eminim öylesindir canımbu kız çok çirkin eski sevgiliyim hayranıydı dingil herif ben daa güzelim bundan
tatlım geçmiş olsunmerhaba kızlar, ben bir süredir dudaklarıma dolgu yaptırıyorum. şubat ayında 1 tüp hyaluronik asit dolgu 400Tl idi. 2 senede üst dudağıma 3 kere yapıldı. her seferinde kalıcılık süresi daha da uzuyor. şubat ayında hem üst, hem de ilk defa alt dudağıma yaptırdım. üst dudağımın dolgusu neredeyse aynen duruyor, alt dudağıma ilk defa yapıldığı için pek bişi kalmadı. haftaya sadece alt dudağıma belki yarım tüp kadar yaptırıcam. hadi belki üste de az bişi olabilir :26:
doğallığına gelince, ilk bir iki hafta biraz şişlik oluyor bende, 2. yaptırdığımda biraz morarma da olmuştu ama ufak da bir kaza geçirmiştim, morarmanın kazadan mı yoksa dolgudan mı olduğunu tam bilemedim. yanağım falan da morarmıştı kazadan. ben dolgulu halime çok alıştım, bana gayet doğal görünüyorlar valla
gel kuzum seninle tüpü paylaşalım. bende çok az sıktırcam aynı yerde yaşıyoruz ne de olsa :) birlikte yaptırırız.kızlarr nolur bana yardım edin kaç aydır bu dolgu meselesine kafayı takmış durumdayım.. ben sadece üst dudağımın kelebek bölgesine dolgu istiyorum ama bi türlü hangi dolguyu yaptırmalıyım karar veremiyorum. aquamid'in çok iyi olduğu söyleniyor, aklıma yattı gibi ama en büyük korkum bıyık bölgesinde şişlik yapması ve üst dişlerimi kapatması( öyle köfte dudaklar değil benim istediğim, sadece inceliği kırılsın ve üst dudağımı biraz kalkık göstersin yeterli... nolur yaptıranlar bana tavsiye etsin özellikle izmirde bildiğiniz iyi bir cerrah varsa paylaşırsanız çok sevinirimm... kafayı yemem an meselesi
ben izmirdeyim .yok yaptırmadım tüpü paylaşacak birilerini bulursam yaptırcam .Naptiniz yaptirdiniz mi hangi sehirdesiniz? ben de yaptirmayi dusunuyorum istanbul'dayim ama hala kararsizim ya kotu durursa diye
bende onu düşünüyorum canım .juvederm topaklanma yapmıomuş yaptıranlar memnun
tatlım geçmiş olsun
400 tl mi aaaaa çok uygunmuş .bana neden 350 dolar dediler kibir kaç yerlerle daha görüşeyim en iyisi .
herhangi bir topaklanma vb bir sıkıntı yaşadın mı ? aaay çok merak ettim dudişlerini .
forumdaki bir arkadaş fatih molalı ya yaptırmış ,çok hoş duruyordu .izmirde yasıyorum bende yaptırmak istiyorum izmirde yaptıran yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum
dudak çevrevesine uygulatmazsak öyle şişlik olmaz diye düşüyorum .tabi bunlar sadece tahminim .harika olur canım! hangi dolguyu düşünüyosun peki juvederm mi? kalıcılığı ne kadar onun? 2-3 ayda bir estetik cerrahına taşınmayalıım :)) bide en büyük korku bıyık bölgesinden şişlik umarım olmaz
valla ben ilkini ve son 2 seferini farklı yerlerde yaptırdım, ikisinde de hiç bir topaklanma yada ne bileyim başka bir sıkıntım olmadı, dediğim gibi sadece 1 hafta şişliğim oldu, o da yavaş yavaş geçiyor. İstanbuldaysan sana doktorumun klinik nosunu vereyim, bir görüş istersen?
izmirdeyim canım ist olsaydım alırdım 400 tl uygunmuş çünkü.
bu dediğin şişlik insanların farkedebileceği şekilde mi oldu .öyleyse benim bir hafta izin almam lazım
kızlar geçici yaptıranlar resim ekleyebilirlermi?bizim gibi yaptırmak isteyenlerede fikir olur
yarına haber bekliyorum senden canım :) acaba nereye yaptırmış ki .bilmiyorum ki canım ya benim kuzenim yaptırmıştı, onunkisi 10 sene kalıcak, bende yaptırmak istediğimi söyleyince doktorum 500e yapar dedi. en az 5 sene de çok rahat kalırmış. hatta sadece üst dudağına istiyosan 500 lira çok bile dedi. oysaki ben aquamid düşündüğümden 1ooo lirayı bile gözden çıkarmaya başlamıştım :)) ama ilk geçici istiyorum bende.. yarın görüşücem kuzenimle tatlım iyice bi sorucam :) yalnız dolgusunun adını bilmiyomuş...
tabi haklısın canım geçicininde 3-4 ayda eridiğini düşünürsek, senin dediğin gibi yaptırmak en mantıklısı .şişlik anlaşılır, ördek gibi şişmedim ama kendi dudaklarım şimdikinden inceydi. istediği kadar doğal olsun, birden bire dolgun dudaklı olunca anlaşılıyor tabii. benim alt ve üste 1 ve çeyrek kullanıldı. belki daha az kullanılırsa farkedilmez, o zaman da yaptırmanın anlamı yok ki.
aynen canım meganın dudakları müthiş olmuşş :) bende asıl dudak astırma yöntemi kullanarak üst dişlerimi daha da meydana çıkarmak istiyodum ama maddi açıdan cazip gelmiyo henüz :)) yarın dönücem sana, öptüm çook :)) :*
aynen canım benim dolgu yaptırmamın en büyük nedenide bu .belki dolgu yapılınca üst dişlerim daha çok ortaya çıkar ,seksi bir hatun olurum :)
dudak astırmayı ben bir doktora sormuştum. çok kötü duruyor sakın yaptırma ,hem iz hem de görüntü açısından kötü duruyor demişti.
onepte de böyle diyor ama :44:
xxxx
deniz çakırda radikal bir değişiklik yaratmamış sanki .
kesinlikle canım inanki neye inanıcağımı şaşırdım :/ bu iple asma yöntemi için sonuçlar güzel oluyor deniyor ama bir o kadar da kötüleyen var, sonuçta bu da bi sektör.. dolgu meselesine gelince, izmirde yasemen estetik için çok iyi olduğu yazılmış, 3 seansta yapıyomuş ama ben okuyorum tek seansta halletmem lazımsen ne düşünüyosun canım bu konu hakkında?
yarın gündüz gözüyle bir resim çekip koymaya çalışayım bakiyim. ama yazmıştım, benim üstte var, alttaki geçti. neyse, yarına artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?