Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

Ben olsam asla asla asla oturmam bi evin olsun senin olsun cok iyi anlasabilirsin suan 1 sene sonra buraya konu acarsin kv ddem herseye karisiyo biktim diye yapma arkadasim kabul etme

Kızlar peki altı ustlu oturmak icinde mi aynı şeyi düşünüyorsunuz merak ettim de kapı girişi farklı 2 katlı binada
oturanların aile birliğine saygı duyup duymamasına bağlı bir durum. henüz evli değilim, amcalar ve iki hala, babanne aynı binada oturuyoruz. hiç bir sıkıntısını yaşamadık. ama herkes birbirinin özel hayatına, özlük haklarına saygılı. herkes sorumluluklarının bilincinde. böylesi de gördüğüm kadarıyla nadir olan bir durum. ihtiyaç anında destek olunur, kışlıklar imece usulü yapılır.
kimse kimseye çat kapı gelmez mesela. evlerde tartışma yaşansa, araştırılmaz, yorum yapılmaz. müdahale olmaz, herkesin anlattığı kadarıyla yetinilir. misafiri geldiğinde kimse kimseyi çağırmak zorunda değildir, çağırmak isterse çağırır. kimse de neden çağırmadı deyip, küsünmez. hatta birbirlerine çeşit olsun diye yardım ederler, hoş geldiniz denmesi gerekiyorsa derler ve evlerine çekilirler.
bu benim yaşadığım. örneğini de çok çok nadir görüyorum.

Valla asla oturmak istemem ayni binadayiz ki senenin 5 ayi alttaki evinde diger aylar köyünde olmasina ragmen zor oluyor ammaaa yakin arkadasim 4 yillik evli ayni dedigin gibi dubleks evde oturuyor kayinvalidesiyle ve bankaci kendisi cok iyi anlasiyorlar.. Kadin yemeklerini ev islerini hep yapip yaptırıyor cocuguna da bakiyor ki ikizleri var .. Aksam isten gelip hazir sofraya oturuyor.. Ve asla ona karışmaz sormazmis bile.. Cok mutlu ve durumu olmasina ragmen cikmam suan cok iyiyim diyor .. Sanirim tamamen karakter meselesi .. Her kaynana cadi olmayabiliyor demekki !!

beğenmek yetmedi. Ne.kadar doğru yazmışsınız.

Ev üstüne ev olmaz. askere gitmemiş afamdan koca olmaz. böyle de evlilik olmaz. Olsa olsa evcilik olur

Canım kayınvalidemle çok iyiyiz beni çok sever eşi vefat etmiş zaten ramazan ayında geldiler kaynımla o da lise öğrencisi evi temizler yemek yapar sohbet eder buraya kadar bir sorun yok di mi ama öyle olmuyo işte ilişki istesen banyodan sonra fön sesini duyarlar mı diyosun çamaşır sersen kaynım iç çamaşırlarını görmesin diyosun yazın sıcağında şort atlet zaten giyemiyosun olmuyo işte anladın mı bende çalışan insanım ama evi b.k da götürse o ev benim evim misafir olarak gelsinler ama şimdi gitmelerini 4 gözle bekliyorum başta iyiyken kötü etme durumunuzu tadında kalsın derim

burda günde 10 tane şikayet okuyoruz.Kv ile oturdum evliligim mahvoldu diye. Bence deneme bile.

Ay biz çocukları göndericez evden, ne Zaman reşit olur bunlar hesabı yapıyoruz
Millet Kv görünce ile gençliğini heba etme derdinde, hem de bir yıl erken tapu sahibi olmak için,
Ben önermem de bunu tercih edene de ne denir ki, umarım Mutlu olursunuZ

Rahatına düşkünsün ama ruhen bu rahatlık bozulacaktır buna hazır ol

İsterse triplex fourlex olsun yatak odan hariç tüm yerlerde birlikte olacaksınız. Sadece kv de değil bir de görümce var. Bence hiç çekilir bir tarafı yok. Zaten belli bir noktaya kadar herkesin kayınvalidesi melek. Sen onu yine çok sev ama uzanan sev. Birlikte yaşadığında ve sorunlar başladığında sen kabul ettin diyecekler. Sen aslında kendini ikna etmişsin de bile bile lades demeye elin gitmiyor bence. Çok iyi düşün. Böyle şeylerin dönüşü kolay olmuyor. Hem huzurundan olursun hem de evi ayırdıktan sonra bile hiçbir şey şimdiki ilişkin gibi kalmaz. Gerekirse 5 yıl geç ev sahibi olun ama huzurunuz özeliniz olsun. Etme :)

Bana öle mantıklı geldi Bekara karı boşamak kolay biliyorsun Burada ki evlilikleri okuyunca kabus ayoll aksiyon - macera sürekli hayatınız da En güzeli bekarlık
Evlilik de güzel.. mesela her şeye burnunu sokan eş tarafın yoksa.. veya onlar varsa bile eşin buna fırsat vermiyosa.. hele ki bi de iyi bi adam bulmuşsan tadından yenmez diye düşünüyorum tabi bunların hepsi aynı anda kaç kişiye denk gelir onu da bilmiyorum
Hazır bekarken tadını çıkarın
Evlenmeye karar verirseniz bigün eğer burdan okuduklarınızla dişinizi baştan gösterin ki bizim gibi ilk saftirikliğinize yanmayın kaç sene sustum bir patladım ki muhteşem oldu :))

eskiler olsa bir bir göz oda da üç aile kaldık derdi. şimdi koca duxlex e ev ev üstünde olmaz deniyor. Karar sizin
O kalanlar ne sıkıntılar yaşamış ama.. bi tanesi teyzem olur aynı evde 15 kişi yaşamışlar.. 5 yıl boyunca.. sonra oğlu evlenirken gelini evim sana yakın olsun hatta boş daire varsa yanına geleyim demiş.. teyzem de aman kızım uzak olun mutlu olun ben yaşadım biliyorum onun sıkıntısını.. rahat rahat gezmeye bile gidemiyceksin baskı altında hissediceksin kendini demiş.. bunu kv gelinine söylemiş siz düşünün artık..

ben asla kabul etmezdim en iyi kayınvalidenin bile zamanla bir defosu cıkıyor emın olun... insan bazı tatil sabahları geç kalkmak ister ne bılırım evde kendı olmak ister ama siz olamayacaksınız zamanla kayınvalidenler gitsin diye gozunun içine bakacaksınız. zamanla fazlalık olarak hıssedeceksınız onları sonuç eşinizde sizde ayrı eve er yada geç tasınacaksınız. cunku cok zor...

aynı evin içerisine girince durum değişir sabah akşam birlikte olduğun kişilerin her haline şahid olacaksın ve hiç kimsenin her vakti eşref vakti değildir . gelin olarak gidince hürmet iş güç bekleyecekler hadi diyip eşinle onlardan habersiz çay içmeye bile gidemeyeceksin bir süre sonra batabilir bu durum. ama evde hizmetli yardımcılarınız olacaksa durum değişir sofra kurmayacak toplamayacak temizlik yapmayacaksan vs... iyi düşünün çünkü 10 sene kirada oturup sağlıklı mutlu olmak var 2 sene içinde sinir hastası olup eşinize evlatlarınız hakettiği sabrı özveri ve anlayışı eşinizin ailesine heba etmeniz de var . ALLAH yar ve yardımcınız olsun doğru karar verirsiniz inş .
aklıma gelmişken küçük olsun bizim olsun diyip daha mütevati bir muhitte mütevazi bir evde ev alabilirsiniz

Hizmetli, yardımcı olsa bile sorun çıkabilir.
Yaşlılar erken kalkar hafta sonu, gençler uyumak ister. Kahvaltıya beklerler, erken gitmeyince sorun yaparlar, surat asarlar.
Yemek saatini başka vakitte yemek isterseniz, onlar beklerler.
Hizmetçiyi kim idare edecek mesela? Kayınvalide sabah 8'de evi süpür dese, gelin o saatte gürültü yapma, ben uyuyacağım dese???

Ya da kv bugün patlıcan yap dese, gelin kabak yap dese???

Doğru aynı ev içerisinde anne evlat abla kardeş bile sorun yaşarken eşin ailesi ile sorun yaşamamak mümkün değil. birde kan bağı olmadığı için katlanarak büyüyen bir kin ve nefret oluşur

çünkü 31 yasındayım askere gitmesine 2 sene var 2 senedirde beraberiz ve ailemde huzursuz oluyorum. akşam bi yemege gidemiyoruz, tatile gidemiyoruz, annesi yemege davet etse bizimkiler ne münasebet o senin neyinki diyorlar.
kendi ailenizle huzursuz olurken onun ailesiyle rahat olacağınızı mı düşünüyorsunuz? ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ev ev üstüne olmaz. ev senin olmaz. siz ayrı bir aile olacaksınız. ama aynı evde olunca ayrı bir aile değil siz onların aileye dahil olmuş olursunuz. bir arkadaş çok güzel yazmış. evde rahat olmazsınız her istediğinizi yapamazsınız. Şuan çok çok güzel anlaşıyor olsanız bile aynı evin içine girince huzursuzluklar başlar. anne babası kardeşleriyle kötü olmaya da gerek yok. herkesin ev alması gerekmiyor. huzur herşey den daha önemli. birde o yapılan hesaplar hiç bir zaman tutmaz. eşiniz askere gidene kadar ev alamazsınız. tek başınıza orda kalmak durumunda olursunuz. ev aldığınızı varsayarsak bile o askere gitmeden önce evin borcu bitmeyeceğine göre her şekilde söylediğiniz şartlar geçerli olacak yani. o askerde siz evde çocuk ve borçlarla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…