- Konu Sahibi emellce
-
- #2.241
nerde yaptirdin nekadara,paylasir misin?Arkadaşlar ben bugün üst dudağıma dolgu yaptırdım.Çok güzel oldu abartılı değil. Birkaç saat olmasına ramen çok şişlik yok
yapılırken acı oldu ama 5 dk sürdü diyebilirim.Umarım erken erimez dr um 1 sene kalır dedi.Aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi
Arkadaşlar ben bugün üst dudağıma dolgu yaptırdım.Çok güzel oldu abartılı değil. Birkaç saat olmasına ramen çok şişlik yok
yapılırken acı oldu ama 5 dk sürdü diyebilirim.Umarım erken erimez dr um 1 sene kalır dedi.Aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi
mustafa karataş ı biliorum cok ii bi doktor ne kadara yaptırdıgını sorabilir miyim?
Ben özellikle dudak çervesinin belirgin olmasını seviyorum çok farklı bi hava katıyo :82:
Eki Görüntüle 244035
kızlar , bende ne zamandan beri düşünüyorum dudak dolgusunu .. iyi bir doktorda yaptırmak istiyorum ama sadede üst dudak ve kontür için dolayısyla 1 tüp benim için cok fazla .. bana yarım tüp yeterde artar bile.. geriye kalan yarım tüpü paylaşmak isteyen olursa benimle irtibata gecebilir. en azından ortalama 700 tl nin yarısı gibi bir rakam ödemiş oluruz.. sevgiyle kalın..
mrb canım ben de aynen dediğin gibi düşünüyorum..teosyal kiss diodu doktor,ama karar veremedim kaldı benm..sen de çok araştırma yapmışsın ne düşünüyosun??
Ben 1 ay önce üst dudağıma yaptırdım hem de çok az dediğim ve onun da çok az yaptığını söylediği halde dudağım öne doğru ördek dudağı misali kaldı.Doktor yapmadan önce beni ikna etmek için herkes memnun kaldı çok hoş olacak gibi laflar sarfetti...Anladım ki doktor sadece palavra atmış..Hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?