Dudak Dolgusu yaptıranlar

Yazının tekrarı çıkıyo bilgisayardaki problem yüzünden

Son düzenleme:
kızlar antalya iyi dudak dolgusu yapan bir doktor veya bir yer biliyor musunuz?özellikle antalyada dudak dolgusu yaptıran varsa hangi doktora yaptırdığını ve memnun olup olmadığını söylerse çok memnun olurum,teşekkrşer:)

Bu gün benim günüm kızlaaarrrrr....

Arzum inan senin icin girdim, bol sans dilemek istedim. Ayyy cok heyecanli yaa. Bak hemen resim cek ekle, bizleri merakta birakma. Gerci ilk gunu biraz oldugundan sis oluyor herhalde ama olsun yinede gorelim. Bugun ruyamda bende yaptirmisim, birde botox yaptirmisim ama doktor hic iyi yapamamis. Sonra tekrar gidiyorum adamla kavga ediyorum ve zorla yeniden yaptiriyorum. Ben iyice kafayi siyirdim, dolguyla yatip kalkiyorum resmen.

Sana bol sans canim, umarim istedigin dudaklara kavusursun. Fiyatinida ogren bizler icin, kac cc yapiyor kaca filan. Hadi opuldun canimcigim.

Uzun zamandır belli dudak dolgusu yapdırmak istiyordum ve sonunda yapdırdım.

xxxxxxx ´de uygun Fiyata yapdırdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Arzummmmmmmmmm saat kac oldu hala yoksun ortalikta kiz. Yap yap ne bitmez dolguymus bu, simdi birde Angelina Jolie dudaklari gibi dudakla gelmede... Ayyyy cok merak ediyorum yaaa.

HAla ses yok dimi Arzumdan. Offff Arzummmmmmmmm duy sesimiziiii. Yoksa Arzum dudak dolgusu yaptircam diye butun yüzümü yaptırdı ki... yapar yapar, belli olmaz bu deli kızın işi.

Geldim kızlar geldim.Geç yazıyorum kusura bakmayın.Ayrıntılar yarına inşallah,vaktim yok fazla acele yazıyorum
Şu anda inanılmaz şişler,tabi ilk başta hiçbirşey yoktu hatta yaptırdığıma değmedi diye üzüldüm.Fakat 2-3saat sonra inanılmaz şiştik ve gerginlik oldu.Pek aynaya bakasın gelmiyor açıkcası,maymun dudağı gibi oldu diyorum ve gülüşüyoruz kızımla :))) Tabi şimdi siz merak ediyorsunuz,foto eklemeye çalışırım.Olmazsa yarı söz

Yok kızlar,eklenmiyor foto.Anlamadım cepten yüklemeye çalışıyorum ama dosya yükle çıkmıyor,açılmıyor yani.Yarın inşallah,ne diyim artık..Özür dilerim tekrardan geç döndüm size...Bu arada dudak dolgusu yaptıran arkadaşlar,bu şişlikler ne zaman geçecek,şekli ne zaman ortaya çıkacak

ARzummmmm kiz hem koca memeli hem koca dudakli oldun, ayyy seni kiskanmamak elde degil.. Merakla bekliyorum resimleriiiiiiii. Hadi hayirli ugurlu olsunnnnnn

Arzu geçmiş olsun,dudak şekli 3-4 güne oturuyor merak etme,bu arada fotolarıda merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…