- Konu Sahibi emellce
-
- #2.941
Canım dün kontrole gittim doktorum her şey yolunda ödemlerin inmiş dedi. Kalıcılık konusunda bünye ile alakalı bir durum dedi. Hatta bir anne-kıza aynı anda dudak dolgusu yaptığını kızın dudak dolgusunun 5 ay, annesinin ise 1 buçuk sene gittiğini söyledi. Ben forumda bir arkadaşımızın dudak dolgusunun 5 gün dayandığını söyleyince çok şaşırdı. 5 gün dudak dolgusunun gitmesinin mümkün olmadığını ancak oluşan şişliklerin inebileceğini söyledi. Bakalım artık bekleyip göreceğiz inşallah uzun süre kalıcı olur. Olmasa da tekrar yaptırırız, sorun değilyeni halinin fotosunu ekliyorum :))
Eki Görüntüle 435874 Eki Görüntüle 435875
Ben guya dudak dolgusu yaptiracaktim ya, o gun oglenden sonra is yerinden izin aldim oyle gittim. Bana sorarsaniz, cuma gunu ogleden sonra toplanin gidin. Hem ertesi gunu, odem oldugunda evde olursunuz hem pazartesiye kadar odem azalir. Yani, su gunu bos olurum demeyin, bu is icin vakit ayirin. Aghhhhhh aghhhh benim paraciklar olsaydi, simdi hic durmazdim hemen dolgu yaptiririmdim dudaklara. Nasil icimde kaldi bir bilseniz...
arzumcum dudakların cok guzel olmus ba-yıl-dım :) sana da cok yakısmıs acaba nerde ve hangı doktora yaptırdın bende yaptırmayı dusunuyorum fakat izmirdeyim daha once forumda yazmıs olabılırsın ama baktım bulamadım
İzmirde misin :) Dilersen bize katılabilirsin .
Kötü haberlerim varmolalıya aradım kızlar bir tüp 700 tl dedi ve kesinlikle tüpü bölüşmemize izin vermiyorlar.Sağlık açısından iyi değilmiş bu .5 arkadaş gelemeyi düşünüyoz, herhangi bir indirimde mi yapmayacaksız bize dedim .
Yok hiçbir şekilde indirimiz olamaz dedi .
Çalışma saatleri hafta içi 10:00-19:00 arası Hafta sonu ise 10:00-18:00 arasıymış.
Napalım kızlar ? Yasemen tüpü bölüşmemize izin veriyor ve fiyat yarıya geliyor,artı nakitte ve 5 kiş gideceğiz için indirimde yapıyor.
Başka sizin bildiğiniz güvenilir neresi var ,nereye gitsek napsak
ya canım 5 kişi bir denk getiremedik peki şöyle yapsak birbirimizi tanıdığımızı belirtip ayrı gruplarla gitsek bi ark.ımıza perş-cuma uymazsa 2 hafta sonra olcağını söylemiş ben okadar bekleyemem ki
sen telde konuşmuşsun zaten biz vaktimizin uymadığını söyleyip ayrı geldiğimizi belirtelim gelemeyen arkadaşlar için
ama bu hafta halletmek istiyorum ben
olmaz mı öyle?:18:
ben molalıya çok güveniodum yaa
canım bu ikisinide arayabilirmisin bizim ofis kalabalık ondan arayamıyorum: (
myra esteteik
ve tolgahan apaydın izmir estetik
haber verisen çok sevinirim kuzum
moralim bozuldu
arzumcum dudakların cok guzel olmus ba-yıl-dım :) sana da cok yakısmıs acaba nerde ve hangı doktora yaptırdın bende yaptırmayı dusunuyorum fakat izmirdeyim daha once forumda yazmıs olabılırsın ama baktım bulamadım
myra esteteik ; fiyatı 750-1500 arası hafta içi 6 dan sonra uygun değillermiş ,hafta sonuda çalışmıyorlarmış.5 kişi gidersek ufak bir indirimleri olabilirmiş.
tolgahan apaydın izmir estetik ; telefonla fiyat veremiyorlarmış .hafta içi 3 kadar ,hafta sonu ise çalışmıyorlarmış.Kullandıkları maddeleri sordum hiç duymadığım birşey söyledi anlamadım .
nası çalışmıo bu insanlar ya o ii işmiş valla: ((
ozaman yasemene kaldık gibi diğmi_?
siz nezaman gidersiniz o halde?
Kızlar aman çok dikkat edin,biliyorsunuz neler neler oluyor...Bu arada dudak dolgusu sonrasında ödem oluyor,yani hemen degil ama akşama doğru.İki gün devem ediyor,hafta sonu cuma günü ayarlarsanız iyi olur bence
Doktorların sabahtan ameliyatları oluyormuş, ondan dolayı çalışma saatleri böyle olabilir.
Yasemen fiyatı iyi güzelde kullandıkları maddeyi bilmiyoruz,söylemiyorlarrrrrr
Tek gitmeyelim gruplara bölüşüp gidelim bari .
Feci mrlm bozuldu ya
Haklısın canım neler dönüyordur kimbilir.Cuma ya da cumartesi gitmek banada mantıklı geliyor doğru diyorsun.
Aklımıza yatan bir tek molalı vardı ama gram indirim yapmıyorlar,napacağımızı bilemedik
İzmirde misin :) Dilersen bize katılabilirsin .
Kötü haberlerim varmolalıya aradım kızlar bir tüp 700 tl dedi ve kesinlikle tüpü bölüşmemize izin vermiyorlar.Sağlık açısından iyi değilmiş bu .5 arkadaş gelemeyi düşünüyoz, herhangi bir indirimde mi yapmayacaksız bize dedim .
Yok hiçbir şekilde indirimiz olamaz dedi .
Çalışma saatleri hafta içi 10:00-19:00 arası Hafta sonu ise 10:00-18:00 arasıymış.
Napalım kızlar ? Yasemen tüpü bölüşmemize izin veriyor ve fiyat yarıya geliyor,artı nakitte ve 5 kişi gideceğimiz için indirimde yapıyor.
Başka sizin bildiğiniz güvenilir neresi var ,nereye gitsek napsak
kullandıkları maddeyi nasıl söylemiyorlar?
arzummm senin madde neydi canım yapılan?
ve teosyal mi ne o iimiş birde of napıcaz benm de moralim bozuldu şimdi: ((14:
En iyisi için juvederm diyorlar. Ya canım söylemiyor bazıları ,ben açar ağızlarından laf alırım diyorsan bilemem :)kullandıkları maddeyi nasıl söylemiyorlar?
arzummm senin madde neydi canım yapılan?
ve teosyal mi ne o iimiş birde of napıcaz benm de moralim bozuldu şimdi: ((14:
Yapılacak işlemde bir madde kullandıkları için fiyatın değişmeyeceğini yani indirm yapmayacaklarını anlamıştım zaten.Hem kullanılan maddenin şabit bir ücreti var birde işlem ücreti.Heleki işlemi yapacak doktor bir yerle anlaşmalı çalışıyorsa,kendi yeri degilse asla indirim olmaz.Güzellik merkezi yerine doktorun kendi muayenehanesi olan bir yeri tercih ederseniz indirim şansınız biraz olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?