Dudak Dolgusu yaptıranlar

kızlar dolgu değil de bir haftadır dudağıma lipojen sürüyorum gerçekten faydasını gördüm.dudağı öyle megan fox dudağı gibi kaldırmasını falan beklemeyin ama enazından dudağı canlı gösteriyor,kontor çizgilerini belirginleştiriyor,pürüzsüz oluyor dudaklar,ama aynı zamanda kalınlığı da artmış gibi geliyor bana psikolojik bişeymi bilmiyorum

Ben Yaptırdım Kızlar Henüz Daha Çok Yeni Yaptırdım Dudak Dolgusu Hyaluronik Asit ten yaptı doktorum Soruları olanları Cevaplayabilirim

merhabalar,
ben dolgu yaptırdım bu gün 3. günü alt dudağımı doldurttum söylenenden daha sancılı ağrılı bir durum benim cildim hassas ve kuru çok şişti ilk gece kabus gibiydi nerdeyse çenem kapandı dudağın şişinden buz uyguladım bütün gece ertesi gün arap bacı dudağı ebadındaydı birde masajı var yapmanız gereken acıya ve şişliğe rağmen yapmanız gerekiyor ama ikinci akşam bir rahatlama başladı bu gün iğne yapılan yerler şiş hala ağrı ve sıcaklık hissi var ama çok kötü değil biraz da iğne yerlerim kaşınmaya başladı. ama görünüm güzel şimdiden.... bilginize

Bu gün 4 cü günüm dudak dolgusu yaptıralı inmeye başladı ödemler iyice İnanılmaz doğal bir şekil alıyor Tavsiye ederimmmm...

herkeste ödem olusurmu acaba yoksa hassasiyetemi baglı?
Herkeste Oluyor 2 Gün Evden Çıkmadım Bana Doktorum Söyledi tam Yapıldığı andan itibaren Şişiyoki zaten 2 Gün Tavan Yapıcak bende dedim Evden Çıkmam Sen bilirsin dedi
:13:

Herkeste Oluyor 2 Gün Evden Çıkmadım Bana Doktorum Söyledi tam Yapıldığı andan itibaren Şişiyoki zaten 2 Gün Tavan Yapıcak bende dedim Evden Çıkmam Sen bilirsin dedi
:13:

örneğin cuma yaptırsak pzartesi günü hersey yoluna girmiş oluyomu canım :)işe gitme durumu oluyor malum o yüzden soruyorum :) bide ben sadece kontür belirginleştirme için kullanmayı düşünüyorum bu durumda sanırım cok şişlik oluşmaz.

Cuma yaptırırsan Pazartesi İŞİ ne gidebilirsin Benimde kontür belirginleştirildi Köfte Gibi Olmadı Sonuç İtibari ile bununla beraber Kontür de olsa olmasa da Herne olursa olsun Şişiyor Bundan Kaçış yok ne olursa olsun şişecek İLK 2 GÜN Hyaluronik asit enjekte edildi bana Şu an normale döndü Çok Doğal Oldu

Arkadaşlar ben burdaki tüm sayfaları okudum ve burda adı verilen bir doktora fındıkzadede gidip dudak dolgumu yaptırdım 1 cc yaptırdım ama inanırmısınız dudak kalemide çeksem aynı sonucu elde ederdim birde dudaklarımda ufak ufak toplar oluştu dolgu kalmadı yadigar toplar kaldı bana sanırım doktor olucak şahıs çin malı dolgu kullanmış güya 6 7 ay gidicek dendi bana ne 6 7 ayı ya 2 ay bile kalmadı başka doktora gittim sana 1 1 buçuk ayda eriyen dolgu kullanmış dedi 500 tl ödemiştim valla adi mal kullandıysa hakkımı helal etmiyorum ne zorluklarla biriktirmiştim ya günahını almıyım ama belki benim bünyem de eritmiş olabilir bilemiyorum ama bilmediğiniz güvenmediğiniz yerlere gidip paranıı dökmeyin arkadaşlar heleki ünlü doktor müsfettesi diye hala sinirliyim bilmediğimniz yere gitmeyin birşey daha ödem oluyor diye korkmayın ödem alıcı iğne yaptırdım ben ertesi günü işe gidebildim öyle aman aman şiş olmadı bende

27 kasımda lipo oldum. alınan yağlardan dudaklarıma konuldu. şu kadarını söyleleyyim lipodan çok daha acılı bir işlemdi ilk 2 gün öyle şişti ki konuşamıyordum bile tamamen morardı kaza geçirmiş gibiydim. 7 gün insan içine çıkamadım. ilk 3 hafta kördek gagası dudaklarımla gezdim yeni yeni oturdu. doğal bir dolgunluk var çok az farklı. genelde görenler "sende bi değişiklik var ama çıkaramadım" diyor. memnunum ama 6 ayda eski haline dönermiş. 1 ay sıkıntıya değdi mi bilmiyorum.

merhaba arkadşlar,ben bundan 10 yıl önce dudaklarıma dolgu yaptırdım yaptırdığm gune lanet olsun,birkaç dr.a gittim meyer bana silikon yapmışlar geçmiyor birtürlü,normal durduğmda pek birşey yok aslında ama güldüğm zaman dudağımın üst tabakasında bir bıyık oluşuyor,resimlerde bir görseniz iğrenççç,resim çektirirken asla gülmüyorum,dr.uma gittiğmde bana dudağımı iç tarafından kesip ordaki maddeyi alabileceğini söyledi, korktum, çok acı çekerim diye vaz geçtim,çünkü ben burun ameliyatıda olmuştum ve birkaç ameliyat daha can acısından bıktım usandım,fakat dudağımdaki o iğrenç maddeyi çıkartmalıyım çunku gittikçe kötü bir görüntü oldu,ha birde üst dudağımın sağ tarafı biraz daha şiş oldu ve gülünce hafif sarkık gibi duruyor iğrenç işte yaaa... sakın kalıcı birşey yaptırmayın derim..

Laf eden çok fakat foto yok.
Foto olmadan da yapılan yorumların merak edenler için bi önemi yok

Laf eden çok fakat foto yok.
Foto olmadan da yapılan yorumların merak edenler için bi önemi yok
sanırım forum kurallarına göre foto falan koymak yasak ,ben dudaklarıma arada dolgu yaptırıyorum,ancak kalıcı dolgular değil 9-12 ay giden hyaluronik asit içeren dolgular uygulanıyor ,doktorumun bu konudaki fikri diğer kalıcı dolguların sentetik olduğu ve yıllar içerisinde yapısının bozulup zararlar verebileceği yönündeydi, kalıcı olmayanlar ise hem daha sağlıklı hemde memnun kalınmazsa birkaç gün sıcak uygulama ile etkisi azaltılabiliyormuş zaten en fazla bir yıldada kayboluyor, ben üst dudağımın ortasına ve üst dudağın üst sınırına kontur uygulaması yaptırıyorum ayrıca son uygulamada alt dudağımın ortasınıda biraz etlendirdik ilk 24 saat biraz şiş duruyor ancak sonra görüntü bence çok güzel oluyor , üst dudağın orta 1/3 kısmı hariç yanlara çok yaptırmamanızı tavsiye ederim bence çok geniş ve doğal olmayan sonuç ortaya çıkıyor,bu dolguların içindeki hyaluronik asit denilen madde bizim cilt altımızdada var olan kollajen dediğimiz maddenin içindeki nemliliği sağlayan asıl kısımmış ve bazı bakterilerce üretilerek şişeleniyormuş,vücudumuzdada aynı madde var olduğu içinde hem doğal hemde zararsız olanı bu maddeden yapılan geçici dolgularmış,ayrıca bu madde ile burun kenarı ve alın bölgesindeki çizgiyi doldurtan arkadaşlarım var doktorumuz işlem sonrası 2 gün günde 2-3 litre su içmemizi sıkı sıkı tembihliyor çünkü hyaluronik asitin asıl etkisi yüksek doz su bağlama kapasitesi ve bu nedenlede ciltte nemli ve gergin bir görüntü vermesiymiş hakikatende dolgu varken dudaklarım daha nemli ve parlak duruyor zaten cilt nemlendirici olarak aldığımız ürünlere dikkat ettim içine hyaluronik asit var, bana bazen Juvederm bazende Teosyal marka dolgu uygulanıyor ikiside bir yıl rahat gidiyor.

cnm bilgi paylasimi icin teskkur ederiz memnun olmana cok sevindim. kalici dolgudan ozellikle dudakta cogu kisi uzak duruor hatta doktorlar bile yanasmior. zamanla topaklanma yapabilior benm de bildigim kadari ile. dudak icin en sagliklisi dedigin gibi gecici dolgular. ben de ust dudagim icin dusunuordm ama hala yaptirmadim. senin bahsettigine benzer bir uygulama istiorm ben de orta kismina ve konturune gibi. sanirim en doal bu sekilde duruor. sen doalligindan memnunsun sanirim?
bildigim kadari ile fotograf eklemek yasak deil onceden ekleyen birkac arkadas oldu ki topige eklemek yerine profile istenildigi kadar ekleyebiliorz. benm bildigim bu sekilde tabi paylasmak istedim

nerde yaptrdın canım

allah allah gercek tipinden memnun olmayan ne cok bayan varmis. bir dudak dolgusuyla mi bitiyor guzellik acaba? ha burun falan da var dogru. 50 yasinda burnu duzgun ve dudagi dolgun olanlar ayni gorunecek merak etmeyin bayanlar. dusunce estetigi daha onemli.

İnsanların istedikleri size tuhaf gelebilir ama saygı göstermelisiniz.. Bazılarına düşünce estetiği lazım sanırım

Son düzenleme:
bilgim var. maliyeti dudak inceliğine kalınlığına göre değişiyor. bir tüp 400 tl ama dudak çok ince isa bir tüp yetmez. çok kalın sevmeyen birinin sadece tek dudağa bir tüp yeterli olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…