Dudak Dolgusu yaptıranlar

kızlarr nolur bana yardım edin kaç aydır bu dolgu meselesine kafayı takmış durumdayım.. ben sadece üst dudağımın kelebek bölgesine dolgu istiyorum ama bi türlü hangi dolguyu yaptırmalıyım karar veremiyorum. aquamid'in çok iyi olduğu söyleniyor, aklıma yattı gibi ama en büyük korkum bıyık bölgesinde şişlik yapması ve üst dişlerimi kapatması ( öyle köfte dudaklar değil benim istediğim, sadece inceliği kırılsın ve üst dudağımı biraz kalkık göstersin yeterli... nolur yaptıranlar bana tavsiye etsin özellikle izmirde bildiğiniz iyi bir cerrah varsa paylaşırsanız çok sevinirimm... kafayı yemem an meselesi

bu kız çok çirkin eski sevgiliyim hayranıydı dingil herif ben daa güzelim bundan
eminim öylesindir canım
erkekler zaten nefes alabilen her kadına hayranlar :)

tatlım geçmiş olsun
400 tl mi aaaaa çok uygunmuş .bana neden 350 dolar dediler ki bir kaç yerlerle daha görüşeyim en iyisi .
herhangi bir topaklanma vb bir sıkıntı yaşadın mı ? aaay çok merak ettim dudişlerini .

gel kuzum seninle tüpü paylaşalım. bende çok az sıktırcam aynı yerde yaşıyoruz ne de olsa :) birlikte yaptırırız.

Naptiniz yaptirdiniz mi hangi sehirdesiniz? ben de yaptirmayi dusunuyorum istanbul'dayim ama hala kararsizim ya kotu durursa diye
ben izmirdeyim .yok yaptırmadım tüpü paylaşacak birilerini bulursam yaptırcam .

juvederm topaklanma yapmıomuş yaptıranlar memnun
bende onu düşünüyorum canım .

Son düzenleme:
izmirde yasıyorum bende yaptırmak istiyorum izmirde yaptıran yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum

harika olur canım! hangi dolguyu düşünüyosun peki juvederm mi? kalıcılığı ne kadar onun? 2-3 ayda bir estetik cerrahına taşınmayalıım :)) bide en büyük korku bıyık bölgesinden şişlik umarım olmaz

valla ben ilkini ve son 2 seferini farklı yerlerde yaptırdım, ikisinde de hiç bir topaklanma yada ne bileyim başka bir sıkıntım olmadı, dediğim gibi sadece 1 hafta şişliğim oldu, o da yavaş yavaş geçiyor. İstanbuldaysan sana doktorumun klinik nosunu vereyim, bir görüş istersen?

kızlar geçici yaptıranlar resim ekleyebilirlermi?bizim gibi yaptırmak isteyenlerede fikir olur

izmirde yasıyorum bende yaptırmak istiyorum izmirde yaptıran yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum
forumdaki bir arkadaş fatih molalı ya yaptırmış ,çok hoş duruyordu .

dudak çevrevesine uygulatmazsak öyle şişlik olmaz diye düşüyorum .tabi bunlar sadece tahminim .
ilki için juverderm felan yaptıralım derim sen ne düşünüyorsun canım .

izmirdeyim canım ist olsaydım alırdım 400 tl uygunmuş çünkü.
bu dediğin şişlik insanların farkedebileceği şekilde mi oldu .öyleyse benim bir hafta izin almam lazım

bilmiyorum ki canım ya benim kuzenim yaptırmıştı, onunkisi 10 sene kalıcak, bende yaptırmak istediğimi söyleyince doktorum 500e yapar dedi. en az 5 sene de çok rahat kalırmış. hatta sadece üst dudağına istiyosan 500 lira çok bile dedi. oysaki ben aquamid düşündüğümden 1ooo lirayı bile gözden çıkarmaya başlamıştım :)) ama ilk geçici istiyorum bende.. yarın görüşücem kuzenimle tatlım iyice bi sorucam :) yalnız dolgusunun adını bilmiyomuş...

şişlik anlaşılır, ördek gibi şişmedim ama kendi dudaklarım şimdikinden inceydi. istediği kadar doğal olsun, birden bire dolgun dudaklı olunca anlaşılıyor tabii. benim alt ve üste 1 ve çeyrek kullanıldı. belki daha az kullanılırsa farkedilmez, o zaman da yaptırmanın anlamı yok ki.

izmirdeyim canım ist olsaydım alırdım 400 tl uygunmuş çünkü.
bu dediğin şişlik insanların farkedebileceği şekilde mi oldu .öyleyse benim bir hafta izin almam lazım

yarın gündüz gözüyle bir resim çekip koymaya çalışayım bakiyim. ama yazmıştım, benim üstte var, alttaki geçti. neyse, yarına artık

kızlar geçici yaptıranlar resim ekleyebilirlermi?bizim gibi yaptırmak isteyenlerede fikir olur

yarına haber bekliyorum senden canım :) acaba nereye yaptırmış ki .
biz şimdilik geçiçilerle idare edelim derim ,kalıcılık süresi arttıkça allerjik reaksiyon riskide artıyormuş .5 senelik birşey yaptırmaya cesaret edemem
tabi haklısın canım geçicininde 3-4 ayda eridiğini düşünürsek, senin dediğin gibi yaptırmak en mantıklısı .

benim için dolgunluktan ziyade bu hatununkisi gibi üst dişlerim görünsün istiyorum.
bu görüntü inanılmaz bir seksilik katıyor insana.

aynen canım meganın dudakları müthiş olmuşş :) bende asıl dudak astırma yöntemi kullanarak üst dişlerimi daha da meydana çıkarmak istiyodum ama maddi açıdan cazip gelmiyo henüz :)) yarın dönücem sana, öptüm çook :)) :*

aynen canım benim dolgu yaptırmamın en büyük nedenide bu .belki dolgu yapılınca üst dişlerim daha çok ortaya çıkar ,seksi bir hatun olurum :)
dudak astırmayı ben bir doktora sormuştum. çok kötü duruyor sakın yaptırma ,hem iz hem de görüntü açısından kötü duruyor demişti.
onepte de böyle diyor ama :44:

XXXX

deniz çakırda radikal bir değişiklik yaratmamış sanki .

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle canım inanki neye inanıcağımı şaşırdım :/ bu iple asma yöntemi için sonuçlar güzel oluyor deniyor ama bir o kadar da kötüleyen var, sonuçta bu da bi sektör.. dolgu meselesine gelince, izmirde yasemen estetik için çok iyi olduğu yazılmış, 3 seansta yapıyomuş ama ben okuyorum tek seansta halletmem lazım sen ne düşünüyosun canım bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
dudakta iple asma hiç görmedim ama 2 tane kaş gördüm, biraz da abartmışlar. normalde gayet gergin ve kalkık kaşlı görünüyorlar. ama gülerken yada mimik yaptıklarında ipin olduğu hat belli oluyor, ip sanki deriyi sabitlemiş, o çizgi hareket etmiyor, etrafı hareketli. o yüzden asma işine pek sıcak bakamadım ben.

benimde kafam allak bullak tatlım herkes farklı birşey söylüyor .yasemenden de memnun olanlar kadar olmayanlarda var :44:
ben geçen hafta yasemen estetiği aradığımda fiyatı ve hangi dolgu maddelerini kullandıklarını sordum ,cevap vermediler gelin görüşün size hangi dolgu maddesini kullanacağımıza öyle karar veririz dediler.Ön görüşöe ücretsiz galiba istersen bir gidip görüşelim.

sitesinde de söyle yazıyor :
Uygulama sıklığı:
Dolgular zamanla gelişir ve ortalama 2 yıl süre ile kalıcıdır.

dolguları 2 sene kalıcıysa ben yaptırmam .kötü bir sonuç çıkarsa 2 sene öyle nasıl insan içine çıkarım .

3 kez de olmasının nedeni ,bence ufak rötuşları düzeletmek içindir.

çok fazla teknik var arkadaşlar .

Martı kanadı tekniği: Burada amaç dudak kenarını yukarı taşıyarak dudağı genişletmektir.Kesi üst dudak kenarından ve yükseltilmek istenilen üst kısımdan yapılır ve daha sonra arada kalan deri çıkarılır ve dudak derisi üstteki cilde dikilir ve dudağın pembe kısmı yukarı doğru kalkmış olur. Bu teknik çok ince dudaklar ve dudak kenarları çok kırışık olan hastalar için mükemmel bir çözümdür. Sonuç kalıcıdır.

Boğa boynuzu yada burun altı dudak kaldırma: Burnun hemen alt kenarından kıvrımlara uygun olarak boğa boynuzu şeklinde kesilerek bir miktar deri çıkarılır ve deri yeniden dikilerek dudak yukarı doğru asılmış olur. Burun altında ince bir kesi izi kalır. Bu teknik üst dudak derisi geniş olan hastalarda bu mesafeyi kısaltmak için de kullanılır. Böylece üst dişlerin görünmesi sağlanmış olur. Sonuç kalıcıdır.

Paris dudak: Dudak kenarları ve filtrum denilen üst dudakta burun altında kalan çukurluğun kenarlarının dolgu maddeleri veya yağ hücreleri ile belirginleştirilerek yapılan dudağa verilen isimdir.Dudak kenarları belirgin ve dolgundur.

V-Y tekniği: Üst ve alt dudaklara ağız içinden V şeklinde kesiler yapılarak sonrada Y şeklinde dikilerek dudaklar dolgunlaştırılır. Sonuç kalıcıdır. Değişmez.

Dudak Asma: Burun içinden yapılan küçük bir kesiden geçirilen dikişler dudaktan da geçirildikten sonra bağlanır ve dudak yukarı doğru kaldırılır. Görünen bir iz kalmaz. Oldukça etkili bir yöntemdir.

dudak asmanın buruna zararı yok mu ki .dudak yukarıya doğru iplerle buruna bağlanırsa, burun düşmez mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…