Dudak Dolgusu yaptıranlar

Arkadaşlar ben bugün üst dudağıma dolgu yaptırdım.Çok güzel oldu abartılı değil. Birkaç saat olmasına ramen çok şişlik yok
yapılırken acı oldu ama 5 dk sürdü diyebilirim.Umarım erken erimez dr um 1 sene kalır dedi.Aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi

nerde yaptirdin nekadara,paylasir misin?

resim isterizz :)

merhaba kızlar.
mayıs basında teosyall kiss'le dolgu yaptırdım sadece üst dudağıma. gayet memnunum, aşırı bir problem yaşamadım.
ağustosa giriyoruz ve iki buçuk ayda henüz herhangi bi erime küçülme falan da yaşamadım.
maddeden de doktorumdan da memnunum. yurtdışına çıkacağım 6 aylığına. çıkmadan bi kez daha yapıp daha dolgun dudaklarla gitmek istiyorum açıkçası :) şu an normaller.
yine de öneriniz fikriniz varsa öğrenmek isterim.
başka madde yaptırıp sorun yaşayan ya da memnun olan öneren var mıdır?

gerçekten çok mutsuzum yaaa..bi türlü karar veremiorum..kalıcıya cesaretim yok,geçici de fazla geçici 1 2 ay nedir yaa çok ii araştıramadım da.. bu konuya hakim biri yardımcı olabilir mi??üst üste yaptırınca kalıcılığı artıyo mu gerçekten?

mustafa karataş ı biliorum cok ii bi doktor ne kadara yaptırdıgını sorabilir miyim?

evet canim cok iyi bir dr , 450 dolara yaptirdim.fakat ben 20 olmama ragmen bana gel sana termage yapiyim dedi ,(termage 40 yas uzeri icin )bilmiyorum belki de dr olan o ve daha iyi biliyor

Ben özellikle dudak çervesinin belirgin olmasını seviyorum çok farklı bi hava katıyo :82:

kızlar , bende ne zamandan beri düşünüyorum dudak dolgusunu .. iyi bir doktorda yaptırmak istiyorum ama sadede üst dudak ve kontür için dolayısyla 1 tüp benim için cok fazla .. bana yarım tüp yeterde artar bile.. geriye kalan yarım tüpü paylaşmak isteyen olursa benimle irtibata gecebilir. en azından ortalama 700 tl nin yarısı gibi bir rakam ödemiş oluruz.. sevgiyle kalın..

mrb canım ben de aynen dediğin gibi düşünüyorum..teosyal kiss diodu doktor,ama karar veremedim kaldı benm..sen de çok araştırma yapmışsın ne düşünüyosun??

mrb canım ben de aynen dediğin gibi düşünüyorum..teosyal kiss diodu doktor,ama karar veremedim kaldı benm..sen de çok araştırma yapmışsın ne düşünüyosun??

kızlar aynen bende dusunuyorum,bellı belırsız bısey olsun ıstıyorum,yapay durması en buyuk korkum,siz kalıcımı dusunuyorsunuz gecıcımı?

birde aranızda hayati akbasa yaptırmıs olan varmı dudak dolgusunu,petek dinçözunkını o yapmıs dogal duruyor ama,kalıcı dolguların fıyatlarını ne kadar normalde,ben cok az yaptırıcam tek basınma şişe zıyan olucak

Son düzenleme:
kızlaR kalıcı dolgu yaptırmak ısteyen varsa benle ıletısıme gecebılırmı,bir sise bana cok fazla ben az yaptırmayı duusnuyorum bellı belırsız,az yaptırmayı dusunen varsa bı sıseden 2 hatta 3 kısıye cok rahat cıkar dolgu,ben hayatı akbasa yaptırmayı dusunuyorum petek dıncozun dudagını o yaptmıstı,ama baskasıda olablır

Ben 1 ay önce üst dudağıma yaptırdım hem de çok az dediğim ve onun da çok az yaptığını söylediği halde dudağım öne doğru ördek dudağı misali kaldı.Doktor yapmadan önce beni ikna etmek için herkes memnun kaldı çok hoş olacak gibi laflar sarfetti...Anladım ki doktor sadece palavra atmış..Hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum..

Ben 1 ay önce üst dudağıma yaptırdım hem de çok az dediğim ve onun da çok az yaptığını söylediği halde dudağım öne doğru ördek dudağı misali kaldı.Doktor yapmadan önce beni ikna etmek için herkes memnun kaldı çok hoş olacak gibi laflar sarfetti...Anladım ki doktor sadece palavra atmış..Hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum..

en buyuk korkumda ordek dudagı gıbı durmasıgercı yaptıranların cogu memnun gecıcı dolguda hıdrolık asıtmı ne kullanılıoymrus o ogoruntuyu yaratıyromus kalıcı dolguda boyle bı durum yok dıe bılıyorum

kalıcı dolgunun da ilerleyen dönemlerde ortaya cıkabilecek farklı zararları var ama ..

ördek dudak durumu kullanılan madde ile ilgili değil, tümüyle dudak şekli ve doktor tekniği ile alakalı oldugunu düşünüyorum..

Son düzenleme:
bayramdan sonraki hafta dudaklarıma kendi yağ dokum enjekte edilecek bu işlemin yapay dolgu maddesine göre avantajı/dezavantajı nedir acaba? doktorum dolgu maddesini önermedi. vücuttan alınacak yağla dolgunlaştırırsak daha kalıcı olur dedi.
bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…