Dudak Dolgusu yaptıranlar

Sagol canım foto eklediğin için Bende gün içinde şu anki halini ekler koyarım Eğer ilgilenirseniz Sizce nasıl olur,Yada doktoruma ne diyim...Bilgi verirsiniz bana Nede olsa tecrübelisiniz,kıdemlisiniz

Tabikide canım yardımcı olurum herzaman

Kizlar bende taktim yaa, kac haftadir bununla yatip kalkiyorum bende. Birde aqualift yaptirmak istiyorum nazolabiallara (burun yanindan dudagin yanina inen cizgiler) birde dudaklarima dolgu. Changing kiz girdin kanimaaaaaaaaa, simdi ben bunlari yapmadan rahatliyamamda,ah ahhhhh. Hollandada guzel yapmiyorlar ya, guvenemiyorum birde.

megan fox un dudaklarına sahip olmak kolay deil malesef kadının 2.9 million dolar lık makınası var doktoruna kim bilir ne kadar para ödüordur. İnsanların kafasını karıştırmayalım ayrıca fatih ürek bir deil 40 yerine dolgu maddesi enjekte ettirmiş bi insan demek ki bünyesi kaldırmadı ben bir bölge için düşünüyorum sıkıntı olacağınıa sanmıorum saolsun burda ki doktorlarda mezar soyguncusu giby adam 1 cc aquamid için 1600+KDV dior yenıletmem gerecek bi o kadar daa vericem saçma yani

Şimdi dudak dolgusunu yaptırdığında yeniletmen mi gerekiyor ?

Şimdi dudak dolgusunu yaptırdığında yeniletmen mi gerekiyor ?
tabi kie de geçiciyse ya da yarı kalıcıysa yeniletmek gerekır eriyor çünkü.tekrarlatmazsanız bi ince dudaklı bi dolgun dudaklı görünmek insanlara garip gelebilir

tatlım senin dudaklarındaki kalıcı dolgu mu ?

Hayır canım, geçici(8-12 aylık) juvaderm ultra dolgu yapıldı dudak çevresine kontur şeklinde....Cesaret edemiyorum kalıcı biraz riskli:26:

Orjinal dudakları :) muhteşemmmmmmmmmm tam istediğim gibi.

Kızlar, tekrar söylüyorum, AQUAMİD sakın yaptırmayın Hollandada yasaklandi. Bana bedava yapsalar yine yaptırmam. Araştırdığıma göre Juvederm veya Teosyal en iyisiymis.. Geçici olmasından dolayı pahalı olabilir ama bence dudaklarimiza deger. Bende ille kalıcı istiyordum ama vazgeçtim doktorlara konuştuktan sonra.

dudak dolgusu özellikle permalip ya da silicon dudak dolgu maddeleri kesinlikle sakıncalı juvederm dolgu en iyisi

arzum dudakların gayet güzelmiş. bu estetik işinin sonu yok..sürekli kendinde kusurlar aramaya başlıyorsun...lafım bir tek sana değil..ben de kendimi dizginlemeye çalışıyorum..bir yerde dur demek lazım

Sagol canım benim,aslında dediklerine harfiyen katılıyorum..Estetik işine bir girdinmi sonu gelmiyor.Sürekli vücuduna birşeyler yaptırmak,yenilenmek,degiştirmek istiyorsun..Daha güzel en güzel olsun istiyorsun.Fakat o kadar estetik magduru varki,onları görüncede biraz tırsıyorsun tabi..
Ben üst dudagımı pek begenmiyorum.Özellikle gülünce iyice incecik oluyor.Doktorumuda zor ikna ettim zaten,abartı olmayan ufak dokunuşlarla biraz oynarım dedi.İkna etmişkendi vazgeçmek istemiyorum açıkcası.Bakalım artık,bu son olur inşallah.İnşallah pişman olmam.Gelişmeleri paylaşacagım sizinle

arzum gayet güzel dudakların .üst dudağa hafif bir dolgu iyi olabilir tabi .Zaten geçici yaptıracaksın tatlım ,içine sinmezse bir kez daha yaptırmazsın .

Ben de söylediklerinize katılıyorum .Şu ana kadar herhangi bir estetik yaptırmadım fakat her gün acaba şuramı yaptırsam mı ,yaptırsam nasıl olurum vb . düşünceler yiyip bitiriyor beni .Bir de estetiğe bulaşırsam nolur bilemiyorum .
Estetik olan ya da olmak isteyenlerin bir çoğunda dismorfofobinin olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:

Canım çok sagol güzel yorumun için Albümdeki yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim
Hasan bey gerek yok,dudakların güzel desede,dedigim gibi zar zor ikna etsemde bu duygu istek içimde hep olacaktı.O yüzden ikna etmişken yaptırmak istiyorum.Geçici olacagı için çokta korkum yok ama ilk etapta dışardan belli olması benim en büyük korkum.Beni işlemden sonra görecek olan yakın arkadaşlarım,arkadaşlarım dudaklarına ne oldu..derse yandim bittim yani..Gizli olacak çünkü Hasan bey abartı olmayacak biçimde yaparım dedigi içinde içim biraz rahat tabi.Artık Çarşamba günü tekrar konuşurum ve kendimi onun usta ellerine bırakırım
Ahh ahh...Bakalım bundan sonraki işlemlerimiz ne olacak :18: Yaş oldu 35...Aslında birde kaşlarımı kaldırsam süper olacak ama Hasan bey beni kovar valla O güzel gülümsemesiyle;
-Hadi Arzucugum,sen çok güzel bir bayansın,hiçbirşeye ihtiyacın yok diyerek sırtımı sıvazlar ve yolcu eder beni kapıya kadar...

woww süper olmuş! üst dudagın kalkıkmıydı zaten , dolgudan sonra mı böyle oldu ? bide hangi doktora yaptırdın cnm ??

Teşekkürler Canım üst dudağım biraz kalkıktı zaten, üst dudağımın yanları dardı oralara kontur şeklinde dolgu maddesi uygulanıp genişletildi...alt dudağımda da biraz kontur var...Dr.Aylin Oral'a yaptırdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…