olalım
bu evliliğimizi o biçim bir evliliğe dönüştürmez.
aynen 3arti 1 daireyi 1700 kiraya verdi kayinbabam. dubley o fiyata zorİstanbulda 1200e dublex daireyi belli mahallelerde bulursunuz ancak. Ordada dublex yoktur heralde.
ben ayni fikirde degilim. dogran bakmasinida bilecek. krede ver bakici tut belirli bir yastan sonra. üstelik ayni eve girip ardindan evleri ayrimak imkanskz gibi birsey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?