kızlar biliyosunuz en son dr güner uysalın kliniğinde geçici dolgu yaptırmıştım.dudağımın üstü patlaktı,dolgudan sonra görünümü azaldı,şimdi hem bi plastik cerraha gidip patlak kısmı halletmeyi,hem de tekrar güner uysalın kliniğinde kalıcı dolgu yaptırmayı düşünüyorum.geçicisinden memnun kaldım orda kalıcısını da iyi yaparlar umarım
meraba kızlaar
bende dudak dolgusu istiyorum. ankara da onep diye bi klinik var orayla görüştüm dün.750 TL dediler. ankarada yaptırıp şu an mutlu olan var mııı başka yerde?
karar veremiyorum.dudaklarım ince zaten ama ördek dudağı gibi olur mu diye çok korkuyorum. geçici dolgu yaptırıcam. fotosu olan biri bana yardımcı olabilir mi lütfen? internetteki fotolarla hiçbi yere varamicam gibi çnkü
hatta en son şu muhteşem yüzyılda prensesi oynayan kızın haberleri çıktı hyalüranik asit varmış dudağında.bence çok başarılı.ne diyosunuz lütfen yardım ediinn
vallahi sanmıyorum öyle bişey yapacağını yada yaptığını yani hiç bir fikrim yok ilk defa duydum doktorun yardımcısına telefonla sorun bence. zaten yavaş yavaş yapıyor dediğim gibi 1 er hafta arayla yapıyor. biranda büyümüyor yani dudak. hem insanın gözü alışıyor hemde yeterli büyüklüğü kendin ayarlayabiliyorsun.
yakup avsari tavsiye ederim arkadaslar kisinin kendi yaginda dudak dolgusu yapiyor ve kesinlikle anlasilmiyor disardan cok dogal cok estetik bir goruntu oluyor.
hemen yazayım dolgum tabiki enjeksiyonla yapıldı içerigindeki madde silikon bazlı karışık kokteyl hazırlanmış oldugundan kalıcı oluyor yöntem farklı degil yani ben Adana'da yaşıyorum doktorum Muhittin Aktaş zaten bu işlerde isim tecrübe önemli benden gören kaç arkadaşımı götürdüm 45yaşındaki işyerinden bir ablamın yaştan oluşan boyuna çizgilerini açtı burun dudak arası çöküntüyü itti o da benim gibi 2006da yaptırdı halen memnun hatta onun hiç dudagı yoktu onun daha da dogal oldu yani
hani tamamen erimeyecek zaten max %70i eriyecek kalan ömürlük lakın bugün erise solugu drun kapısında alırım eski fotolarıma bakıyorum yok artık yapamam çizgi dudaklarla diyorum
ü,ö gibi oval söylenen harflerde sıkıntım çıkıntım yok öyle dudagım süner gibi yüzümden dışarı çıkmıyor
daylight epey zamandir dudak dolgusu arastiriyorum seninki kadar guzelini ve mantiklisini bulamadim.canim cok rica etsem sana mail adresini versem bana dudaginin oncesi ve sonrasi fotograflarini yollar misin? yeni uyeyim ozel mesaj gonderemiyorum.bana ulasir misin lutfen
dolgu malzemesi olarak ne kullandılar,bir de kaça mal oldu sana,bilgi verebilirmisin canın çok yandımıbır ay once ust dudagıma dolgu yaptırdım.bes yıllık mıs.ne kadar dogru yasayıp gorecegız.su an memmunum.sısme cok az oldu.ertesı gun gectı.cok dogal duruyor.kımse anlamadı.esım bıle.sadece yuzume bakıp bakıp durdu.bır degısıklık var ama ne cozemedı.ust dudak alta gore ınceydı sımdı guzel oldu
Ben pek araştırmadım kalıcı dolguyla ilgili doktor nebil bey var bi onla mailleştim yaza dogru yaptırıcam dolguyu fotograflarını koyucam ama 1 cc 1250 TL+Kdv e bende çalışmıorum öğrenciyim anca yani :ssBu konuda Ankara'da hangi doktoru onerırısınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?