becerikli olmadigini kv'ye soyleme, valla gun gelir burnundan getirir eger soylersen.hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım
Biz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum
BDV yi okudun mu hiç?Biz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum
aynı evde de olsanız ayrı ev gibi para harcanıyor, birikmiyor.çok sağolun yorumlarınıza. ama benim atladığım yerler olmuş. ben zaten bütün bu olumsuzlukların farkındayım ama bizimde çaresizliklerimiz var işte. benim şu an ayda 3000 borç ödemem var. nişanlım daha askerliğini yapmadı. okulunun bitmesine 2 sene var. ve kenarda hiç paramız yok. kiraya çıkabiliriz istersen dedi ama benim zaten hayrım yok, onun da kazandığı kiraya gidecek. ve ben işim gereği çok şehir dışında oluyorum. ilerde çocuk olursa 1500 de bakıcı ( ki yatılı zaten bulunmaz) bide üstüne kira bide askere giderse al sana 6000/8000 nasıl kalkarım ben altından. üstelik ev esyasınıda takside girip alcaz onlarıda biz ödycez yani. beraber olursak senede 50.000 birikse düğün takılarıyla eve gireriz o zamana kadar askerlikte biter diye düşündüm ama bilemiyorum yaa.
yorumlara şöyle bir baktım da. aileni de çok uyanık gördüm. evlenecek yaşa gelmiş kızını bunca kredi borcu altına sokmak, sonra da ev-ev eşyası erkek işi demek? ne demek bu yahu? anladığım kadarıyla 10 yıllık ev kredisi borcuna girmişsin. aynı evde oturacaksın, ama eve beş kuruş katkıda bulunmayacaksın. eşin bedelli çıkmazsa, askere gidecek. bedelli çıkarsa kim ödeyecek? çocuğun olursa k.validene baktıracaksın?
istismarın her türlüsüne karşıyım. evlenmeyi düşünen sorumluluğunu da alsın bir zahmet. şartlar olgunlaşmadıysa da bekar kalsın. ya da gitsin gücü neye yeterse orada otursun.
Eşinizin ailesi kendi ailenizden insaflı... Ne demek ev almak erkek tarafının işi ben aileme ev aldım onu öderim... Evlenince sen ben olayına karşıyım eğer eş adayınız ailesine ev almiş onun borcunu ödüyor olsaydı kıyametler kopardı buralar bile karışırdı emin olun... Çifte standart bu... Ve bu şartlar altında aynı ev çok zor... Çünkü belli bi zaman sonra ister istemez sizin ödediğiniz para göze batar... Hani evliliğin mahremiyeti özel anlar v.s muhabbetine hiç girmiyorum bile...
çok becerikli olmaya da çalışma. olduğu kadar. elinden geldiği kadar. seni eleştirmesine de izin verme sakın. kaynanalar burun kıvırmayı sever.Biz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?