Dudak Dolgusu yaptıranlar

canm ne kadara yaptırıcaksın,banada en mantıklı vucudun kendı yagından olan dolgu gıbı gelıyor aslında,kafam karısıkkk:S

canm ne kadara yaptırıcaksın,banada en mantıklı vucudun kendı yagından olan dolgu gıbı gelıyor aslında,kafam karısıkkk:S

ben estetik ameliyatın yanı sıra dolgu yaptıracağım için fiyat söylemem doğru olmaz. ama bu işlemin kendi başına 1500tl civarında yapıldığını biliyorum.

ben estetik ameliyatın yanı sıra dolgu yaptıracağım için fiyat söylemem doğru olmaz. ama bu işlemin kendi başına 1500tl civarında yapıldığını biliyorum.

kararımı verdım bende yaptırıcam haftaya umarım ordek dudagı gıbı olmazben sadece ortasına su damlası gıbı dusunuyorum daha dogal dursun dıye

kızlar yarı yarıya tüp'ü paylaşmak isteyen olursa irtibata geçsin bende sadece üst dudak istiyorum çünkü

valla sierra açıkçası daha bugün araştırmaya başladım ve kararımı verdiğim şuna yaptırıcam dediğim kimsede yok senin varsa fikrine önerine açığım kalıcı olmasını şuan istemem önce nasıl olduguna bakıp inanmam lazım güzel olcagından sen nasıl istiyorsun?

kızlar yarı yarıya tüp'ü paylaşmak isteyen olursa irtibata geçsin bende sadece üst dudak istiyorum çünkü

hayati akbas bu konuda cok iyiymis,docent zaten adam,petek dinçözünkinide o yapmıs cok dogal duruyor,arastırdım hayati beyden memnun herkes,gecıcısı 3 ay kalıyor enfazla 5 6 ay, 750 cıvarı,kalıcısı daha mantıklı gelıyor bana,ama tek basıma 1.500 cıvarı tutarmıs fazla gelıyor bi ortak bulmam lazım:)))yarın gorusucem hayatı beyle tekrar,bı sıse bana cok fazla ben bellı belırsız su damlası denılen cınsten yaptırıcam o sekılde dudaga bı hosluk dolgunluk verıyor abartılı olmadan,umarım guzle dururr

kızlar bir tüpü paylasacagım bırını arıyorum,bulursam yaptırıcam:))hayatı akbası ıstiyorum netten arastırabılırsınız cok ıyı bır doktor..ılgılenenler bana ulassın

kalıcı yaptırıcak bırı vardı bayramdan snra ,foto koysa ne ıyı olurdu:)ben kalıcıdan vazgectım gecıcı yaptırıcam sanırım cesaret edemıyorummmmmmm

kalıcı yaptırıcak bırı vardı bayramdan snra ,foto koysa ne ıyı olurdu:)ben kalıcıdan vazgectım gecıcı yaptırıcam sanırım cesaret edemıyorummmmmmm

ben yaptırdım ama dolgu maddesiyle değil. karnımdan yağ alındı, dudaklarıma enjekte edildi. henüz 1 gün oldu ve çok şiş. öyle abartılı bir görüntü yok. hafif bir ruj sürüp ilk denemeyi yaptım,sonuç hoşuma gitti :) ama esas görüşlerim ancak 1 hafta-10 gün sonra söyleyebilirim.

nezaman inerki şişlik,ben yaptırıp okula dönucemde:)kalkık durmadı dımı dudagınız

bu hafta geçiçi dolgu yaptırıyorum,sısenın yarısı kalıcak,uygun fıyata verıcem kalanını ısteyenler bana ulassın

bu hafta geçiçi dolgu yaptırıyorum,sısenın yarısı kalıcak,uygun fıyata verıcem kalanını ısteyenler bana ulassın

kalan dolguyu belki sen kullanmak istersin yeniden? yani olabiliyorsa tabi öyle. açılınca kullanılmak zorunda değilse kendine sakla çünkü nasıl olsa dudakların sönecek.
bu arada benim 4 gün oldu ve şişliklerim azaldı. yine de bişey söylemek için erken.

hala sıslık ınmedımı,ben bı haftam var ne fazla sonra okual donucemde

Arkadaşlar bu Aysun Kayacı, Petek Dinçöz dudakları çok başarılı özellikle üst dudak..
Hangi doktor ve nasıl bilen var mı?

Kalıcımı geçicimi dolguları????

Arkadaşlar bu Aysun Kayacı, Petek Dinçöz dudakları çok başarılı özellikle üst dudak..
Hangi doktor ve nasıl bilen var mı?

Kalıcımı geçicimi dolguları????

aysun kayacı kendı dudagı,burnunu yaptırdıgı ıcın kalkmıs dudagı sadece,petek dinçöz hayati akbas ,kalıcı dolgu,cok basarılı bı dr bende ona yaptırmayı düsünüyorum cesaretımı toplayabılırsem:))

Son düzenleme:
siera haberleşelim,, bende dolgu yaptırmak istiyorum,, ve bir tüp fazla gelir dudaklarım kalın zaten,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…