- 14 Ocak 2021
- 786
- 2.172
- 28
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Sizinkisi güzel olmuş. Bende hyaluron kullandıklarında 0.5. olsa da şişiyor yapmacık duruyor.Benim dudağa botox kullanılmadı ilk zaten baya şişiyor sonra düzeliyor o siş haline de benn okeyimde neyse
Benim için yan profil önemliDudak bölgesine botoks yaptırmak kötü sonuçlanıyor. O bölgedeki mimikler yok olunca çok yapmacık bir gülümseme oluyor. Diş etlerinin fazla görünmesi ile ilgili bir sorun yoksa dudak bölgesine botoks yapılmamalı bence
Markalardan anlamadığım için sormadım açıkçası. 1 ml 4000 dedi, şaşırdım ortalama kaç ml kullanılıyor dedi Dr karar veriyor ama 0,5 ile 1 arası genelde dedi.Genellikle juvederm kullanılıyor ve ortalama 2000₺
4000₺ bana da çok fazla geldi. Hangi marka dolgu kullanacağını sordunuz mu?
Ben yaptırınca dudağımın hareketi kısıtlandığı için çok yapmacık durmuştu. Gerçekten ben ben değilim gibiydi.Benim için yan profil önemli
Buradan bir üye Ankara için Prof. Dr. Banu Çaycı’yı tavsiye etmişti. Araştırın istersenizİyi ki konuyu açmışım, yarın bir Dr daha arayacağım. Ankara için rus dolgusu tavsiyesi varsa alabilirim.
Bakacağım mutlakaBuradan bir üye Ankara için Prof. Dr. Banu Çaycı’yı tavsiye etmişti. Araştırın isterseniz
Bende boyuna Luminera kalsiyum hidroksipatit Cristalys yaptıracağım. Bu dolgu gibi değil. Radiesse gibi kolajen uyaran bir şey. Etkisi yıllarca sürüyormuş. Dolgu efekti bir kaç haftada geçiyor asıl etki bir kaç ayda oluşuyormuş. Bende gideceğim gün kesinlikle önce kutuyu görmek isteyeceğim. Çoğu yer kutuyu göstermeden direkt iğneyi basıyor. Luminera yı çoğu yer 4000 liradan fazla dedi. İçinde 1.5 ml var. Amerikan malı. Gideceğim yer 2500 dedi. Benzer muadili yerli ürün Novuma kristal var. Onu da çoğu yer 3500 lira ile 4000 arası diyor. Yahu Türkiyede üretilmiş. Kazıklamaya bakar mısınız. Gideceğim yerde de Novuma var 1800 dediler. Yanı fiyat uygun. 2 medikal estetikçi dr kadın yapıyor. İnşallah iyi olur. Sonuçları buradan yazacağım. Bu dolgu hyaloronik asit değil. Kalsiyum hidroksipatit dolgu. Bakalım ne olacak. Novuma yerli olan 2 yıldır piyasada. Luminera işe 10 yıldır dünyada yapılıyor. Bayağı araştırdım. Boynum gergin ameliyat etmiyorlar. Ama deri ince. Boyun hareketiyle büzüşme oluyor. Bunu deneyeceğim.7yüzde az geldi heryere yaptırmamak lazım benim gittiğim yerde direk barkodunu çikarip veriyor kontrol edebilelim diye 3 ayda da erimez sanki ben ne zaman geleyim dedim yılbaşindan önce dedi mesela 6 ayı gecicek
Baya araştırmışsiniz. Ben o kadar araştırma yapamıyorum, başım ağrıyor, kafam karışınca sinir oluyorum.Bende boyuna Luminera kalsiyum hidroksipatit Cristalys yaptıracağım. Bu dolgu gibi değil. Radiesse gibi kolajen uyaran bir şey. Etkisi yıllarca sürüyormuş. Dolgu efekti bir kaç haftada geçiyor asıl etki bir kaç ayda oluşuyormuş. Bende gideceğim gün kesinlikle önce kutuyu görmek isteyeceğim. Çoğu yer kutuyu göstermeden direkt iğneyi basıyor. Luminera yı çoğu yer 4000 liradan fazla dedi. İçinde 1.5 ml var. Amerikan malı. Gideceğim yer 2500 dedi. Benzer muadili yerli ürün Novuma kristal var. Onu da çoğu yer 3500 lira ile 4000 arası diyor. Yahu Türkiyede üretilmiş. Kazıklamaya bakar mısınız. Gideceğim yerde de Novuma var 1800 dediler. Yanı fiyat uygun. 2 medikal estetikçi dr kadın yapıyor. İnşallah iyi olur. Sonuçları buradan yazacağım. Bu dolgu hyaloronik asit değil. Kalsiyum hidroksipatit dolgu. Bakalım ne olacak. Novuma yerli olan 2 yıldır piyasada. Luminera işe 10 yıldır dünyada yapılıyor. Bayağı araştırdım. Boynum gergin ameliyat etmiyorlar. Ama deri ince. Boyun hareketiyle büzüşme oluyor. Bunu deneyeceğim.
Canım nick adından belli belirsizlik zorBaya araştırmışsiniz. Ben o kadar araştırma yapamıyorum, başım ağrıyor,
Hangi şehirde siniz @Canım nick adından belli belirsizlik zorBen çok eskiden beri dolgu maddeleri konusunda çok bilgiliyim. O nedenle biliyorum.
Çok hoş olmuşİlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
EvetTam benim istedğim dolgu adınıda öğrenmiş oldumrus dolgusu dicem yani
Rus tekniğiTam benim istedğim dolgu adınıda öğrenmiş oldumrus dolgusu dicem yani
Bu fotoda kaç ml dolgu yaptırdınız? Hem dolgun hemde natruel duruyor. Iki seansla mı yoksa ilk seansta mı bu görüntüye ulaştınız?İlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
İlkinde 1.2 ml yapıldı dudaklarım çok boştu hepsini yapabildi zaten 1.2 satın aldım benim yanimda actı bitti attı gordüm. Sonra kontrollere gittim çok ufak eklemeler yapildı ufak asimetreler oluyor ödemler inince onlara uçret ödemedim tabiBu fotoda kaç ml dolgu yaptırdınız? Hem dolgun hemde natruel duruyor. Iki seansla mı yoksa ilk seansta mı bu görüntüye ulaştınız?
O eklemeler için yeni tüp mu açıldı peki ? Bende sabah başka bir dr dan randevu aldım.İlkinde 1.2 ml yapıldı dudaklarım çok boştu hepsini yapabildi zaten 1.2 satın aldım benim yanimda actı bitti attı gordüm. Sonra kontrollere gittim çok ufak eklemeler yapildı ufak asimetreler oluyor ödemler inince onlara uçret ödemedim tabi
Mesela kuzenimde yaptırdı 1.2 ml ona çok geldi kuzenime verdilee kalanı dolapta muahfaza etti kontrollerde kendi dolgusu yapıldı. bana yeni açildı ama az az eklendi 1ml değildir yani bitmemiştir sonrasinda kalanı napiyor bilmiyorum enjektör değiştiriyordur heralde atar mı o kadar seyi bilemedim şimdiO eklemeler için yeni tüp mu açıldı peki ? Bende sabah başka bir dr dan randevu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?