Dudak Dolgusu yaptıranlar

hımm doktor bodrum'da sanırım canım :/

CANIM BELKİ DAHA ÖNCE YAZDIN AMA BEN GÖREMEDİM..HANGİ DOLGU MADDESİ KULLANILDI?

Hayır canım, geçici(8-12 aylık) juvaderm ultra dolgu yapıldı dudak çevresine kontur şeklinde....Cesaret edemiyorum kalıcı biraz riskli:26:

anladım tatlım masallah cok guzel olmuslar :):) bende kalıcı ıstıyorum sureklı yenıletmek ıstemıyorum . kalıcı neden rısklı tatlım ?

Canım dudakların cok güzel ama üst dudaklarına kontur ve ortalara dolgu uygulatırsan çok daha güzel olucağını düşünüyorum...

Sagol canım benim Doktoruma söyleyeceğim yazdıklarını,bakalım o ne diyecek

anladım tatlım masallah cok guzel olmuslar :):) bende kalıcı ıstıyorum sureklı yenıletmek ıstemıyorum . kalıcı neden rısklı tatlım ?

Teşekkürler canım kalıcı dudak dolguları için doktorlar ödem ve alerji riski taşıdığını söylüyorlar genelde...o riski göze alamadım...:26: bende tek seferde yaptırıp ömür boyu o dolguyu kullanma taraftarıyım ama rislii birazz:26:

Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum burası dolgu topiği ama size danışmak istedim...:26: saçlarım açık küllü pilatin renginde, 7 yıldır kullanıyorum,çok sıkıldım küllü koyu sarı yada çok açık küllü kumral yaptırmak istiyorum saç rengimi .kuaför aynı günde istediğim rengi yapabilir mi ki,:26: koyu kestane yada o renklere falan boyayıp git 3 hafta sonra gel derse o saçla nasıl doşalırım diorumm aynı gün istediğim saç rengi olur mu dersiniz...bu renkleri istiyorumm...temmuz 15 de de düğünüm varrr..yardım edinn:26: kafam çok karışıkk

bence kuaförüne danışmalısın

İnşallah canım inşallahhh.... Gelişmeleri paylaşırım sizinle.Tabi mutlu mesut bir biçimde inşallah...

yahu nerden baktım ben buraya offfff valla dudaktan sonra kaşlarda ilgimi çekti de get amannnn adam yakında düğün resimlerini dikecek karşıma ben bu karımı istiyorum dicek valla neyse bunlar kısa süreli işlemler bende denize girdim böle oldum derim denizler kirlenmiş radyoaktif etkiymiş bu kaşlar bu dudaklar ahahaha valla biz kadınların yapamayacağı yok yeterki istesinler

Kaşlarmı.... Kız valla benimde aklımda kaşlarım.Yarın Hasan beye söyleyecegim aradan,yavaş yavaş,alıştıra alıştıra... Kocamdan çok doktorum karşı çıkıyor yahu Yazıkkk....oy oyy..Kıyamam ben Hasancıgımaaa... Kocam duymasın

İnşallah canım inşallahhh.... Gelişmeleri paylaşırım sizinle.Tabi mutlu mesut bir biçimde inşallah...

Tatlımmmmmmm yarına az kaldı yarına gittiğin gibi yapar mı ki Hasan bey ?

minaG dilersen saç boyalama ile ilgili bir konu aç orada sana daha çok yardımcı olurlar.

zaten düşünmesen şaşardım senin aklındakiler bende benimkiler sende iyiki birbirimize uzağız anacım düşünsene biz biri iğleşmeden diğerine koşardık seninle
hasan beyi her gittiğinde ayrı bir korku sarıyordur anammm gene isticek neresine taktı kafayı diye adam bakınca bir sorun göremediğinden sonunda sende bağımlılık olmuş hadi psikatriye gidelim dicek yarını bende iple çekiyorum :18: hadi hayırlısı :44: ayy iple dedimde iple askılama yöntemi geldi aklıma yok yok ben iyi deilim

minaG dilersen saç boyalama ile ilgili bir konu aç orada sana daha çok yardımcı olurlar.

Bencede öle görünüyorrrr

Evet evet...Yarın kesin olacak,olacak yani...

Ay çok güldüm kızz...iyi geldi,güldürün benii stresim gidiyor valla
Zaten kontrole gittigimde hafif surat asıklıgı yapıyorum,ciddi görünüyorum birşey isteyecegim,kafaya takmışımya.Hasan bey hemen gene ne düşünüyorsun,ne söyleyeceksin,nereni begenmiyorsun diyor Bende yavaş yavaş söylüyorum.Adam karşımda şok bir biçimde kalıyor,oyy yerim ben onu yerr...O anki hali,surat ifadesi gözümün önüne geldide.Valla çok seviyorum ben doktorumu,sagolsun o da nazımı çekiyor.Elinden geldigince mutlu ediyor,etmeye çalışıyor sagolsun...
Zaten bizim sonumuz psikiyatri olacak sanırım.Ama cidden biz yakın oturmalıymışız beraber giderdik,aynısını yapın,ona yaptınız bana niye yapmıyosunuz falan.Bu seferde doktorlar psikiyatriye giderdi sanırsam
İple demişken..iple askılama yöntemini sıcak görmüyorum ben.Botox iyidir şekerim,o yeter bize kanımca Profesör doktor Arzu konuşuyor
İdare edin beni kızlar,çok heyecanlı ve stresliyim yani..Bildiginiz gibi degil... :18:

Zaten bu güzelleşme merakı bağımlılık yapıyo heralde Benimde sırada diş estetiği var.Kocam çıldırır artık karım elden gidiyo diye
Bence hasan beyi fazla zorlama istersen Arzum'cum adam son dakika vazgeçer bak.Bence herşeyi tadında bırakmak lazım daha yaşımız neki.Fazla aynayla haşır neşir olma istersen çünkü insan aynaya baktıkça kusur buluyo.Mesela benim daha kavitasyon ve cilt bakımının borcu bitmedi ayol seanslara bile gidemedim yoğunluktan bendeki basenler erimez başka türlü.Param olsun ne alacağımı ne yapacağımı tahmin bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…