DUBLEKSE ÇIKIYORUZ..

Kaynanan anlayisli birisiyse kafana takma derim
Ama aldigina misafirine gezmene yatmana kalkmana laf eden tipse daha yol yakinken don bnce

Çocuğunuz için iyi olucak ama inşallah haftasonu peşinize takılmazlar ama onlarda sizinle gezmek isteyeceklerdir

Sizin için demiyorum ama bazı gelinler çocuklarına baktırmak için aynı eve çıkıp işleri bitince hızla kaçıyorlar

Daha da ultra bir mesafe koyup torun falan göstermiyorlar

Bir kaç sene sonra kızınız büyüyecek ve kreşe başlayacak.. bir kaç sene için keşke böyle bir karar vermesydiniz diye düşündüm.. Ev ev üstüne olmaz diye düşünenlerdenim, içi içe olmaz, iyiyken ikötü olursunuz..iyi düşünün bence

eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Ben ankaradayim semtine gore degismekle beraber 2 oda 1 salon evde 1200'e kalan arkadasim var. Cok degil maalesef

Ayy Allah korusun istemeeem Daha 3 aylık evliyim ama iyi ki yakın değilim diyorum. Bin şükür Eşim çok anlayışlı bi insandır ama kv için aynı şeyi söyleyemiycem espri yapıyorum ayağına sokuyo laflarııı uyuss yaa

eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Vay arkadaş en çok eleştirilen yorum senin yorumun oldu ki bana sorarsan ben de senle aynı fikirdeyim. 1500 kira ne olursa olsun çok fazla ama konu sahibi 1350 liralık evde oturduğundan etkilenmiyo sanırsam. Benim kuzenim benden 8-9 ay önce evlendi o veriyo 1100 kira merkezi bi yerde oturuyo(1200 olacakmış yılbaşında) ben 1+1 şehre uzak yerde 500 liraya oturuyorum o benden çok takısı vardı sattı yedi ben takılarımın üstüne bi de para biriktirdim ki biz onlardan çok çok daha az kazanıyoruz. Kadından kadına değişiyo işte ben doğum yapınca çıkıcam işten bi süre de işsizlik maaşı alırım idare ederim ki kocamın aldığıyla geçiniriz benim aldığımı biriktiriyoduk ama kuzen mecburen sütlü çocuğu bıraktı işe gitti haliyle sütü falan kesildi, ben kıyamıyorum kuzuma.

ben evi çok uygun buldum
Siz değil ama eşiniz aynı evde yaşamadığınızı sadece komşu olduğunuzu anlatsın .
Yani bir ve değil her iki evinde kendi içinde özeli var bunu bilsin .
Bunun farkında oldukları sürece bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum .

Merdivenler vardır muhakkak daırenın ıcınde benımde dubleks evım ama istanbul olmadıgı ıcın 750 tl oturuyorum sızde merdıvenlerın basladıgı yere kapı yaptırın tam ayrı ıkı daıre olur o kadar sorun olur mu bılemem ama bende istemezdim herhalde

evi cokkk phalıya bulmussun bencee

Ana fikir para değildi ama olsun.
Sevgili limoncu... Süpersiniz : )))

Konu sahibinin durumuna gelirsek..Üç kişilik bir aile gibi rahat olmasınız ama çocuk için her şey çekilir. Zaten kayınvalideniz ve kayınpederiniz sorunlu tipler olsa bu işe kalkışmazdınız. Hayırlısı olsun hakkınızda

Allah hakkinda hayirlisini versin ibsallah gulluk gulustanlik olur. Ama ben istemezdim kesinlikle. Su an altli ustlu oturuyorim her seyim yolunda gidiyor cok sukur cat kapi yapmaz zorlamaz beni kpim ayri her seyim ayri saolsun ama ayni evin icindeymis gb olmak fikri de bana cok ters geliyo ya korkutuyo beni. Ayni evi kullabiyor gb olacak. Holu kullanarak cat diye gelebilrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…