- 20 Ocak 2010
- 46.955
- 173.099
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Teşekkürler, bende ücretlendirmenin ml cinsinden olduğunu yeni ogrendim. O yüzden rahatsız ediyorum sizi. Ona göre kendimi hazirlayayim diye. O halde ücret en sonda açılan tüp sayısına göre mi ödeniyor ?Mesela kuzenimde yaptırdı 1.2 ml ona çok geldi kuzenime verdilee kalanı dolapta muahfaza etti kontrollerde kendi dolgusu yapıldı. bana yeni açildı ama az az eklendi 1ml değildir yani bitmemiştir sonrasinda kalanı napiyor bilmiyorum enjektör değiştiriyordur heralde atar mı o kadar seyi bilemedim şimdi
Ne kafar süre gıdıyor bebem?İlkinde 1.2 ml yapıldı dudaklarım çok boştu hepsini yapabildi zaten 1.2 satın aldım benim yanimda actı bitti attı gordüm. Sonra kontrollere gittim çok ufak eklemeler yapildı ufak asimetreler oluyor ödemler inince onlara uçret ödemedim tabi
Yo rahatsız olmuyorum istedigini sorabilirsin bir cok şey yaptırıp paylasmayanları hiç anlamiyorum mesela özellikle ücret ay bu bana göre verilen ücret diyorlar ya bide deli oluyorum sen fiyatı söyle kafamızda bir fikir oluşsun dimiTeşekkürler, bende ücretlendirmenin ml cinsinden olduğunu yeni ogrendim. O yüzden rahatsız ediyorum sizi. Ona göre kendimi hazirlayayim diye. O halde ücret en sonda açılan tüp sayısına göre mi ödeniyor ?
Yo rahatsız olmuyorum istedigini sorabilirsin bir cok şey yaptırıp paylasmayanları hiç anlamiyorum mesela özellikle ücret ay bu bana göre verilen ücret diyorlar ya bide deli oluyorum sen fiyatı söyle kafamızda bir fikir oluşsun dimi
Benim gittigim yer dudağıma baktı 1.2 ml dedi zaten hazır onlar 1 ml ve 1.2 ml var benim bildiğim kutu içinde oluyorlar direk açip sana yapiyor fazla gelirse sana geri veriyor kontrollerde getiriyorsun kontroller hiç bir şekilde ucretli değil ilk yaparken bitse bile kontroller ücretsiz zaten ilk odediğin paradan o çikarmıs oluyor her masrafını
Liplift i dusundunuz mu? Kalıcı çözüm tek seferdeAy çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldun. 3 Eylül e randevu aldım. 1650 dedi fiyata.
6 8 ay en az dedi bakalim tabi ilk yapildığında bir tik erken eriyebiliyormuş 6 temmuzda yaptırdım yılbaşından önce yapabiliriz dediNe kafar süre gıdıyor bebem?
Aslında ilk başta onu araştırmıştım ama yüzümde nasıl durur bilemedigim için ilk dolguyla deneyeyim dedim.Liplift i dusundunuz mu? Kalıcı çözüm tek seferde
Dudak kaldırma
tırdım, özelden isim yazar mısınızYüz naklimi yapıyorlar 4000 tl neya
Benim yaşadığım şehirde 1.400 tl ve şehrin en lux semtinde olan bir klinik hemde doktor kliniği. Bende yaptıracümm
Tabiki canımBen 1750 yap
tırdım, özelden isim yazar mısınız
Ankarada yaptirdiysaniz hangi doktor..6 8 ay en az dedi bakalim tabi ilk yapildığında bir tik erken eriyebiliyormuş 6 temmuzda yaptırdım yılbaşından önce yapabiliriz dedi
Maalesef izmirAnkarada yaptirdiysaniz hangi doktor..
Çok güzel olmuş valla ben de mi yaptırsamİlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
Bu nasıl fiyat kim bu bu kadar isteyen kiDudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
Harika olmuş bayildimm..İlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
Bu nasıl bsey acaba?Liplift i dusundunuz mu? Kalıcı çözüm tek seferde
Dudak kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?