Dudak Dolgusu yaptıranlar

Anaaaa dudak için gittin başka şey yaptırdın .Olsun ya bu yaptırdığın içine sinmiş 5 yaş gençlenşmişsin ne güzel .

Banada doktor dudakların yeterince kalın yapmayalım gel sana yanak dolgusu yapalım diyebilir bekliyorum böyle birşey .

İzmirliler toplaşıp yaptırmayı düşünüyoruz ya:26: acaba onunla ilgili topik mi açsak ? Belki katılım daha fazla olur o zaman

arzumcum bu yaptırdığın operasyon geçici mi kalıcı mı?

Canım dudaklarına gerek görülseydi yapardı zaten,hiç üzülme.Dudak dolgusu diyipte basit görmeyin kızlar.Operasyon sonrası çokta kolay degil.Özelliklede ödem olduğu için ilk başta alışamıyorsunuz yeni görüntüye.Yemek yemek,su içmek,konuşmak...herşeyi etkiliyor.Sana nereye yapıldı,anlamadım ben :44:Şişlikler oluyor,bende maymuna benzetmiştim kendimi ilk gün Yarın öbür gün iner,panik yapma

Nazobialler = Burun kenarından agız kenarına inen oyuk kısımmış Yeni ögrendim... Bilmemek ayıp degil,ögrenmemek ayıp
Bu çizgiler surat ifadesini sert gösterirmiş.Ayrıca olgun gösterirmiş..Dudakların zaten dolgunmuş,bence bu bölgeye yapılması iyi olmuş canım.. Bizler doktorlar kadar uzman degiliz sonuçra,onlar daha iyi biliyorlar tabi..Benim dudak dolgumdan sonra özellikle o bölge çok fazla şişmişti.Allahıma şükürki geçti Seninde geçecek tabi.Sonuçtan çok memnun kalacaksın canım..5 YAŞ GENÇ GÖRÜNMEK... Yahu bundan iyisi şamda kayısı...:13:

Kızlar Şişlik indi ve inanın cok memnunum ama dudak dolgusu hala icimde kaldı yaa, paraciklarda bitti, iyimi... Offfff offff yine rüyam gercek olmadı. Neyse, ben para biriktirmeye devam.

Kızlar Şişlik indi ve inanın cok memnunum ama dudak dolgusu hala icimde kaldı yaa, paraciklarda bitti, iyimi... Offfff offff yine rüyam gercek olmadı. Neyse, ben para biriktirmeye devam.

Tahmin edebiliyorum artık bir sonraki sefer yaptırırsın .Benimde param hazır ama bekliyoruz şimdilik

Dudağının kalkığı muhteşem ya istediğim işte bu görüntü .Dudakları pek kalın değil ama nasıl güzel gösteriyor o kalkıklık .

Offfffff bu kadınıda hastayım zaten çok güzel .

Ya senin şu dudakları çok merak ettim ben.Foto eklesende görsek,baksak,yorum yapsak.Senmi haklısın gerek varmı yokmu sohbet etsek Ne dersin

Ya bence bu görüntünün olması için sadece dudak dolgusu yetmeyebilir.Ön dişlerinde uzun olması lazım,dişlerede müdahale gerekebilir bence

Buyrun size dolgu istedigim dudaklarim...
Burda lipgloss var.
Boyle bakinca kalin gibi gorunuyor ama aslinda kalin degil yaa. Offf, birde lipgloss surdum gittim, ondan mi kalin gordu doktor aceba..

Merhaba arkadaslar yeniden
Ben de dudak dolgusu istiyorum cok az ama yani aklinda doktor olan yaptiricak biri varsa ciddi olarak ilaci paylasabilirim Temmuz ortasi Agustosun sonuna kadar Istanbuldayim ,

Ya bence bu görüntünün olması için sadece dudak dolgusu yetmeyebilir.Ön dişlerinde uzun olması lazım,dişlerede müdahale gerekebilir bence
Evet haklısın onun dişleri baya uzun zaten benim bu iş yatacak gibi görünüyor .Gideceğim doktora gel sana yanak dolgusu yapalım diyecek adım gibi biliyorum .
Alt dudak gerçekten güzel aslında .Bir defa ki sefere üst dudağa biraz sıkıtırırsın .
Ben de dudak dolgusu istiyorum cok az ama yani aklinda doktor olan yaptiricak biri varsa ciddi olarak ilaci paylasabilirim Temmuz ortasi Agustosun sonuna kadar Istanbuldayim ,

İzmirde olsan bize katılırdın 4 kız gideceğiz inş .Biraz daha katılım olmasını bekliyoruz.

war cnm resimlerim hem yağ ile olan var hem dolgu maddesiyle en son da bu cerrahi müdahele war hepsinden var cnm :))) kabul ettm bakarsın :)

slm funny bende dudaklarımı yaptırmak ısttıorum yağ enjektesı yaptırdım 3 kere erıyo az kaldı amelıyat yontemı nasıl senın denedığın acı varmı dudagında dıkıslerden oturu nasıl daha sonra gecıomu

merhaba saadet, konu ile ilgili sana mail atmıştım ama dönüşün olmadı.

Son düzenleme:

Biraz daha katılım mı istiyorsunuz,ben katılabilirim arkadaşımhem bana çok az üst dudağa gerekli o da dudağa radikal değişim istemiyorum dudak burun arası mesafem kısalsın diye istiyorum nasıl olacak peki msjlaşsak ya biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…