- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
- Konu Sahibi emellce
-
- #2.441
onlar benım fotograflarım deildi kie nesesize önce ve sonra dudak dolgusu fotografları yukluorum yıne dr nebil bey ankarada da olanlar için bana 1. sevie dendi en fazla 2cc dolgu var dıe tahmın edıoru
Merhaba nerden alabiliriz,, ne şekilde uygulayabildin ,, saglık sektöründesin sanırım,, sahte ürünler var piyasada,, nasıl ayırt edecez
canım ben zayıflamak için mezoya gidiyorum orda yaptırdım öle bir anda esti sırnaşık şey düşünüodum ama erteliodum hep .. yarım tüp kullandı ağzım küçük çünkü .. normalde bir tüp 450 dolar ama yarısını yaptı bendende yarı fiyatını aldı .. tabikide geçici :) ama sen az konuşuosun sana 1 sene gider dedi sırnaşık şeysırnaşıkşeysırnaşık şey.. pek ayrıntı sormadım anlamam zaten ağrı falan yok 1 hafta içinde düzeliyor ve süper oluyor .. sengözlerimebaksanab
Merhaba, ben de dolgu yaptırmak istiyorum, araştırdım Şebnem Utku'ya gittim bir de Akın Demiralay'a gideceğim arasında tercih yapacağım. Umarım TEosyal ben de alerjen bir reaksiyon yapmaz.
En çok ondan korkuyorum.
bır ay once ust dudagıma dolgu yaptırdım.bes yıllık mıs.ne kadar dogru yasayıp gorecegız.su an memmunum.sısme cok az oldu.ertesı gun gectı.cok dogal duruyor.kımse anlamadı.esım bıle.sadece yuzume bakıp bakıp durdu.bır degısıklık var ama ne cozemedı.ust dudak alta gore ınceydı sımdı guzel oldu
kalıcı dudak dolgusu (aquamid vs...) yaptıran ve memnun kalan varsa ücretini ve yerini yazar mı?????
Merhaba, ben de dolgu yaptırmak istiyorum, araştırdım Şebnem Utku'ya gittim bir de Akın Demiralay'a gideceğim arasında tercih yapacağım. Umarım TEosyal ben de alerjen bir reaksiyon yapmaz.
En çok ondan korkuyorum.
Yildiztozum yaptırmadım dahadudak dolgusunu yaptırdın mı ? hangi sehirde bu doktorlar
bır ay once ust dudagıma dolgu yaptırdım.bes yıllık mıs.ne kadar dogru yasayıp gorecegız.su an memmunum.sısme cok az oldu.ertesı gun gectı.cok dogal duruyor.kımse anlamadı.esım bıle.sadece yuzume bakıp bakıp durdu.bır degısıklık var ama ne cozemedı.ust dudak alta gore ınceydı sımdı guzel oldu
pinkyy canım benim ya salı günü bende doldutacağım üst dudağımı ama çok korkyorum bana fiyat vermediler kaç atış yapılıcaksa ona göre belli olcak ücreti dediler o da çok saçma geldi bana aslında sennle ilgili aklıma takılan memnun kaldın ama tekrar yaptıracağım yazmışsın beni aydınlatırsan çok sevinirim birde foton varsa görmem mmkünmüevet canım tamamen geçti ne yazık ki. Benimki hyaluronik asit mi neydi tam telafuz edememiş olabilrim. Ilk yaptığnda yanlara doğru biraz fazla vermiş fatih ürek gibi bi şekil olmuştu :))) 10gün sonra tekrar gittiğimde üst kısma daha çok yapınca oturdu. Bir de benim sol tarafta top gibi şişlik olmuştu. Masaj yapacaksın dedi. Yaptıysam da o topluk çok uzun sürede zor geçti(( zaten morarma da olmuştu orda. Görenler hiç anlamadı en yakın arkadaşım bile ama morluğu görünce ne oldu dudağına morarmış falan dediler ( neyse onlar sonradan geçiyor. Ben çok da memnun kalmadım 700tlm gitmişti sizlerin dr.u kim nerde yaptırdınız? Memnun musunuz? Ben iyi bi dr bulamazsam yine aynı dr.a gidip kazıklanıcam artık naapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?