Changing kiz bak, bizde yaptıralım bundan. Ben yaptircam, kesin! Aqualift yuzume, dudağa ya Juvederm, ya Teosyal ( Hollandaca böyle, türkcesini bilmiyorum)
Birde, ilk resimde daha kalın duruyor, o ilk gunumuydu? İkinci resimdemi Rujun rengini ve makasınızda yazarmisin? Süper bı renk.
canım dudakların böyle harika olduktan sonra mavi sürsen bile yakışır bencene kadar kalacakmış?
Çok teşekkürler arkadaşlar ağzınızdan bal damlıyoo...İnşllahh Çabuk geçer çünküü haftaya İzmire gelinliğimi almaya gidicezz ozamna kadar geçmelii :26: sormak istediğiniz bşy olursa sorabilirsiniz...benim tenm çok beyaz ve aşırı hasas bir cildim var,böle bşy bekliodum ama morluk kararmaya başlayınca korktum,Kaş yapalım derken göz mü çıkardık acaba dedimmm:26:.. dolgu kalıcılığı 8-12 ay arası dio doktor bakalım görücez...juvaderm yada surgiderm 30XP yi tavsiye ediyo doktorlar...bu seriden şaşmayın derim ben...
canim botox ve dolgunun 2 kere de rutus olmasi lazim yani 3 kere yaptirman lazim ben 2 kere yaptirdim 3. ye gidemedim hamile oldugum icin korktum ve su an eser yok izmirde yasemende yaptirdim ilk zaman iyiydi ama dedigum gibi rutus sart
Evet İyi yapmışsın bebeği belki etkileyebilir...!!!Canım bebişine bol sağlık uzun ömürler diliyorum...canim botox ve dolgunun 2 kere de rutus olmasi lazim yani 3 kere yaptirman lazim ben 2 kere yaptirdim 3. ye gidemedim hamile oldugum icin korktum ve su an eser yok izmirde yasemende yaptirdim ilk zaman iyiydi ama dedigum gibi rutus sart
Canım rutuş için dolgu maddesi kalmadı hepsini yaptı 1cc nin,daha sonrada rutuşa çağırmadı ben 1cc yi tek seferde komple yaptırdığım için...ama yarın kontrole gidicem sorucam bunuda...!!!dolgu maddesi kalsın kalmasın tekradanrutuşa çağırması mı gerekirr tatlım..onu anlamadım...
rubydudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm kaç günde geçer bu yaaaa.... benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm foto da ekledimm...
Teşekkürler tatlım inşlallh gecer bu morluk bildiğin kapkara oldu sonradann...Eki Görüntüle 420678moralim alt üst resmen...senin için önceki dolgusuz ve makyajsız bi resmimi buldum...
fatih bey olabilir pat diye karar vermeyelim .
bebaber gidebiliriz ,uyar bana öyle yapalım.100 msj hakkım dolmadığından mesaj atamıyorum sanabana uygun olduğun günleri mesaj atarsan sevinirim.
aaaaa yasemende mi yaptırdın ? hangi dolgu maddesi kullanıldı ,kalıcılığı ne kadarmış detaylar lütfennnnn :) bende orayı arayıp ,bilgi almıştım merak ettim dudişlerini fotoğraf koyman mümkün mücanim botox ve dolgunun 2 kere de rutus olmasi lazim yani 3 kere yaptirman lazim ben 2 kere yaptirdim 3. ye gidemedim hamile oldugum icin korktum ve su an eser yok izmirde yasemende yaptirdim ilk zaman iyiydi ama dedigum gibi rutus sart
hepsini niye bikerede yapti ilk yaptirdigin dolgunun oturmasi lazim sonra rutusle duzeltmesi lazim belki senin begenmedigin yada eksik gordugun biyer olabilir oda oturunca bi rutus daha oluo o zaman hem daha duzgun hem daha kalici oluo bu konuda benimde bilgim yok ilk defa duyuyorum hepsini bi kerede yapan ama tahminim rutus yapmassa seninde benim gibi kisa surede yaptirdigin dolgu gecicek
herkesin bünyesi farklı canım,rötuşla ilgili değil bu. kiminde az kiminde çok kalır. bu arada çok acıdı mı mina?[/QU
Sadece uğuşturucu iğneyi yaparken biraz acıdı changing oda cok az,doktorun eli cok önmli bence,sonrasında hiç bşy hisstmedimmdudağım çok kalın olmadığı için 1cc ilk seferde ince dudaklar için hepsini yapıolar genelde,2.tüp için 2-3 rutuşa çağırılıo ve o şekilde 2. tüp kullanılıoo,Ama benm dudaklarım 1cc komple çekti wallaa
Evet bünyeden bünyeye fark edebilir ve birde dolguyu adet dönmlerinde yaptırmamak gerekiyormuş..:44:
herkesin bünyesi farklı canım,rötuşla ilgili değil bu. kiminde az kiminde çok kalır. bu arada çok acıdı mı mina?[/QU
Sadece uğuşturucu iğneyi yaparken biraz acıdı changing oda cok az,doktorun eli cok önmli bence,sonrasında hiç bşy hisstmedimmdudağım çok kalın olmadığı için 1cc ilk seferde ince dudaklar için hepsini yapıolar genelde,2.tüp için 2-3 rutuşa çağırılıo ve o şekilde 2. tüp kullanılıoo,Ama benm dudaklarım 1cc komple çekti wallaa
Evet bünyeden bünyeye fark edebilir ve birde dolguyu adet dönmlerinde yaptırmamak gerekiyormuş..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?