Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet tatlım benim tek istediğim o zaten.dolgunluk olmasada olur ,tabi ufakta olsa dolgunluk olsa tadından yenmez.

yalnız tüpü paylaşabileceğim birisini bulamadıktan sonra yaptıramam

Sen bi ogren tatlim ben paylasabilirim bir tupu senle yalniz benim icin dolgunluk ve uclarinin kalkik olmasi icin yetermi ki yarim tup

canım sakıncası yoksa son halinin fotosunu eklermisin...?
evettttttt fot . isteriz
Sen bi ogren tatlim ben paylasabilirim bir tupu senle yalniz benim icin dolgunluk ve uclarinin kalkik olmasi icin yetermi ki yarim tup

tatlım senin dudağın tam olrak boyutu nasıl .örnek bir fot eklensene.
benimkisi bundan biraz daha kalın :26: seninde böylese yeter atar bence .cumartesi doktora sorarım yinede çünkü o daha iyi bilir.

Eki Görüntüle 426691

kızlar peki bu kalıcı dudak dolgusu ne şekil yapılıyor bilgisi olan var mı .bir de ilk yapılışta oluyor mu yoksa kalıcı olabilmesi için bir kaç kez daha yaptırmak gerekiyor mu benim dudaklarım çok ince ve kalıcı olarak dolgunlaştırmak istiyorum

canım alt dudagım bundan cok cok az daha kalın ama üst dudadığım bundan dahada ince orantısız yani benim içinde sorarmısın??

Son düzenleme:

KIzlar siz iki kişi gidin bence yinede 3. arkadaşta gelicek diyin benim için
yani siz katılan olacak derxseniz ki zaten 3 kişi olduk bile

kuzum ya ben iptal ettirdim ama tekrardan aramaya yüzüm yok ,arayamam valla.

sekerleme sana benim dudakları mail attım kuzum aldın mı,bana bir tüp fazla gelir dimi ya ?

canım mola estetik netten direk fiyat verio ama o fiyat bence çok ya bizim dudaklar için demi asdfgh87 canım senin bana özelden yazdığın tam tüp fiyatını söylüyorlar yaklaşık

canım mola estetik netten direk fiyat verio ama o fiyat bence çok ya bizim dudaklar için demi asdfgh87 canım senin bana özelden yazdığın tam tüp fiyatını söylüyorlar yaklaşık

evet canım ya çok bence de :44: molalıya netten değil de arayarak yaklaşık fiyat istemiştim. bir tüp için 750 tl mi ne demişti
yasemen estetiğe de 2 arkadaş bölüşürsek fiyat ne olur diye sordum,350 doların yarısı demişti :44: yani kiş başı yarım tüp 320 tl geliyor .320 tl den indirim yapsa ne güzel olur.

Son düzenleme:
rosario gibisi var mı hiç işlem yok ,orjinal .

normalin çokkk üstünde kalın dudakları beğeniyorum:44:

Son düzenleme:
Tatlım hepimizde o korku var :18: inan feci tırsıyorum ben de :18: gerçi senin hiçbirşeye ihtiyaçın yok çok güzelsin ama insan kafaya koydu mu yaptırmak istiyor ,kendimden biliyorum .son bir haftadır bununla yatıp bununla kalkıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…