Yani lisans mezunu değil. Ben ikinci üniversite yüksek lisans falan sandım. Kafamı karıştırdın konu sahibi7-8 yıldır okulunu mu uzatıyo adam napıyo
Var öyle erkekler, mesela benim dayım. 30una geldi sayılır hala lisansta. Sadece askerlikten kalsa hadi neyse, herif hayattan kaçıyor. Sorumluluk yok, ekmek elden su gölden. Ben 23 yaşındayım, mezun oldum ve ona baktıkça mezun olduğuma pişman oluyorum. Hayat ona mı güzel ne
düğünümde babamın takacağı bileziği bile ben alcam o kadar yani. benim kendi evime zor hayrım olurda işte..
Gerçekten ya benim kuzenimde 30una geldi bu sene bitti okulu sonundaValla onun gibi rahat olamadım hiç ben 22 i me bile iki ay oldu girdim adam hiç utanmıyor Amcam dalga geçiyo biraz daha bekleseydin kardeşin sana yetişecekti diye
Bir okulda lisans a başladı bir iki yıl okudu bıraktı başka bir okulda başladı sonra kaldı etti formasyonu ile 29 u buldu yaşıBi üst öğrenime geçmediyse eğer , ikinci üniversitede tecil hakkı yok, ilki önlisans ve şuan lisans okuyorsa olabilir ama 4 yıllık lisans bitirdiyse 2. lisansta tecil hakkı vermiyorlar.Ama diğer türlü ilk öğrenimi olunca 29 yaşına kadar tecil hakları var diye biliyorum
Bu durumda olur ama bitirdi onur belgesi var falan diyo konu sahibi bu durumda tecil hakkı olmaması lazım.Bir okulda lisans a başladı bir iki yıl okudu bıraktı başka bir okulda başladı sonra kaldı etti formasyonu ile 29 u buldu yaşı
Hee evet o banada tuhaf geldi zaten canım sordum onu okulunu bitirdiyse ikinci lisansta tecil hakkı olmaz benim bildiğimde o zaman herkes ömrünün sonuna kadar okurBu durumda olur ama bitirdi onur belgesi var falan diyo konu sahibi bu durumda tecil hakkı olmaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?