Dudak Dolgusu yaptıranlar

ben de yaptırmak istiyorum .tüpü paylaşmak isteyenler var mı ?

ben de yaptırmak istiyorum .tüpü benimle paylaşmak isteyen var mı ?

resim yüklemeyi umarım becerebilirim.bu kızın dudağı muhteşemmmm.böyle olsun istiyorum.
örnek dudağı gibi olursa eşim yüzüme bakmaz.

sanırım ilk etapta dudak dolgusu yaptırmak daha mantıklı en azından farklı bir dudağın yüzde köötü durduğunu düşünürsek kalıcı olmadığını bilmek insanı rahatlatabilir

sanırım ilk etapta dudak dolgusu yaptırmak daha mantıklı en azından farklı bir dudağın yüzde köötü durduğunu düşünürsek kalıcı olmadığını bilmek insanı rahatlatabilir

evet kesinlikle öyle .
ben kalıcıya cesaret edemem asla .sonucunda böyle olmakta var.

bu kızımız astırma mı yapmış :26: allah affetsin çok kötü duruyor

bu kızın dudaklarında dolgu varmış:26: yeni gördüm .

ben kafama koydum valla kocama çaktırmadan halletmem lazım şu işi.
reaksiyon riski az,topaklanma yapmayan ,yumusak dokuda neyi önerirsiniz ? piyasada çok çeşit dolgu var ister istemez insanın kafası karışıyor.

ben de şüpheleniyordum aslında böyle değildi bunun dudaklaı diyordum..ama yok onun dudakları hep böyleydi diyordu herkes..fotolarda belli işte basbayağı dolgu..süper olmuşş

haklısın kızımız çok güzel taşımış dolguyu .özellikle üst dudak komple dolgu :) büyük ihtimal geçici değil de kalıcı birşeyler yaptırmıştır yoksa şimdiye fıssssssss diye sönmesi lazımdı .

dün 2 yerle görüştüm kızlar birisi 350 dolar dedi diğeri ise 800 tl .hangi maddeleri kullandıkları sordum söylemediler bu kadar para veremem tüpü benimle paylaşacak birileri var mı ?

Naptiniz yaptirdiniz mi hangi sehirdesiniz? ben de yaptirmayi dusunuyorum istanbul'dayim ama hala kararsizim ya kotu durursa diye

juvederm topaklanma yapmıomuş yaptıranlar memnun

merhaba kızlar, ben bir süredir dudaklarıma dolgu yaptırıyorum. şubat ayında 1 tüp hyaluronik asit dolgu 400Tl idi. 2 senede üst dudağıma 3 kere yapıldı. her seferinde kalıcılık süresi daha da uzuyor. şubat ayında hem üst, hem de ilk defa alt dudağıma yaptırdım. üst dudağımın dolgusu neredeyse aynen duruyor, alt dudağıma ilk defa yapıldığı için pek bişi kalmadı. haftaya sadece alt dudağıma belki yarım tüp kadar yaptırıcam. hadi belki üste de az bişi olabilir :26:

doğallığına gelince, ilk bir iki hafta biraz şişlik oluyor bende, 2. yaptırdığımda biraz morarma da olmuştu ama ufak da bir kaza geçirmiştim, morarmanın kazadan mı yoksa dolgudan mı olduğunu tam bilemedim. yanağım falan da morarmıştı kazadan. ben dolgulu halime çok alıştım, bana gayet doğal görünüyorlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…