- Konu Sahibi emellce
-
- #1.961
Herkeste Oluyor 2 Gün Evden Çıkmadım Bana Doktorum Söyledi tam Yapıldığı andan itibaren Şişiyoki zaten 2 Gün Tavan Yapıcak bende dedim Evden Çıkmam Sen bilirsin dediherkeste ödem olusurmu acaba yoksa hassasiyetemi baglı?
Herkeste Oluyor 2 Gün Evden Çıkmadım Bana Doktorum Söyledi tam Yapıldığı andan itibaren Şişiyoki zaten 2 Gün Tavan Yapıcak bende dedim Evden Çıkmam Sen bilirsin dedi
:13:
örneğin cuma yaptırsak pzartesi günü hersey yoluna girmiş oluyomu canım :)işe gitme durumu oluyor malum o yüzden soruyorum :) bide ben sadece kontür belirginleştirme için kullanmayı düşünüyorum bu durumda sanırım cok şişlik oluşmaz.
sanırım forum kurallarına göre foto falan koymak yasak ,ben dudaklarıma arada dolgu yaptırıyorum,ancak kalıcı dolgular değil 9-12 ay giden hyaluronik asit içeren dolgular uygulanıyor ,doktorumun bu konudaki fikri diğer kalıcı dolguların sentetik olduğu ve yıllar içerisinde yapısının bozulup zararlar verebileceği yönündeydi, kalıcı olmayanlar ise hem daha sağlıklı hemde memnun kalınmazsa birkaç gün sıcak uygulama ile etkisi azaltılabiliyormuş zaten en fazla bir yıldada kayboluyor, ben üst dudağımın ortasına ve üst dudağın üst sınırına kontur uygulaması yaptırıyorum ayrıca son uygulamada alt dudağımın ortasınıda biraz etlendirdik ilk 24 saat biraz şiş duruyor ancak sonra görüntü bence çok güzel oluyor , üst dudağın orta 1/3 kısmı hariç yanlara çok yaptırmamanızı tavsiye ederim bence çok geniş ve doğal olmayan sonuç ortaya çıkıyor,bu dolguların içindeki hyaluronik asit denilen madde bizim cilt altımızdada var olan kollajen dediğimiz maddenin içindeki nemliliği sağlayan asıl kısımmış ve bazı bakterilerce üretilerek şişeleniyormuş,vücudumuzdada aynı madde var olduğu içinde hem doğal hemde zararsız olanı bu maddeden yapılan geçici dolgularmış,ayrıca bu madde ile burun kenarı ve alın bölgesindeki çizgiyi doldurtan arkadaşlarım var doktorumuz işlem sonrası 2 gün günde 2-3 litre su içmemizi sıkı sıkı tembihliyor çünkü hyaluronik asitin asıl etkisi yüksek doz su bağlama kapasitesi ve bu nedenlede ciltte nemli ve gergin bir görüntü vermesiymiş hakikatende dolgu varken dudaklarım daha nemli ve parlak duruyor zaten cilt nemlendirici olarak aldığımız ürünlere dikkat ettim içine hyaluronik asit var, bana bazen Juvederm bazende Teosyal marka dolgu uygulanıyor ikiside bir yıl rahat gidiyor.Laf eden çok fakat foto yok.
Foto olmadan da yapılan yorumların merak edenler için bi önemi yok
sanırım forum kurallarına göre foto falan koymak yasak ,ben dudaklarıma arada dolgu yaptırıyorum,ancak kalıcı dolgular değil 9-12 ay giden hyaluronik asit içeren dolgular uygulanıyor ,doktorumun bu konudaki fikri diğer kalıcı dolguların sentetik olduğu ve yıllar içerisinde yapısının bozulup zararlar verebileceği yönündeydi, kalıcı olmayanlar ise hem daha sağlıklı hemde memnun kalınmazsa birkaç gün sıcak uygulama ile etkisi azaltılabiliyormuş zaten en fazla bir yıldada kayboluyor, ben üst dudağımın ortasına ve üst dudağın üst sınırına kontur uygulaması yaptırıyorum ayrıca son uygulamada alt dudağımın ortasınıda biraz etlendirdik ilk 24 saat biraz şiş duruyor ancak sonra görüntü bence çok güzel oluyor , üst dudağın orta 1/3 kısmı hariç yanlara çok yaptırmamanızı tavsiye ederim bence çok geniş ve doğal olmayan sonuç ortaya çıkıyor,bu dolguların içindeki hyaluronik asit denilen madde bizim cilt altımızdada var olan kollajen dediğimiz maddenin içindeki nemliliği sağlayan asıl kısımmış ve bazı bakterilerce üretilerek şişeleniyormuş,vücudumuzdada aynı madde var olduğu içinde hem doğal hemde zararsız olanı bu maddeden yapılan geçici dolgularmış,ayrıca bu madde ile burun kenarı ve alın bölgesindeki çizgiyi doldurtan arkadaşlarım var doktorumuz işlem sonrası 2 gün günde 2-3 litre su içmemizi sıkı sıkı tembihliyor çünkü hyaluronik asitin asıl etkisi yüksek doz su bağlama kapasitesi ve bu nedenlede ciltte nemli ve gergin bir görüntü vermesiymiş hakikatende dolgu varken dudaklarım daha nemli ve parlak duruyor zaten cilt nemlendirici olarak aldığımız ürünlere dikkat ettim içine hyaluronik asit var, bana bazen Juvederm bazende Teosyal marka dolgu uygulanıyor ikiside bir yıl rahat gidiyor.
Merhaba arkadaşlar ben dudağıma dolgu yaptırdım we çok memnunum. Hiçte öyle söylendiği gibi ağrı we acı olmuyor. Maliyeti de çok uygundu indirimde yaptırmıştım, 3 aydır hala ilk yaptırdığım dolgunlukta... Ne kadar sık yaptırılırsa kalıcılığı daha fazla artıyormuş.........
allah allah gercek tipinden memnun olmayan ne cok bayan varmis. bir dudak dolgusuyla mi bitiyor guzellik acaba? ha burun falan da var dogru. 50 yasinda burnu duzgun ve dudagi dolgun olanlar ayni gorunecek merak etmeyin bayanlar. dusunce estetigi daha onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?