Evet canım bi problem yokmorlukta geçti çok şükür...
evet tatlım benim tek istediğim o zaten.dolgunluk olmasada olur ,tabi ufakta olsa dolgunluk olsa tadından yenmez.
yalnız tüpü paylaşabileceğim birisini bulamadıktan sonra yaptıramam
evettttttt fot . isterizcanım sakıncası yoksa son halinin fotosunu eklermisin...?
Sen bi ogren tatlim ben paylasabilirim bir tupu senle yalniz benim icin dolgunluk ve uclarinin kalkik olmasi icin yetermi ki yarim tup
evettttttt fot . isteriz
tatlım senin dudağın tam olrak boyutu nasıl .örnek bir fot eklensene.
benimkisi bundan biraz daha kalın :26: seninde böylese yeter atar bence .cumartesi doktora sorarım yinede çünkü o daha iyi bilir.
Eki Görüntüle 426691
Bu da dudaklarımın son hali... parlatıcı var dudağımdaEki Görüntüle 427447
canım alt dudagım bundan cok cok az daha kalın ama üst dudadığım bundan dahada ince orantısız yani benim içinde sorarmısın??
bu arkadaşımızınki gayet hoş, rakidal bir değişiklik yaratmış.
sekerleme canım doktora gittiğimizde söyleriz :) birbirimize fikirde veririz. bende kalkıklık istiyorum yaaaaadoktora gittiğimde profilimdeki resimi göstercem [/Q
aynen öyle canım bayagı değişmiş yani bende böyle bişi istiyorum az fark olucaksa yaptırmamın pek anlamı yok bence evet bende hem dolgun hemde hafif kalkık istiyorum benim resimler hazır bilesana msn den gönderdigimi aldınmı bu acele etmemek konusunda
var canım ben asdfgh87 arkadasımlada konuştum ama bu haftasonu izmirde değilim
bana haberleri fiyatları verecek: )))[/QU
süper tamam ozaman haberleşelim mutlaka
bu arkadaşımızınki gayet hoş, rakidal bir değişiklik yaratmış.
sekerleme canım doktora gittiğimizde söyleriz :) birbirimize fikirde veririz. bende kalkıklık istiyorum yaaaaadoktora gittiğimde profilimdeki resimi göstercem [/Q
aynen öyle canım bayagı değişmiş yani bende böyle bişi istiyorum az fark olucaksa yaptırmamın pek anlamı yok bence evet bende hem dolgun hemde hafif kalkık istiyorum benim resimler hazır bilesana msn den gönderdigimi aldınmı bu acele etmemek konusunda
mailini aldım tatlım2 yeride iptal ettim .Çok kişi gidersek indirim kaparız, 2 kişi gitmek mantıklı değil haklısın
bana şu an ki dudağının resimini ve istediğini mail atar mısın tatlım ?
mailini aldım tatlım2 yeride iptal ettim .Çok kişi gidersek indirim kaparız, 2 kişi gitmek mantıklı değil haklısın
bana şu an ki dudağının resimini ve istediğini mail atar mısın tatlım ?
tabiki canım atarım ama bugün atamam yarın sabah ilk işim bu olur tlf da sordunmu canım birkaç kişi gelsek indirim yaparlarmı diye
tabiki canım atarım ama bugün atamam yarın sabah ilk işim bu olur tlf da sordunmu canım birkaç kişi gelsek indirim yaparlarmı diye
anammmm onu sormadım canım :44: hiç akılma gelmedi .bugun artık arayamam da başka bir gün açıp ,sorarım.
en az %25 indirim issstiyoruzzzzzz :)
canım mola estetik netten direk fiyat verio ama o fiyat bence çok ya bizim dudaklar için demi asdfgh87 canım senin bana özelden yazdığın tam tüp fiyatını söylüyorlar yaklaşık
Bu da dudaklarımın son hali... parlatıcı var dudağımdaEki Görüntüle 427447
rosario gibisi var mıhiç işlem yok ,orjinal .
Eki Görüntüle 427694
Eki Görüntüle 427695
normalin çokkk üstünde kalın dudakları beğeniyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?