- Konu Sahibi emellce
-
- #2.641
evet kesinlikle üst dişlerim pek görünmüyor artık ama söyleyeyim çok daha estetik görünüyor:)
heyecanla fotoğrafalrı bekliyorum
bende çok kötü kafayı takmış durumdayım üst dudağım incecik.ankarada yaptıran kimse yokmu(
Slogan sen geçici mi, kalıcı mı nasıl birşey düşünüyorsun ? herhangi bir yerle görüştün mü ?
cnm benim ne kadar güzel olmuş anlatamam ya! tekrardan söylüyorum bayıldımmmm!opuyorumnanaktan
ben de şimdilik netten araştırıyorum ,tüpü paylaşacak birisini bulduğum gün yaptırcam inş.
dylosh74 nerdesinnnnn ?:26:
tüpü paylaşacak derken :)
ayrıca resimler bendede açılmıyo tekrardan yüklemek mümkünse memnun olurum
dolguyu paylaşacak yani :)dudaklarım çok ince değil sadece bir miktar daha dolgunluk ve kalkıklık istiyorum .
ben yaptırmadım ,başkası ile karşısıyor olabilirsin resim ekleyen ben değilim canım.
bende az bişe istiyorum sen nereye yaptıracağına karar verdiysen beraber gidip görüşebiliriz
resim ekleyenin yazısından alıntı yapmayı unutmuşum o anlamıştır kim oldugunu burdan tekrar sesleniyorum lütfwen resim koyun :)
sağol canım benim1 cc. üst komple dolgu oldu.zaten üst dudağım daha inceydi.alt dudağım kalındı. ben sadece etli görünsün diye dudak ortasına çapraz teknik istedim.çünkü bu tarz bi görünüm daha doğallık veriyor.doktoruna resmimi gösterebilirsin eminim elinden gelenin en iyisini yapacaktır.şimdiden geçmiş olsun sana bekliyoruz resimlerimi
sağol canım.normal hali de güzelmiş,ama dolgu süper yakışmış!nasıl bi morluk canım? çizgi şeklinde mi? yoksa iğnenin girdiği yerde yuvarlak mı? çevrenin tepkisi nasıl oldu?anladılar mı?beğendiler mi?
rubydudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm kaç günde geçer bu yaaaa.... benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm foto da ekledimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?