Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Teşekkürler, bende ücretlendirmenin ml cinsinden olduğunu yeni ogrendim. O yüzden rahatsız ediyorum sizi. Ona göre kendimi hazirlayayim diye. O halde ücret en sonda açılan tüp sayısına göre mi ödeniyor ?

Ne kafar süre gıdıyor bebem?

Teşekkürler, bende ücretlendirmenin ml cinsinden olduğunu yeni ogrendim. O yüzden rahatsız ediyorum sizi. Ona göre kendimi hazirlayayim diye. O halde ücret en sonda açılan tüp sayısına göre mi ödeniyor ?
Yo rahatsız olmuyorum istedigini sorabilirsin bir cok şey yaptırıp paylasmayanları hiç anlamiyorum mesela özellikle ücret ay bu bana göre verilen ücret diyorlar ya bide deli oluyorum sen fiyatı söyle kafamızda bir fikir oluşsun dimi
Benim gittigim yer dudağıma baktı 1.2 ml dedi zaten hazır onlar 1 ml ve 1.2 ml var benim bildiğim kutu içinde oluyorlar direk açip sana yapiyor fazla gelirse sana geri veriyor kontrollerde getiriyorsun kontroller hiç bir şekilde ucretli değil ilk yaparken bitse bile kontroller ücretsiz zaten ilk odediğin paradan o çikarmıs oluyor her masrafını

Ay çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldun. 3 Eylül e randevu aldım. 1650 dedi fiyata.

4000 e dudak dolgusu yapan doktoru gercekten cok merak ettim 2 yil kalir diyorlar 3 ayda eriyor tabi kisiden kisiye degisiyordur belki bilmiyorjm ama en luks en bilinen istanbulda doktorlar bile en fazla 2000 hadi 2500 e yapiyorlar. Bu dudak mevzusuda cok ilginc gercekten yapildigi gibi durmuyor kisa surede eriyor topak oluyor yamuluyor iyi arastirmak gerek

İlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
Harika olmuş bayildimm..
Benim dudaklarima hacim lazim biraz ya;s
Birazda üst dudak hattın gibi istiyorum aslinda bibi..
Botoks ben de yaptırdım bu arada..oglana kiziyorum gecen gün deli etti beni..kaşlarimi catik bak göremesende çattım suan diyorum aşsjfldf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…