- 29 Eylül 2010
- 403
- 88
- 318
- Konu Sahibi emellce
-
- #2.281
kızlar bir tüpü paylasacagım bırını arıyorum,bulursam yaptırıcam:))hayatı akbası ıstiyorum netten arastırabılırsınız cok ıyı bır doktor..ılgılenenler bana ulassın
nisann msj attım sana:)siera haberleşelim,, tüp için
siera haberleşelim,, tüp için
slm cnm ßu konuda sana ıstedıgın sekılde yardımcı olabılrmArkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
mesaj hakkın yokmus sımdı fark ettım 27desın,
sen kalıcımı gecıcımı dusunuosun cnm?
aysun kayacı kendı dudagı,burnunu yaptırdıgı ıcın kalkmıs dudagı sadece,petek dinçöz hayati akbas ,kalıcı dolgu,cok basarılı bı dr bende ona yaptırmayı düsünüyorum cesaretımı toplayabılırsem:))
Anasayfa da albümler kısmında,, site üyesinin resmi var,, 85 ,, yada 86. sayfada nick ni hatırlayamadım,, bi sende bak derim kumral sarışın bi üye,, eger ki onun dudakları gibi olacaksa ,, hemen hafta içi yaptırırımvede kesinlikle kalıcı dolgu derim .sende bahsettigim resimleri bak ,, zaten 2 resmi var.. konuşalım özelden yazamıyorum. Malum 100 sms olayı
aysun kayacı kendı dudagı,burnunu yaptırdıgı ıcın kalkmıs dudagı sadece,petek dinçöz hayati akbas ,kalıcı dolgu,cok basarılı bı dr bende ona yaptırmayı düsünüyorum cesaretımı toplayabılırsem:))
nısancım,petek dıncozun dudagını o yapmıs,cok arastırdım hayatı bey bu konuda gercekten ıyı,ama gecıcı kalıcı olayında bende kararsızım,herkeısn dudak yapısı farklı,gecıcının nasıl durdugunu bı gorsek daha ıyı sankı:)hayatı beyle gorusucem tekrar yurtdısındaydı uzun zamandır,gecen sene en son bana gecıcıye 500 demıstı ama sımdı dolar arttı artmıs olablır,baska bı estestısyen 700 demıstı aynı sene,hem daha uygun yapıyor hayatı bey hemde guvenılır bı doktor,yaptıgı dudagıda gormustum dogal duruodu,bızım dudaklarda dogal durur ıns:)))
aynen canım katılıyorum
Ben burnumu yapan doktoruma ,, dudaklarımı yaptıracam ancak,, doktorum kontür konusunda ısrarcı bense dolgu istiyorum karasız kaldımmmm
kızlar fotoyu 3. koyuşumgörüntülenmiyor bir süre sonra anlamadım bnde ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrasındakiler yapılmış.
bu arada kızlar msj atamıyorum özelden kimseye sayı muhabbetinden dolayı isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın mail adreslerinize yazim doktorun iletişim bilgilerini burdan yazmak olmaz şimdi. ve su_deniz cigim çok saol valla beğendiğine sevindim ne güzel şeyler yazmışsın
nısann baktım o resmen,sadece burnumu yaptırdım demıs,dudagı kalkmıs burnu kalkınca,kontor dedıgın dudak kenarına kalıcı makyaj gıbı bısey sanıyorum,bence dolgu daha ıyı,senın dr un nerede bırde ne kadara yapıyor_?hayatı bey samsunda,fıyatlar farklılık gosterıo canım bnm ıkı dr arasında bariz fiyat farkı vardı,yaptıgı dolguyu hıc gordunmu senn dedııgn drun,fıyatı sor ıstersen sen,bende hayatı beye sorayım ona gore konusuruz canm senle olarmıı:))
cnm mesaj sayımdan dolayı özelden yazamıyorum neyapsak ki
benım aldıgım yerde bu kez 200 tl ye aldım.. 300 tl idi fiatı dusurmusler.. 3. kez dolgu yaptım.. ılkını kendım yapmıstım. sonra plastıp cerraha yaptırdm 2. cıyı.. 3. kez kendım yaptım 2 ay once...cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?