Dudak Dolgusu yaptıranlar

slm.şekerim tavsiyen için teşekkürler, siz kime yaptırdınız sizinki kontörmü adres ve fiyat verirseniz sevinirim istanbulda bir doktora yaptırmıştım 2 yıl önce yaptırdığım gün anladım şeklide hoşuma gitmemişti ve 1,5 ayda indi. şimdi ise kontör yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok kimisi sonradan renk değiştiriyor kimiside çok belli oluyor güzel durmuyor diyorlar siz ise ince yaptırırsanız güzel olur diyorsunuz ben doğallıktan yanayım şuan ankara etlikte kontör yapan bir yer buldum ama dedim ya cesaretim yok :44::44:yaptırsam çok belli olurmu? çevrenizde yaptıran arkadaşlarınız varmı? sizce doğalmı duruyorlar ?yazarsanız sevinirim.

ya kızlar 200 sf okuyamadım

vücudun kendi yağından dolgu yapılıyomuş o nasıl oluyo? o da belirli aralıklarla yeniden yapılmalı mı yoksa kalıcı mı? bi de fiyatı ne?

uyan20 ben bodrumda bi güzellik merkezine yaptırdım ordaki doktor bana hüyolorik asit içeren madde ile dolgu yaptı.fiyatı ozaman 500 tl di.ben bide indirim yaptırmıştım tanıdıktı.normal fiyatı 700 tl idi. dolgu maddelerinin renk değiştirdiğini ilk kez senden duyuyorum .öle bişey başıma gelmedi zaten 1 kere yaptırdım.ben çok az üst dudak kenarlarıma kontür bide üst dudağa dolgu yaptırdım genellkle dudak ortasına .ben yaptırdığımda abartı olmadı ilk 1 hafta şişlik oldu oda normal bir şişlikti .herkes sende bir değişim var ama ne diyolardı:) .
ben 2-3 ayda bir gidip dolgu yaptırmaya karşıyım ozaman çok abartı olur zaten 1 sene kadar kalıyor .eğer doğallıktan yanaysan doktor ayarlar canm onun dozunu .zaten doktorlarda doğallıktan yana .korkmana gerek yok .ok?

ya kızlar 200 sf okuyamadım

vücudun kendi yağından dolgu yapılıyomuş o nasıl oluyo? o da belirli aralıklarla yeniden yapılmalı mı yoksa kalıcı mı? bi de fiyatı ne?

betibeti yağ dolgusu fazla kalıcı olmuyor 1 yada2 ay kadar kalır.metabolizmana göre değişir. fiyatını bilmiyorum.

peki tamamen kalıcı bişi yok mu sürekli belirli aralıklarla şişirtcez mi dudakları?

hyaluronik asitin vücuda herhangi bir zararı olurmu birde en iyi marka restylane diye duydum vücuttaki hyaluronik asitle hemen hemen aynıymış bilgisi olanlar yardımcı olun lütfen

dudak dolgusunu iyi yapabilen bi doktor görmedim hiç hepsi çok belli oluyo. balon gibi dudaklar we hiç biri ağzını kapatamıyolar. warsa iyi bi örnek paylaşın.

Merhaba Tuonela
Siteye bugun üye oldum ve dun geceden berı bu forumu baştan sona okudum.
Bende 2 sene once dudak dolgusu yaptırmıstım Nişantasında annemın sureklı botox yaptırdıgı bir estetik merkeziydi.
3-4 ay kullandım ama memnun kalmadım dudaklarım fatıh Urek dudakları gıbı olmustu güldüğümde dudagımın ustu bır degısık oluyordu.o yuzden bırdaha yaptırmayı dusunmedım.
ama dünden beri okudugum tüm mesajlarda bütün arkadaslar senın dolgunu çok begenmıs.Senın doktoruna bende gıtmek ıstıyorum.
resımlerıne bakmam ıcın benı arkadasın olarak eklermısın?

Çok tesekkurler

meraba kızlar öncelikle şöyle söylim çok uzun olduğu için ben bile son sayfayı inceleyip yaptırdım o yüzden yazıyorum. 21 yaşındayım üst dudaklarımdan hep şikayetçiydim geçen hafta gittim doktoruma hyaluronik asit ile dolgu yaptı şırınga olarak hesaplıyorlar bana 1.5 şırınga yapıldı 1üst dudağa yarım şırınga alt dudağa. dudağıma önce bir krem sürdü uyuştu, 15 dk sonra işlemi yapmaya başladılar kızlar böyle birşey olamaz dövme yaptırmış biri olarak sölüorum inanılmaz acıyor bir sprey sıkıo iğneyle enjekte ediyor. 20 dk sürdü toplamda. bana dediki işlem bitince hemen normale döner işe gidersin perşembe akşam yaptırdım cuma insan içine çıkamam işten izin aldım. yüzümde sadece bir dudak 2 günde şişi birazda olsa indi hafif morluklar oldu tabi şimdi ara ara şişiyor. üst dudağımın sağ tarafı daha dolgun sol taraf ince ve belli oluo bu fark ben anlıyorum yani ama genel olarakta dolgunluk açısından ben bir fark göremiyorum birçok kişi söylemeden dolgunlaşmış dudağın diyorlar doktorum 1 ayda oturucak diyor umarım bu asimetrik görüntü gider bu perşembe kontrolüm var size tekrar yazarım bu arada 1şırınga 500tl-1.5 olduğu için 750 tl ancak piyasada nedir bilmem ben yıllardır tanıdığım için daha az verdim tabi

Çigdem merhaba;
nerde yaptırdın doktorunun adı numarasını yazarmısın?
ozelden mesaj atamıyorum o yuzden burdan yazdım.
bırde resım koyabılırmısın bende yaptıracagım ancak cok kararsızım.1-2 yer var aklımda gıdıp gorusmeyı dusunuyorum.

Çok tesekkurler=)))))

peki tamamen kalıcı bişi yok mu sürekli belirli aralıklarla şişirtcez mi dudakları?
var ben yaptırdım 5yıl oldu çooooooooook memnunum 6ayda bir ver 500 yerine bir kez 1000euro verdim sürekli lokum dudaklarla dolaşıyorum eridikçe dogallaştı daha da güzelleşti artık ben demezsem kuaför güzellik uzmanı vs işin ehli olanlar vs bile anlamıyor

bence kalıcı olup kötü bir görüntü olmasındansa belli aralıklar ile yaptırmak daha mantıklı
kalıcı olunca neden görüntü kötü olsun ki ?
(ama şöyle söylenebilir dr işin ehli degilse bir yerde topaklanır dudak şekli bozulur onu da iyi araştıracaz daha fazla para verip birkez yaptırılır yüz bu geri dönüşü yok diyecegiz)

Acaba dudağınız çok uyuşmadan mı işlem yapıldı? Ben de yaptırdım ama hiç dediğiniz gibi acımadı ve zaten işlem 5 dk. hadi en fazla 10 dk sürdü. 20 dk.da ne yapıldı ki.. Ayrıca en sinir olduğum şey estetik işlemlerin çok çok basit hemen öğle arasında yaptır hayatına devam gibi anlatılması. Dolgu işlemini yaptıracaksanız cumaya falan denk getirin ki pazartesi insan içine çıkabilecek hale gelin. Çünkü ilk birkaç gün enjeksiyonun ödeminden çok şişer. İğnenin girdiği yerler morarabilir. Yani bunu bile bile nasıl indanlara hemen yaptırıp normal hayata dönersin derler anlamam. Doktorunuzun dediği gibi 1 ayda şekli oturur merak etmeyin..

canım sarıyerde yaptırdım elit bir yer tanıdığım birde. bende yazamıyorum özelden dur bulucam bir çaresini karar verirsen ben ararım gereken indirimi yapar 5 yıllık benimkisi bu arada yağmurluk toplamda 20 dakika sürdü uyuşturmaları falan

Son düzenleme:

hmm.. anladım. Ben de 20 dk nasıl sürer diye düşünüyordum. Ama doktorunun dediği doğru 1 ayda anca oturuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…