merhaba arkadaşlar dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat dolgu dan sonraki şişlikler,morarmalar çok fazla oluyor mu?çalışıyorum işe o halde gitmek istemiyorum...deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var
divacıım bn yeni yaptırdım 2 hafta olduama 2 yıldır araştırdım yani silikon farklı yağ enjektesi silikon falan kesinlikle düşünme dolgu benimkisi 5 yıllık süper duruo şuanda 2 seans şeklinde gittim 1.de yaptı 2 hafta sonra yani bugün kontrolüm vardı kalan yerleri doldurdu süper şuan yani çok mutluyum 5 yıl içinde çok para vermedim açıkçası değer yani 750 tl verdim bir şırınga 500 bana 1.5 gitti ilk başta ama üst dudak tam oturmadı die bugünde rütuş yaptı ona para falan almıyor çok araştırdım en uygunu arkadaşım daha ucuzunu buldum diye gitti şuan dudakları yamuk sağ kalın sol ince kız çıldırıcak
benim deneyimlerimden eger zamanlaması uyuyorsa cuma yaptırabilirsin. ptesiye birazdaha oturmus olacaktır. Ancak ben allerjen olmadıgım halde 1 hafta suruyor oturması morluk olur hafif ancak kapatabiliyorsun
ancak şişme olayı kişiden kişiye cok farklılık gosteriyor.
evet kızlar en başından anlatıyorumşimdi öncelikle hafta ortası öğle arası falan yaptırmayın bişi olmaz demelerine bakmayın kimisinde şişiyor kimisinde morarıyor bende morluk az şişlik çok oldu yüzümde sadece bir dudak işe gidemedim önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğneyle dolgu enjekte ettiler adını hatırlamıorum kızlar okumuştum ama orda acımadı dersem yalan olur bayağı acıdı güzellik için dolgu yapıldığı andan itibaren en az 2 saat soğuk sıcak gibi şeyler içemiosunuz başka bişide içemiosunuz dudak şekli otursun diye 2 gün sonrada 1 ay süreyle günde 1 dk dudak masajınız olucak göünüzde büyütmeyin masajı otomatikman yapıosunuz zaten şişlerin inmesi ve morluklar 1 haftada geçiyor ama bende ara ara şişip indi vücut reaksikabul etmeye çalışıomuş reaksiyon gösteriomuş bn kabul ettim vücudum etmiyo ilk görüntülerde eğrilik falan görüosunuz 2. rütuşta onlarda halloluor:)
bu arada yeri sarıyerde doktorun adı Aysel Can zaten gittiğim gün birçok ünlü ismide gördüm açıklamim isimlerini ünlülerinama doktor işini ii yapıo anladım yapay durmuyor yani özelden msj atamıyorum malum eğer izin falanda varsa doktorun numarasını yazarım bi görüşürsünüz kızlar
BU ARADA resim koyucam 1 hafta geçmesini bekliorum otursun diye aradaki farka bakarsınız kızlar öpüorumnanaktan sizi mutluyum
Kalıcı mı olacak canım? Kaça yaptıracaksın? Nerde yaptıracaksın?
Kalıcı mı olacak canım? Kaça yaptıracaksın? Nerde yaptıracaksın?
evet kızlar en başından anlatıyorumşimdi öncelikle hafta ortası öğle arası falan yaptırmayın bişi olmaz demelerine bakmayın kimisinde şişiyor kimisinde morarıyor bende morluk az şişlik çok oldu yüzümde sadece bir dudak işe gidemedim önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğneyle dolgu enjekte ettiler adını hatırlamıorum kızlar okumuştum ama orda acımadı dersem yalan olur bayağı acıdı güzellik için dolgu yapıldığı andan itibaren en az 2 saat soğuk sıcak gibi şeyler içemiosunuz başka bişide içemiosunuz dudak şekli otursun diye 2 gün sonrada 1 ay süreyle günde 1 dk dudak masajınız olucak göünüzde büyütmeyin masajı otomatikman yapıosunuz zaten şişlerin inmesi ve morluklar 1 haftada geçiyor ama bende ara ara şişip indi vücut reaksikabul etmeye çalışıomuş reaksiyon gösteriomuş bn kabul ettim vücudum etmiyo ilk görüntülerde eğrilik falan görüosunuz 2. rütuşta onlarda halloluor:)
bu arada yeri sarıyerde doktorun adı Aysel Can zaten gittiğim gün birçok ünlü ismide gördüm açıklamim isimlerini ünlülerinama doktor işini ii yapıo anladım yapay durmuyor yani özelden msj atamıyorum malum eğer izin falanda varsa doktorun numarasını yazarım bi görüşürsünüz kızlar
BU ARADA resim koyucam 1 hafta geçmesini bekliorum otursun diye aradaki farka bakarsınız kızlar öpüorumnanaktan sizi mutluyum
yaptırmayı düşünüyordum ama bahsettiğiniz gibi bikaç ayda geçecekse gereksiz geliyor.
daha kalıcı bir şey gerekiyor
Merhaba Arkadaşlar,
Ben dudak dolgusu yaptırdım ve sonucu harikaaaa! Öyle denildiği gibi günlerce morlukla da dolaşmadım, hatta hiç morarmadı bile diyebilirim... Doktorum Op.Dr.Bülent Cihantimur... sonucu görmek isteyen arkadaşlara resim bile gönderebilirim ... yaptırdıktan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diye düşündüm. Dolgu yaptırmayı düşünen arkadaşlarr bence bir an önce yaptırın...
ne kadar da ince eleyorsunuz hanımlar bu kadar detaya gerek yok doktor önce azverir gönderir birkacgun sonra şekıl oturunca tekrar kontrol ıhtiyac halinde takviye edilir hepsi bu kadar ben 3yıl oldu yaptıralı lokum gibi dudaklarım var zaman geçtikçe eridikçe daha da guzelleşiyo
özellikle size yazmak istedim çünkü bende lokum gibi dudaklarım olsun istiyorum (= nerde yaptırdınız ve daha önemlisi nasıl bir yöntemle yapıldı ve 3 yıl olmasına rağmen halen dudaklarınızın halinden memnunsuz buda demektir ki iyi yapılırsa uzun süre kullanılabiliyor, sizden cvp beklicem ilgilenirseniz çok sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim.
hemen yazayım dolgum tabiki enjeksiyonla yapıldı içerigindeki madde silikon bazlı karışık kokteyl hazırlanmış oldugundan kalıcı oluyor yöntem farklı degil yani ben Adana'da yaşıyorum doktorum Muhittin Aktaş zaten bu işlerde isim tecrübe önemli benden gören kaç arkadaşımı götürdüm 45yaşındaki işyerinden bir ablamın yaştan oluşan boyuna çizgilerini açtı burun dudak arası çöküntüyü itti o da benim gibi 2006da yaptırdı halen memnun hatta onun hiç dudagı yoktu onun daha da dogal oldu yani
hani tamamen erimeyecek zaten max %70i eriyecek kalan ömürlük lakın bugün erise solugu drun kapısında alırım eski fotolarıma bakıyorum yok artık yapamam çizgi dudaklarla diyorum
ü,ö gibi oval söylenen harflerde sıkıntım çıkıntım yok öyle dudagım süner gibi yüzümden dışarı çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?