Kizlar ya doktor dudaklarima yapmadi, zaten kalin dudaklarin var dedi. Onun yerine iki tup radiesse kullandi nazolabiallere. Simdi cok sis ama cizgiler kayboldu. Cok memnun oldum ama dudak icin gitmistim daha cok. Bir kac ay sonra hala istiyorsan ozaman yapariz dedi. Fossssss indi sevincim. Ama 5 yas genc gorunuyorum. Acimadida, birtek masaj acidi. Neyse daha sonra resim eklerim hamster suratimin. Ayni hamster gibi oldum sis oldugu icin..
harika görünüyor,güle güle kullanın.bayıldım valla
arzumcum bu yaptırdığın operasyon geçici mi kalıcı mı?
Kizlar ya doktor dudaklarima yapmadi, zaten kalin dudaklarin var dedi. Onun yerine iki tup radiesse kullandi nazolabiallere. Simdi cok sis ama cizgiler kayboldu. Cok memnun oldum ama dudak icin gitmistim daha cok. Bir kac ay sonra hala istiyorsan ozaman yapariz dedi. Fossssss indi sevincim. Ama 5 yas genc gorunuyorum. Acimadida, birtek masaj acidi. Neyse daha sonra resim eklerim hamster suratimin. Ayni hamster gibi oldum sis oldugu icin..
Canım dudaklarına gerek görülseydi yapardı zaten,hiç üzülme.Dudak dolgusu diyipte basit görmeyin kızlar.Operasyon sonrası çokta kolay degil.Özelliklede ödem olduğu için ilk başta alışamıyorsunuz yeni görüntüye.Yemek yemek,su içmek,konuşmak...herşeyi etkiliyor.Sana nereye yapıldı,anlamadım ben :44:Şişlikler oluyor,bende maymuna benzetmiştim kendimi ilk günYarın öbür gün iner,panik yapma
Kızlar Şişlik indi ve inanın cok memnunum ama dudak dolgusu hala icimde kaldı yaa, paraciklarda bitti, iyimi... Offfff offff yine rüyam gercek olmadı. Neyse, ben para biriktirmeye devam.
Kızlar Şişlik indi ve inanın cok memnunum ama dudak dolgusu hala icimde kaldı yaa, paraciklarda bitti, iyimi... Offfff offff yine rüyam gercek olmadı. Neyse, ben para biriktirmeye devam.
Dudağının kalkığı muhteşem ya istediğim işte bu görüntü .Dudakları pek kalın değil ama nasıl güzel gösteriyor o kalkıklık .
Offfffff bu kadınıda hastayım zatençok güzel .
Buyrun size dolgu istedigim dudaklarim...
Eki Görüntüle 435163 Eki Görüntüle 435164 Burda lipgloss var.
Eki Görüntüle 435165 Boyle bakinca kalin gibi gorunuyor ama aslinda kalin degil yaa. Offf, birde lipgloss surdum gittim, ondan mi kalin gordu doktor aceba..
Evet haklısın onun dişleri baya uzunYa bence bu görüntünün olması için sadece dudak dolgusu yetmeyebilir.Ön dişlerinde uzun olması lazım,dişlerede müdahale gerekebilir bence
Alt dudak gerçekten güzel aslında .Bir defa ki sefere üst dudağa biraz sıkıtırırsın .Buyrun size dolgu istedigim dudaklarim...
Eki Görüntüle 435163 Eki Görüntüle 435164 Burda lipgloss var.
Eki Görüntüle 435165 Boyle bakinca kalin gibi gorunuyor ama aslinda kalin degil yaa. Offf, birde lipgloss surdum gittim, ondan mi kalin gordu doktor aceba..
Merhaba arkadaslar yeniden
Ben de dudak dolgusu istiyorum cok az ama yani aklinda doktor olan yaptiricak biri varsa ciddi olarak ilaci paylasabilirim Temmuz ortasi Agustosun sonuna kadar Istanbuldayim ,
war cnm resimlerim hem yağ ile olan var hem dolgu maddesiyle en son da bu cerrahi müdahele war hepsinden var cnm :))) kabul ettm bakarsın :)
Merhaba arkadaslar yeniden
Ben de dudak dolgusu istiyorum cok az ama yani aklinda doktor olan yaptiricak biri varsa ciddi olarak ilaci paylasabilirim Temmuz ortasi Agustosun sonuna kadar Istanbuldayim ,
Evet haklısın onun dişleri baya uzunzaten benim bu iş yatacak gibi görünüyor .Gideceğim doktora gel sana yanak dolgusu yapalım diyecek adım gibi biliyorum .
Alt dudak gerçekten güzel aslında .Bir defa ki sefere üst dudağa biraz sıkıtırırsın .
İzmirde olsan bize katılırdın 4 kız gideceğiz inş .Biraz daha katılım olmasını bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?