Dudak Dolgusu yaptıranlar

kızlar biliyosunuz en son dr güner uysalın kliniğinde geçici dolgu yaptırmıştım.dudağımın üstü patlaktı,dolgudan sonra görünümü azaldı,şimdi hem bi plastik cerraha gidip patlak kısmı halletmeyi,hem de tekrar güner uysalın kliniğinde kalıcı dolgu yaptırmayı düşünüyorum.geçicisinden memnun kaldım orda kalıcısını da iyi yaparlar umarım

insallah istediğin gibi olur canımmm

Minimum 1 senelik dolgu yaptirmayi dusunuyorum. fiyatlari abartmadan , dudagimi ordek gibi yapmadan isin icinden cikacak doktor taniyor musunuz? Bilen varsa fiyatlari ne seviyededir?

Mesajin icin cok tesekkur ederim canim lakin ozelden cevap yazamiyorum henuz. Gayet iyi geliyor kulaga. Telefonunu alabilir miyim Necdet Bey'in? Hem de Kalamistaymis, yuruyerek gider gelirim valla dolguya :) Tekrar tesekkurler.

meraba kızlaar

bende dudak dolgusu istiyorum. ankara da onep diye bi klinik var orayla görüştüm dün.750 TL dediler. ankarada yaptırıp şu an mutlu olan var mııı başka yerde?
karar veremiyorum.dudaklarım ince zaten ama ördek dudağı gibi olur mu diye çok korkuyorum. geçici dolgu yaptırıcam. fotosu olan biri bana yardımcı olabilir mi lütfen? internetteki fotolarla hiçbi yere varamicam gibi çnkü
hatta en son şu muhteşem yüzyılda prensesi oynayan kızın haberleri çıktı hyalüranik asit varmış dudağında.bence çok başarılı.ne diyosunuz lütfen yardım ediinn

ya ben de çok beğeniorm o kızın dudaklarını çok başarılı cidden ben de istiyorummm

canım ben de izmirde oturuorum yasemin hanımı duymuştum ben bu sitede yeniyim mesaj gönderemiyorum bana mail adresini gönderebilir misin ben sana ulaşsam fotolarına baksam olur mu ben de yaptırmayı düşünüorum çünkü

yakup avsari tavsiye ederim arkadaslar kisinin kendi yaginda dudak dolgusu yapiyor ve kesinlikle anlasilmiyor disardan cok dogal cok estetik bir goruntu oluyor.

konya da farabi hastanesinde dolgu yaptıran var mı diye sormak istedim. memnuniyet ne şekilde oldu...

daylight epey zamandir dudak dolgusu arastiriyorum seninki kadar guzelini ve mantiklisini bulamadim.canim cok rica etsem sana mail adresini versem bana dudaginin oncesi ve sonrasi fotograflarini yollar misin? yeni uyeyim ozel mesaj gonderemiyorum.bana ulasir misin lutfen

dudak dolgu malzemesi olarak hangisini önerirsiniz.
dolgu sonrası kaç gün şişlik vs yaşıyorsunuz,insan içine ne zaman çıkabiliriz sizce?

güzel sözlerin için çok mersi 7 yıl oldu yaptıralı senin için buraya yükleyebilirim daha bugün face hesabımı çaldılar güvenip mail paylaşamamyacagım üzgünüm

bır ay once ust dudagıma dolgu yaptırdım.bes yıllık mıs.ne kadar dogru yasayıp gorecegız.su an memmunum.sısme cok az oldu.ertesı gun gectı.cok dogal duruyor.kımse anlamadı.esım bıle.sadece yuzume bakıp bakıp durdu.bır degısıklık var ama ne cozemedı.ust dudak alta gore ınceydı sımdı guzel oldu

dolgu malzemesi olarak ne kullandılar,bir de kaça mal oldu sana,bilgi verebilirmisin canın çok yandımı

Bu konuda Ankara'da hangi doktoru onerırısınız????
Ben pek araştırmadım kalıcı dolguyla ilgili doktor nebil bey var bi onla mailleştim yaza dogru yaptırıcam dolguyu fotograflarını koyucam ama 1 cc 1250 TL+Kdv e bende çalışmıorum öğrenciyim anca yani :ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…