Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet myra estetigide aramıştım ve bu aarada bir yere daha görüşmeye gitmiştim adam fiyata 400 tl dedi ama bana hiç güvenilir gelmemişti ozmaan bu konuda bu kadar bilgim yoktu soramadımda bişi oda alsancakta yani paketi önümüzde açarsa ve kullandıgı ürün bilindik güvenilir bir markaysa sorun yok tabi ben ozman bunları sormamıştım

Benim için hava hoş canım ,hafta sonu çalışmıyorum ama diğer kızlara uymuyor işte.

Evet canım paket gözümün önünde açılsın isterim bayat mı değil mi insan bilmek istiyor.
Ben juvederm konusunda ısrarcıyım arkadaşlar .

kullandıkları malzemeyi söylememeleri çok garip canım ne demek yani bu saglık işi biz vücudumuza enjekte edilen şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek zorundayız öyle şeymi olur bu işlerde ne üçkağıtlar varmış bu ürünleri kiloluk alıyorlarmış hiç bilinmedik dandik markası bile olmayan onlardan kullanabiliyorlarmış yani paketin önümüzde açılması çok önemli ....

kızlar izmirde birde likya var teosyal ile juvederm aynı şeymi valla ben siz olmasanız hiç bişi bilmiorum

Evet ,benim dolgumda juvaderm marka..Kızlar Cenk bey başarılı ve bence güvenilir bir doktor.Görüşmenizi tavsiye ederim

Hadi ya :18: Kızlar bir de yasemen siz arayın öğrenin diyin kullandığınız maddeyi söylersin geleceğiz diye :)
Milyon kez aradım ben ,yeter artık diyecekler bana .
kızlar izmirde birde likya var teosyal ile juvederm aynı şeymi valla ben siz olmasanız hiç bişi bilmiorum

[uxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım ben 13:00 e kadar arar burdan yazarım yasemeni
yemek arasına cıkarsa ararım
inşallaaaaahhhh juvedermdir ozaman
teosyalde olur bence: ))

Evet ,benim dolgumda juvaderm marka..Kızlar Cenk bey başarılı ve bence güvenilir bir doktor.Görüşmenizi tavsiye ederim

canım cenk bey dediğin kişi izmirde mi
birde sanırım bizim için fiyat öncelikli malesef olmasa zaten molalıda teosyal kiss yaptırırım

Kızlar biz dolgu maddesini kendimiz alsak olmaz mı ? nerede kaça satılır bu dolgu maddesi ki .
Hem böylelikle sadece işlem ücreti öderiz.

Kızlar biz dolgu maddesini kendimiz alsak olmaz mı ? nerede kaça satılır bu dolgu maddesi ki .
Hem böylelikle sadece işlem ücreti öderiz.

canım likya juvederm kullanıo ve tüp yetmez bölünürse dio 1000 tlden 800e indirdi
yasemende teosyal kullanıomuş
ama dediğin mantıklıda biz nerden satın alabiliriz onları acaba ki?
ayrıca yasemen ii gibi geldi bana forumda teosyal kiss yaptıran arkadaşın fotoları çok hoştu

Likya uçmuş yani
Evet nerden bulabiliriz ki bu dolgu maddelerini ? Nette hiçbir bilgiye rastlamadım ben .

Anacım nasıl ağızlarından laf aldın :) bence bana zırt pırt aradığım için tav olup söylemediler.
Tam olarak sen ne dedi kuzum anlat hele .
teosyal kiss yaptıran hangi arkadaşımız vardı, bi fot.larına bakayım ben .

Son düzenleme:

Buldum ,buldummmmm :) ama kalıcılığı 15-18 ay arasında değişiyormuş :18:

Son düzenleme:
ama cokta güzel olmuş değmi kuzum
birde molaestetiğe yaptırmış ya
amaan kalsın kızzzz 15-18 ayyy
valla dedim sabah 5 kişi gelceğimizi söyleyen arkadas aramış ben öğrenmek istiyorum ne olduğunu dedim oda teosyal kiss dedi cnm
soorada likyayı aradım ama uçmuş evet
şimdi sorun şu juvederm mi teosyal mi

Valla ben de çok beğendim
Yok tatlım o yönden demedim ben 15-18 ay çok uzun yani :44: beğenmezsek 1.5 sene zehir olur bana .

Oylama yapalım bence teosyal diyenler el kaldırsın.

Bence ön görüşme için yasemene gidelim, ne kaybederiz ki .

evet gidelim şöyle olcak canım artık 5 kişi grup diince biliolar bence herkes kafasına göre gidebilir isteyenler birliktede gidebilir
ben teosyal bana uyar diorum
yalnız ruby nin dudakları cok güzel fakat bayaa kalın ben o kadar kalın istemiorum farkedilmesin öle birden naptın demesinler bana

kızma bana bişi daha sorcam:26:
yasemenin çalışma saatleri neydi sen biliosun canımm

Yalnız şöyle birşey var canım bölüşeceğimiz söylediğimiz için,tüpü bölüşecek arkadaşlar birlikte gitmeli .Çünkü tüp açıldığı gibi uygulanması gerekir bence.

Evet tatlım ama bizde bariz bir farklıklık olacağını düşünmüyorum .Normal kalınlıkta olan dudaklarımız biraz kalınlaşacaktır ,çok radikal bir değişilik yaratmaz bence.

kızma bana bişi daha sorcam:26:
yasemenin çalışma saatleri neydi sen biliosun canımm

Hafta sonu 1 e kadar canım ...
Ben yasemeni tekrardan aradım yaw artık bir kez daha öldürseniz aramam :) utandım valla .
Dedim ben juvederm yaptırsam olur mu yapabiliriz misin ? ok dediler :) fiyat değişir mi diye sordum hayır dedi .
Ayyyyyy sevindimmmmmmmm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…