Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet kesinlikle üst dişlerim pek görünmüyor artık ama söyleyeyim çok daha estetik görünüyor:)

cok guzel olmus ruby cok begendim, ben de randevu aldim istanbul'da yaptiricam teosyal benim de. ilk kez yapilacak, kaliciligi simdilik cok da onemli degil telefonda konusurken 1 yil kaliciligi var dendi ama sonucta ilk kez olacagi icin ve begenmeme riski oldugu icin bir kac ay kalsa da benim icin yeterli. benim sana sorum dolguyu yaptirmadan once agiz genisligin nasildi. once diye bir foto koysan cok memnun olurum:) benim sorunumi alt ust dudak arasi kalinlik farki yok, ve agzim biraz dar yuzume gore. kalinlik olarak da inceye yakin normal diyebilirim, yani incecik cizgi gibi degil dudaklarim. senin dudaklarin cok guzel ama dogalinda da genis bir agzin varsa benim icin yaniltici bir istek olabilir resmini goturup gostersem:) senin nasildi onceden

bende çok kötü kafayı takmış durumdayım üst dudağım incecik.ankarada yaptıran kimse yokmu (

Slogan sen geçici mi, kalıcı mı nasıl birşey düşünüyorsun ? herhangi bir yerle görüştün mü ?

şimdilik internetten araştırıyorum tavsiyeler üzerine gidip görüşücem
geçici olur herhalde bilemiyorum :S

ben de şimdilik netten araştırıyorum ,tüpü paylaşacak birisini bulduğum gün yaptırcam inş.

dylosh74 nerdesinnnnn ?:26:

ben de şimdilik netten araştırıyorum ,tüpü paylaşacak birisini bulduğum gün yaptırcam inş.

dylosh74 nerdesinnnnn ?:26:

tüpü paylaşacak derken :)

ayrıca resimler bendede açılmıyo tekrardan yüklemek mümkünse memnun olurum

tüpü paylaşacak derken :)

ayrıca resimler bendede açılmıyo tekrardan yüklemek mümkünse memnun olurum

dolguyu paylaşacak yani :)dudaklarım çok ince değil sadece bir miktar daha dolgunluk ve kalkıklık istiyorum .

ben yaptırmadım ,başkası ile karşısıyor olabilirsin resim ekleyen ben değilim canım.

dolguyu paylaşacak yani :)dudaklarım çok ince değil sadece bir miktar daha dolgunluk ve kalkıklık istiyorum .

ben yaptırmadım ,başkası ile karşısıyor olabilirsin resim ekleyen ben değilim canım.

bende az bişe istiyorum sen nereye yaptıracağına karar verdiysen beraber gidip görüşebiliriz

resim ekleyenin yazısından alıntı yapmayı unutmuşum o anlamıştır kim oldugunu burdan tekrar sesleniyorum lütfwen resim koyun :)

fatih bey olabilir pat diye karar vermeyelim .
bebaber gidebiliriz ,uyar bana öyle yapalım.100 msj hakkım dolmadığından mesaj atamıyorum sana bana uygun olduğun günleri mesaj atarsan sevinirim.

ruby dudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm kaç günde geçer bu yaaaa.... benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm foto da ekledimm...

canım geçmiş olsun..muhtemelen bikaç güne geçer morluk merak etme. harika görünüyor dudağın ! eski halini de ekleyebilir misin canım?

canım geçmiş olsun..muhtemelen bikaç güne geçer morluk merak etme. harika görünüyor dudağın ! eski halini de ekleyebilir misin canım?

Teşekkürler tatlım inşlallh gecer bu morluk bildiğin kapkara oldu sonradann... moralim alt üst resmen...senin için önceki dolgusuz ve makyajsız bi resmimi buldum...

sağol canım.normal hali de güzelmiş,ama dolgu süper yakışmış! nasıl bi morluk canım? çizgi şeklinde mi? yoksa iğnenin girdiği yerde yuvarlak mı? çevrenin tepkisi nasıl oldu?anladılar mı?beğendiler mi?

Son düzenleme:
sağol canım.normal halide güzelmiş,ama dolgu süper yakışmış! nasıl bi morluk canım? çizgi şeklinde mi? yoksa iğnenin girdiği yerde yuvarlak mı?

Teşekkürler tatlımm morluk iğnelerin girdiği yerde değil,oralarda hiç bşy yokkk, üst dudağımda asimetri bozukluluğu vardı oraya biraaz fazla çalıştı ve morlukta o üst dudağımın çizgisinin hemen üstünde bildiğin 10 kuruşluklar varya o büyüklükte ve yuvarlakk.acaba deride iç anama tarzı bişy mi oldu kafamda kuruyorum sabahtır. :26: bide kimse anlamadı ki...en cok oraya yapıştırdığım yarabandıyla ilgilendiler ne oldu die sorduklarında tabi söyleyemedim...kuaför kazası dedim en septik arkadaşlar bile anlamadıysa doğal olmuş demektir...bu aralar stilex benim kurtarıcım bide yarın doktora gidicem tekrar bakalım ne olucakkk.sormak istediğin bşy olursa sorabilirsin tatlımmm

Acayiiiiiiip güzel olmuş, bende istiyorum yaaa, kaça yaptırdın ve kime yaptırdın? Ay bunun kalici si olsa yaaa.

Birde, ilk resimde daha kalın duruyor, o ilk gunumuydu? İkinci resimdemi Rujun rengini ve makasınızda yazarmisin? Süper bı renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…