- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
bendede 2 cocuk varÇocuk olunca öncelikler degisiyor. Bende hayatta evde kimseyi istemem diyordum ama simdi bakici kadin ile yalniz birakamam. Ben kuzularimi 3 sene bekledim:)
Heralde canım.. 1500edublex en az 4+1 dir çok iyi. Dediğim gibi semt işi bunlar :)aynen 3arti 1 daireyi 1700 kiraya verdi kayinbabam. dubley o fiyata zor
Ben ankaradayim semtine gore degismekle beraber 2 oda 1 salon evde 1200'e kalan arkadasim var. Cok degil maalesefeeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Vay arkadaş en çok eleştirilen yorum senin yorumun oldu ki bana sorarsan ben de senle aynı fikirdeyim. 1500 kira ne olursa olsun çok fazla ama konu sahibi 1350 liralık evde oturduğundan etkilenmiyo sanırsam. Benim kuzenim benden 8-9 ay önce evlendi o veriyo 1100 kira merkezi bi yerde oturuyo(1200 olacakmış yılbaşında) ben 1+1 şehre uzak yerde 500 liraya oturuyorum o benden çok takısı vardı sattı yedi ben takılarımın üstüne bi de para biriktirdim ki biz onlardan çok çok daha az kazanıyoruz. Kadından kadına değişiyo işte ben doğum yapınca çıkıcam işten bi süre de işsizlik maaşı alırım idare ederim ki kocamın aldığıyla geçiniriz benim aldığımı biriktiriyoduk ama kuzen mecburen sütlü çocuğu bıraktı işe gitti haliyle sütü falan kesildi, ben kıyamıyorum kuzuma.eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
evi cokkk phalıya bulmussun bencee
Hangi istanbul oeeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?