bayramdan sonraki hafta dudaklarıma kendi yağ dokum enjekte edilecekbu işlemin yapay dolgu maddesine göre avantajı/dezavantajı nedir acaba? doktorum dolgu maddesini önermedi. vücuttan alınacak yağla dolgunlaştırırsak daha kalıcı olur dedi.
bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
canm ne kadara yaptırıcaksın,banada en mantıklı vucudun kendı yagından olan dolgu gıbı gelıyor aslında,kafam karısıkkk:S
ben estetik ameliyatın yanı sıra dolgu yaptıracağım için fiyat söylemem doğru olmaz. ama bu işlemin kendi başına 1500tl civarında yapıldığını biliyorum.
kararımı verdım bende yaptırıcam haftaya umarım ordek dudagı gıbı olmazben sadece ortasına su damlası gıbı dusunuyorum daha dogal dursun dıye
doktorunu seçtin mi peki?
kızlar yarı yarıya tüp'ü paylaşmak isteyen olursa irtibata geçsin bende sadece üst dudak istiyorum çünkü
kızlar yarı yarıya tüp'ü paylaşmak isteyen olursa irtibata geçsin bende sadece üst dudak istiyorum çünkü
valla sierra açıkçası daha bugün araştırmaya başladım ve kararımı verdiğim şuna yaptırıcam dediğim kimsede yok senin varsa fikrine önerine açığım kalıcı olmasını şuan istemem önce nasıl olduguna bakıp inanmam lazım güzel olcagından sen nasıl istiyorsun?
kalıcı yaptırıcak bırı vardı bayramdan snra ,foto koysa ne ıyı olurdu:)ben kalıcıdan vazgectım gecıcı yaptırıcam sanırım cesaret edemıyorummmmmmm
ben yaptırdım ama dolgu maddesiyle değil. karnımdan yağ alındı, dudaklarıma enjekte edildi. henüz 1 gün oldu ve çok şiş. öyle abartılı bir görüntü yok. hafif bir ruj sürüp ilk denemeyi yaptım,sonuç hoşuma gitti :) ama esas görüşlerim ancak 1 hafta-10 gün sonra söyleyebilirim.
bu hafta geçiçi dolgu yaptırıyorum,sısenın yarısı kalıcak,uygun fıyata verıcem kalanını ısteyenler bana ulassın
kalan dolguyu belki sen kullanmak istersin yeniden? yani olabiliyorsa tabi öyle. açılınca kullanılmak zorunda değilse kendine sakla çünkü nasıl olsa dudakların sönecek.
bu arada benim 4 gün oldu ve şişliklerim azaldı. yine de bişey söylemek için erken.
hala sıslık ınmedımı,ben bı haftam var ne fazla sonra okual donucemde
Arkadaşlar bu Aysun Kayacı, Petek Dinçöz dudakları çok başarılı özellikle üst dudak..
Hangi doktor ve nasıl bilen var mı?
Kalıcımı geçicimi dolguları????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?