TeşekkürlerCanım üst dudağım biraz kalkıktı zaten, üst dudağımın yanları dardı oralara kontur şeklinde dolgu maddesi uygulanıp genişletildi...alt dudağımda da biraz kontur var...Dr.Aylin Oral'a yaptırdım canım
TeşekkürlerCanım üst dudağım biraz kalkıktı zaten, üst dudağımın yanları dardı oralara kontur şeklinde dolgu maddesi uygulanıp genişletildi...alt dudağımda da biraz kontur var...Dr.Aylin Oral'a yaptırdım canım
Hayır canım, geçici(8-12 aylık) juvaderm ultra dolgu yapıldı dudak çevresine kontur şeklinde....Cesaret edemiyorum kalıcı biraz riskli:26:
Canım dudakların cok güzelama üst dudaklarına kontur ve ortalara dolgu uygulatırsan çok daha güzel olucağını düşünüyorum...
hımm doktor bodrum'da sanırım canım :/
anladım tatlım masallah cok guzel olmuslar :):) bende kalıcı ıstıyorum sureklı yenıletmek ıstemıyorum . kalıcı neden rısklı tatlım ?
CANIM BELKİ DAHA ÖNCE YAZDIN AMA BEN GÖREMEDİM..HANGİ DOLGU MADDESİ KULLANILDI?
Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum burası dolgu topiği ama size danışmak istedim...:26: saçlarım açık küllü pilatin renginde, 7 yıldır kullanıyorum,çok sıkıldım küllü koyu sarı yada çok açık küllü kumral yaptırmak istiyorum saç rengimi .kuaför aynı günde istediğim rengi yapabilir mi ki,:26: koyu kestane yada o renklere falan boyayıp git 3 hafta sonra gel derse o saçla nasıl doşalırım diorummaynı gün istediğim saç rengi olur mu dersiniz...bu renkleri istiyorumm...temmuz 15 de de düğünüm varrr..yardım edinn:26: kafam çok karışıkkEki Görüntüle 430924 Eki Görüntüle 430925
Arzummm dolguna az kaldiii, ben senin yerine heyecanlandim... Muhteşem olacak, ona eminim..
İnşallah canım inşallahhh....Gelişmeleri paylaşırım sizinle.Tabi mutlu mesut bir biçimde inşallah...
yahu nerden baktım ben buraya offfffvalla dudaktan sonra kaşlarda ilgimi çekti de get amannnn adam yakında düğün resimlerini dikecek karşıma ben bu karımı istiyorum dicek valla neyse bunlar kısa süreli işlemler bende denize girdim böle oldum derim denizler kirlenmiş radyoaktif etkiymiş bu kaşlar bu dudaklar ahahaha valla biz kadınların yapamayacağı yok yeterki istesinler
İnşallah canım inşallahhh....Gelişmeleri paylaşırım sizinle.Tabi mutlu mesut bir biçimde inşallah...
Kaşlarmı....Kız valla benimde aklımda kaşlarım.Yarın Hasan beye söyleyecegim aradan,yavaş yavaş,alıştıra alıştıra... Kocamdan çok doktorum karşı çıkıyor yahu Yazıkkk....oy oyy..Kıyamam ben Hasancıgımaaa... Kocam duymasın
bence kuaförüne danışmalısın
Tatlımmmmmmm yarına az kaldıyarına gittiğin gibi yapar mı ki Hasan bey ?
minaG dilersen saç boyalama ile ilgili bir konu açorada sana daha çok yardımcı olurlar.
Tatlımmmmmmm yarına az kaldıyarına gittiğin gibi yapar mı ki Hasan bey ?
minaG dilersen saç boyalama ile ilgili bir konu açorada sana daha çok yardımcı olurlar.
zaten düşünmesen şaşardımsenin aklındakiler bende benimkiler sende iyiki birbirimize uzağız anacım düşünsene biz biri iğleşmeden diğerine koşardık seninle
hasan beyi her gittiğinde ayrı bir korku sarıyordur anammm gene isticek neresine taktı kafayı diyeadam bakınca bir sorun göremediğinden sonunda sende bağımlılık olmuş hadi psikatriye gidelim dicek yarını bende iple çekiyorum :18: hadi hayırlısı :44: ayy iple dedimde iple askılama yöntemi geldi aklıma yok yok ben iyi deilim
zaten düşünmesen şaşardımsenin aklındakiler bende benimkiler sende iyiki birbirimize uzağız anacım düşünsene biz biri iğleşmeden diğerine koşardık seninle
hasan beyi her gittiğinde ayrı bir korku sarıyordur anammm gene isticek neresine taktı kafayı diyeadam bakınca bir sorun göremediğinden sonunda sende bağımlılık olmuş hadi psikatriye gidelim dicek yarını bende iple çekiyorum :18: hadi hayırlısı :44: ayy iple dedimde iple askılama yöntemi geldi aklıma yok yok ben iyi deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?