Sagol canım foto eklediğin içinBende gün içinde şu anki halini ekler koyarım Eğer ilgilenirseniz Sizce nasıl olur,Yada doktoruma ne diyim...Bilgi verirsiniz bana Nede olsa tecrübelisiniz,kıdemlisiniz
Bu da dudaklarımın son hali... parlatıcı var dudağımdaEki Görüntüle 427447
megan fox un dudaklarına sahip olmak kolay deil malesef kadının 2.9 million dolar lık makınası var doktoruna kim bilir ne kadar para ödüordur. İnsanların kafasını karıştırmayalım ayrıca fatih ürek bir deil 40 yerine dolgu maddesi enjekte ettirmiş bi insan demek ki bünyesi kaldırmadıben bir bölge için düşünüyorum sıkıntı olacağınıa sanmıorum saolsun burda ki doktorlarda mezar soyguncusu giby adam 1 cc aquamid için 1600+KDV dior yenıletmem gerecek bi o kadar daa vericem saçma yani
tabi kie de geçiciyse ya da yarı kalıcıysa yeniletmek gerekır eriyor çünkü.tekrarlatmazsanız bi ince dudaklı bi dolgun dudaklı görünmek insanlara garip gelebilirŞimdi dudak dolgusunu yaptırdığında yeniletmen mi gerekiyor ?
tatlım senin dudaklarındaki kalıcı dolgu mu ?
Bu da dudaklarımın son hali... parlatıcı var dudağımdaEki Görüntüle 427447
woww süper olmuş! üst dudagın kalkıkmıydı zaten , dolgudan sonra mı böyle oldu ? bide hangi doktora yaptırdın cnm ??
İşte kızlar,bunlarda benim dudaklarım... Eki Görüntüle 428567 Eki Görüntüle 428568
arzum dudakların gayet güzelmiş. bu estetik işinin sonu yok..sürekli kendinde kusurlar aramaya başlıyorsun...lafım bir tek sana değil..ben de kendimi dizginlemeye çalışıyorum..bir yerde dur demek lazım
arzum gayet güzel dudakların .üst dudağa hafif bir dolgu iyi olabilir tabi .Zaten geçici yaptıracaksın tatlım ,içine sinmezse bir kez daha yaptırmazsın .
Ben de söylediklerinize katılıyorum .Şu ana kadar herhangi bir estetik yaptırmadım fakat her gün acaba şuramı yaptırsam mı ,yaptırsam nasıl olurum vb . düşünceler yiyip bitiriyor beni .Bir de estetiğe bulaşırsam nolur bilemiyorum .
Estetik olan ya da olmak isteyenlerin bir çoğunda dismorfofobinin olduğunu düşünüyorum
woww süper olmuş! üst dudagın kalkıkmıydı zaten , dolgudan sonra mı böyle oldu ? bide hangi doktora yaptırdın cnm ??
İşte kızlar,bunlarda benim dudaklarım... Eki Görüntüle 428567 Eki Görüntüle 428568
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?