Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

Konu Sahibi mesajlara cevap vermiyor yorumsuz kalmış bakıyorum da...

Biz burda boşuna konuştuk o kararını vermişti zaten baştan

şimdi neden olmazı kendimdden bildiğim için anlatmak isterdim ama okurken bile yorulursun.kesinlikle deneme derim

Eeeen melek kaynana, kayınpeder, görümce dahi olsa aynı evde yaşanmaz. Kiiii evlendikten sonra onların melekliğinden eser kalmaz. İşte bu yüzden aynı apartmanda dahi olmasın ki en güzel günlerin zehir olmasın

Eeeen melek kaynana, kayınpeder, görümce dahi olsa aynı evde yaşanmaz. Kiiii evlendikten sonra onların melekliğinden eser kalmaz. İşte bu yüzden aynı apartmanda dahi olmasın ki en güzel günlerin zehir olmasın

Oyy oyy hepsi melek bile olsa yinede burayı okursan bayramdan bayrama kalmaya gitmeyi düşünen yüzlerce kişi var senin artı olarak birde görümceciğin var
Madem ikinizde çalışıyorsunuz önce ufak 1+1 bir daire alın zaten kaynana ile yaşarsan 1+0 da yani yatak odanda yaşayacaksın yeter yani
Ayrıca bunların hepsi düğünden sonra kanatları atıp meleklikte level alıyorlar

Peki hep mi kv kötü hiç mi kötü gelin olan yok bu dünyada ben bi sürü tanıyorum

Benim de kayinvalidem çok iyi sağolsun ama kim olursa olsun aynı evde oturmayı düşünmem. Kendi ailem olsa yine de istemem. O iş yaş..

Üst katı tamamen size versinler yani görümcede olmasın orda ozaman belki olabilir

Gorumce gorunceye kadar ,kaynana dugune kadar sevilirmis gerisi boss kim nederse desin asla ayni evde yasamamm!! Evlenip kkaynana gorumce yuzunden bosanacagima evlenmeden bitiririm o isi daa iii

Dublex daire ust kat bizim,calisan bizler,ailesi coooookkk iyi,esim asla karismaz ailem sana dedi.evin tek cocugu esim. Ben de calisiyorum ya zaten max.3 saat oturabildim yanlarinda sonra uyuyakaldim hep.. Buraya kadar hersey gulluk gulistsnlik..kavga yok tartisma yok..canim kizim canim annem modlari yani.. Ustelik yemek_temizlikde yapiliyor evde. Cok cok iyi insanlar 4 yil birlikte oturduk.hic bir sikayetim olmadi..
Taaaaaaaaakiiiiiii.......!!!!????

Cocuklarim dogana kadar...

Allahim dedim 4yil iyiydi hersey simdi niye boyle olduk dedim? Hersey birsure sonra lackalasiyor da ondan,iclidisli olunuyor!

Mesela, salonumun oturma stilini kv belirliyor. Mobilya rengine de o karar verdi evlenirken.(ben toz pembe_beyaz istemistim)
Mutfak ortulerim vardi kibardi.atti hepsini. Ust kat dubleksteydim cocuklar olunca alt kata tasidim odami yok gardrop olmamis,yok yatagimi niye oraya koymusum? Mini firinimi fayansa koyuyordum o alip baska yere... Gece disari cikmak istiyoruz saat 9 oldu bu saatten sonra nereye gidiyosunuz?gece 1 de geliriz uyumaz bizi bekler saat kac oldu nerdesiniz diye... Bunlar tabiki zamanla oldu. Kv cok baskin ve otoriter..yasadikca ogrendim.hersey onun kontrolunde olmaliymis meger.koltuk renk seciminden anlamaliydim
Cocuklar dogdu 4ayda tukettik herseyi,ustune lohusalik.. Sen bilmezsin yeni annesin,onu degil bunu giydir,cocuklari 3ay kendi yataginda yatirdi ee emzirme gece sabah sut ver sende dedi,kendi yikadi cocuklari elime vermedi bile dusururum diye,kucagimdan alir da giderdi ver agliyor diye...birde cocuk ayrimi yapti kendilerine benzeyenini sevdi hep.. Velhasil ben bunaldim onlar da benden bunaldi muhtemelen..simdi gorecek gozum yok..
En son dedigim sey ya bastan ayni ewe girmeseydik ya da keske cocuklarim hic dogmasaydi...

Karar senin..bence girme. Birak ayri ev olsun.sonra cikamiyorsun o evden! Ayni evde kalinca zamanla hersey bozuluyor ve sen kendi duzenini kurmak istiyorsun..kendine ait evin olsun istiyorsun.ozgurce dolasmak yatip kalkmak istiyorsun.. Birak hersey tadinda kalsin..

Biz suan borc oduyoruz.3 yil kaldi. Calisiyorum.esimle iyi birer isimiz var. Biz calisirken cocuklara kv ler bakacak. Hic mutlu degilim ama mecburum. Birsure katlanacagiz birbirimize napalim..sonra ayri ev tabikii de mumkunse baska bir il !

Son düzenleme:
hiç gerek yok stüdyo dairede otur kendi evinde otur ne o öyle iç içe.. mutsuz olursun sakın yapma

sen de çok pasif davranmışsın ne demek koltuk takımını kendi seçti, çocuğu kendi yatağında yatırdı..ben de hamileyim bir süre mecbur annem ve kayınvalide nöbetleşe bizde kalıp bakacak eşim diyo bazen geceleri yorulma diye babaannesinin yanında kalır ben asla diyorum uykudan ölsem de benim yanımda uyuyacak kendi odasına çıkma yaşı geldiğinde de da gece kimsenin yanında uyumayacak.. bunları kabul etmeyen biri varsa da kendi gider orası önce benim evim benim çocugum

Yazilanlari okudukca sasiriyorum ya okadar kaynana gelin gecimsizligi varken neden hala israrla kayinvalide ile oturma pesinde insanlar anlamiyorum.ya durumu da yoksa evlenmicek ozaman anani babani birak git baskasinin anasiyla babasiyla otur sacmalik gercekten cok sacmaa.oglan analari kim nederse desin oglunu cok kiskaniyor illa bi geline baski yapma pesindeler .kendileri cekmisya onlarda cektrcekler.yok onceden soyleydi onceden boleydi .artik hersey degisti eski kafalarindan bi arinsinlar hangi devirde yasiyoruzki..anasina babasina guvenipte evlenmemeli erkek kendine guveniosa evlensin

Merhaba başta öyle iyi oluyorlar fakat evlenince iş değişiyor genelinde..Çok yakından tanıdığım birinde durum böyle maalesef

Ben pudra istedim o koyu renk.. Gittik vizon aldik. Ha o rengi de ben begendim ama o da vizon olsun dedi...illa bu olacak bunu al demediler tabiki..
Senin cocuklarda mi ikiz? Degilse anlatmiyim bosa kendimi. Tek cocuga herkes bakar! Kaldiki ben gece 9gibi uyuyakaliyordum koltukta cocuklari yatirirsiniz benim odama diyordum(onlar 1de yatiyor) o vakte kadar da ben uykumu alirim diyordum ve sabah olmus cocuklar yok.soruyorum e sen ikiz cocuk cok uzuluyoruz yoruluyorsun zaten diyorlar.. 3 ay tartistik.en sonunda hayir dedim kavga ettik.bende kaldilar ama coookk yoruldum.yinede gik demedim.iyi niyetliymis gibi yapip da aliyorlar fark bu!

allah kolaylık versin. tek bebek benimki. ama eminim seninkinin yaptıklarını yapmaya çalışacak. şimdiden 6. aydan itibaren eşya almaya başlarız filan dedi. hiçbir eşya almaya onu götürmicem herşeyi kendim ve annem yapıcam. bunu anne ayırdığım için değil onu çok karıştırdığımda herşeye hakkı olduğunu düşündüğü için yapıyorum yoksa önünü alamıyorum karışmalarının.
sen aslında o vizon olsun dediğinde bir şey dememişsin ve kırılmasın belki diye kabul etmişsin ama kaç sene sonra hala içine dert olmuş.. aslında o anda istediğini söylemek gerek. yoksa içine atıp sonra patlıyo insan. bende de salon eşyası seçmeye gittiğimizde hiçbirşeyi beğenmeyip kendi istediklerini almaya çalışmıştı bütün gün o kadar gezdik ki ayaklarıma kara sular indi sonra ne eşim ne de onunla konuşmadım surat yaptım ertesi gün benim istediğim oldu-gene tabi onun onayı ile güya ama aslında benim istediğimi onaylamış oldu. şimdi olsa ona bile karıştırmam da neyse öyle oldu eski saf hallerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…