Yahu çalışıyorsun, eşin de çalışıyor olacak muhtemelen (çalışıyor yani) e neyin nesi bu muhtaçlık? Muhtaç değilsiniz. Mecbur kalınır hadi idare edersin ama bunda bi mecburiyet yok ki. Kira ver ne olacak ya da çok istiyorsan bir yolunu bul ucuz bir ev al. Yeter ki kayınvalide ile oturma. Kayınvalide zaten tek başına yeten bişey, bi de görümce var. Ev dubleks ama derdi de dubleks. :) Kendi evinde, düzeninde eşinle istediğin gibi kullanabildiğin ev rahatlığı mı daha önemli yoksa para mı? Tarafını seç. Uzun lafın kısası sakın yanaşma.
Hayatım ben evlendikten 2 sene sonra kvdem ile aynı eve çıktık. Çalışıyordum ve çocuğuma bakacakti. Çok iyi anlasiyorduk. Hiç endişe etmemiştim. Ama canım madalyonun öteki yüzü öyle değilmiş. Diğer arkadaşlarıma ozeniyordum. Ne güzel yalnizlar esleriyle diye. 38 yaşındayım muhtemelen senin ablan yaşındayım. Bu karar yanlış diyorum. Denendi yaniBiz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum
Ben dublexte oturuyorum kayınvalidemle tavsiye etmem mümkünse kiraya gidin hatta 1+1 tutun olmadı gece mesaiye kalın kiraya çıkın öyle yaniBiz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum
Bence ikisi de evlenmeye hazır değil maddi yönden. Evlilik yapılacaksa tarafların maddi yönden hazır olmaları gerekir. Konu sahibinin ödediği ev kredisi eşini ve evliliğini ilgilendirmiyor aslında. Yani şöyle, eşi ve evliliği için yaptığı bir borç olmamasına rağmen bundan eşi doğrudan etkilenecek. Diğeri ise henüz okuyor, onun durumu daha da vahim. Ona girmiyorum bile. Ama yine de hayat onların, seçim onların. Yaşanacak böyle kabak gibi gözüktüğü bir evliliğin bana göre baş harfi bile olmaz ama insanlar farklı düşünüyorlar.Konu sahibi ailesine ev almis onun kredisini ödüyor sevgili/nisanli henüz okuyor ve bedeli askerlikte yapabilir.
O zaman evin işini de evin gelin kızı yapar şekerim. Al sana gelenek. Beğendiğimiz geleneklerimizi alıp beğenmediklerimizi almamak çok komik geliyor.o zaman siz erkek tarafı olarak bu sorumluluğu alacaksınız ev acmak ve almak yada yardım etmek erkek tarafının işi diyecektim. ki dedimde biz sana ev alamayız ama para biriktir diye evimizi acarız al sana destek dediler
çünkü 31 yasındayım askere gitmesine 2 sene var 2 senedirde beraberiz ve ailemde huzursuz oluyorum. akşam bi yemege gidemiyoruz, tatile gidemiyoruz, annesi yemege davet etse bizimkiler ne münasebet o senin neyinki diyorlar.
ben önce öyle sandım. üst komple benim sandım ama değilmiş işte asagıda baska oda yok onun salonda yatması gerek o zaman onu kabul etmez
Şartların böyle gelişmiş, ön yargılı olma bence her kayınvalide kötü değil, insanla anlasmak en zor sey, yeri gelince kendi annemizle bile kavga ediyoruz .evlilik zor bir surec, idare etmeyi ogreneceksin. Biraz sabret Allah sana en guzelini verir . Kalbini kotu etme o da esiin anne ve babasi esin icin onlari sev idare et kazanirsinBiz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum
.Biz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?