Dudak Dolgusu yaptıranlar

nisann ozelden yazdım nomu,bnm doktorum samsunda bende samsundayım,ben hayatı beye yaptırmayı dusunuyorum canım,yaptıgını gozumle gordum ,düsünürsen haberleslım canım

çok uzagız be arkadaşımmmm : istanbuldayım ben ,,bende burda araştırmaya devam edeyim bari,, 1 tüp 500 tyl diyorlar ,, bu arada canım numaran gelmedi, bana bilgine

haklısın nisancım,muhtesem yuzyıldakı ıtalyan prenses tede dolgu var,ondakı toptop olmus,hem cok ıstiyorum hem hala cesaret edemıyorum,evde uygulama yaptım dıyorsunuz ama kendı kendınıze nasıl uygulama yaptınız,rısklı geldı bana bıraz,fotograflarınızı paylasabılırmısınız,tüpü nereden aldınız tupu alıpta dr a uygulatmakda mantıklı geldı bana daha uygun olur fıyatı

kızlar dolguma dair bilgiler burda..

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aranızda ankaradada duddak dolgusu yaptıranlar varmı varsa tecrubeelrınızı aktarırmsınız??bende ıstıyroum ama cesaret edemıyroumm

Arkadaşlar aranızda ankaradada duddak dolgusu yaptıranlar varmı varsa tecrubeelrınızı aktarırmsınız??bende ıstıyroum ama cesaret edemıyroumm

kızalr dudak dolgusu yaptıranlara gecmıs olsun umarım guzel olmustur

december yaptırmıs fotolaırnı gonderdı harıka olmus,bende ondan cesaret aldım:))bende yaptırmak ısıtıyorum ama tek tup fazla gelıo,hayatı beyde cok ıı bı dr ona yaptırmak ıstıyorum,eger paylasmak ısteyen varsa tupu hemen yaptırıcam:)

Dudak dolgusunu ağustosta yaptırdım ve çok memnunum.6 ay süresi. Ben saklamıştım yaptırdığımı ama saklamak mümkün değilmiş. İlk iki gün inanılmaz şişiyor sonra doğal durmaya başlıyor..

ARKADAŞLAR BU SİTE DENEYİMLERİMİZİ VE MERAK EDİLENLERİ PAYLAŞMAK ADINA HİZMET EDİYOR,, LÜTFEN TÜM ÜYELER DR İSMİ ,,ÖNCESİ VE SONRASI RESİMLERİ VE DE FİYAT KONUSUNU PAYLAŞSINKİ ZAMAN KAYBETTMEYELİM,, VE BİRBİRİMİZE DAHA NET YARDIMCI OLABİLELİM NE DERSİNİZZZZZ ,,,, iyi haftasonları

bu böyle olmıyacak araştır arştır nereye kadar uffffff pıffffff,, drumla görüştüm ,, bu haftaiçi geçici golgu yaptırıyorum,, 6 aylık kalıcılıgı tekrarlandıgında süresi 2,, 3seneye kadar devam edecekmiş,, 550 tl fiyatı ,, bian önce zaman geçsinnnnn :))

hayırlı olsun : ) istanbul'da kime yaptıracaksın ?

Bbende dudak dolgusu yaptırdım.Çok araştırdım ,forumdan çok şeyler okudum.Sonunda dudak dolgusu yaptırdım.Kızlar çok süper ve çok güzel oldu.Ben dudak dolgumu Ozan balık a yaptırdım.Benimksi aynı zamanda kalcı dolgu.3 sene kadar gisiyormuş.İnanın okadar tereddüt etmem değmezmiş.O kadar güzel olduki neden şimdiye kaar yaptırmadım diyorum.Ozan beye botoksta yaptırdım botokstanda memnunum.Botoks bildiğiniz gibi öyle çok çok fark eden bir işlem değil.Sadece bir dinçlik bakışlara bir güzellik katıyor.Ama dudak dolgusu çok çok değiştirdi.Ben bir enjekte yaptırdım.Doğal olması için.3ejekte yaptıranlarıda gördüm.Belki baya bir belirgin olmuş ama yinde hoş duruyordu.İlk gün şiş ve morluklar oluyor.İkinci gğnden itibaren geçiyor.Dudak dolgusu yaptırmak isteyenlere hiç düşünmeyin derim

RESİM PAYLAŞIRMISIN LTF LAMİA34,,, NE KADAR ZAMAN OLDU YAPTIRALI VEDE FİYAT NEDİR ,, iyi pazarlar

cuma günü yapturdım
hala dudağımın bir kenarında morluk var
ben doğal olmasını istedim fazla yapılmasını istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…